dissabte, 2 de maig de 2009

Tu decideixes, però quan et venguin una escombra que sigui nova

Han tornat, han sortit de sota les pedres i els tornem a tenir aquí, aquells personatges que semblaven que havien desaparegut de la nostra nació, ara tornen cap aquí a vendre'ns una altre escombre i a demostrar que son els millor candidats per la nostra nació. [noticia]
Te collons que de tota la llista del ppeistes n'apareguin dos que ens volen vendre la moto que son de la nostra nació, si-us-plau que fa molt de temps que ens hem tret les llaganyes dels ulls.
Però clar voler-nos vendre que Santiago Fisas, aquest personatge que era conseller d'esports del govern de l'esperança Aguirre, i aquest paio representa Catalunya, la veritat es que no entenc com algú es pot empassar aquesta bajanada, però be sota la capa del senyor hi pots trobar de tot.
Però el millor l'estrella principal es l'Alejo, al senyor aquest li hem de donar les gràcies per la seva contribució envers el nostre país, per les seves crítiques diàries, per la seva defensa a ultrança de la nostra llengua. La veritat és que si personatges així no existeixin ens els haurien d'inventar.
A part que el senyor Alejo es militant del Pp de la capital del regne dels hereus de Felip V. Bé dons aquests dos personatges son els representants segons la Camacho del Pp Català.