diumenge, 26 d’abril de 2009

En Puigcercós, ara es vol plantar

Anar a remolc de les coses fa que quan vols dir que no estàs d'acord amb alguna cosa ningú et creu i aquest es el cas d'en Putxi , i ens trèiem les puces com els gossos, no sigui el cas, ara di que si l'executiu catala no es manté ferm no serà culpa dels Esquerdats. [noticia]

Jo li volia recordar al Senyor Puigcercós que ell forma part del Executiu Català , per tant vulgui o no vulgui es part culpable de tot el que està passant per la nostra nació, perquè en el fons un ja n'està cansat d'escoltar tantes bajanades i segons perquè son d'un partit i segons perquè son el govern. Potser ja va sent hora de diguem les coses per el seu noms, senyors del trist-partit son vostès un desastre.
La veritat senyor Puigcercós m'encanta que surti l'escenari perquè cada cop que obre la boca mes gent es fa partidària del independentista d'en Carretero, i que surti gent amb ideals independentistes es bona senyal, com a mínim aquests no votaran als esquerdats que de independentistes només tenien el nom i darrerament ni això.
Jo proposa a en Puigcercós que es retiri, escrigui un llibre i si vol plantar alguna cosa, que vagi al bosc a plantar avets, seria la única manera d'ajudar a la seva nació.

voldria acabar amb un comentari tret del singular digital que ens defineix a en Carretero

Sergi
24/04/2009
És evident que el Joan Carretero molesta a tothom que no vulgui la independència perquè parla clar i té dignitat. Com a bon metge ha fet el diagnòstic encertat i ens recepta la medecina que li cal a l'independentisme, que és la unitat de totes les sensibilitats polítiques per assolir l'objectiu.
[noticia].