dissabte, 2 de maig de 2009

El silenci, la millor virtut d'un polític, llàstima que en hi ha alguns que no han descobert el sant grial encara

El Silenci, la millor virtut de la política, llàstima que en hi ha alguns que encara no han descobert el sant grial. En aquesta vida sempre hi ha personatges que et volen donar lliçons, però clar a vegades el mestre no es el mes idoni per donar lliçons de segons quina material, i aquest es el Cas d'en Zombi Carod, com ell que s'ha venut per un plat de llenties al conqueridors del hereus de Felip V vol sortir ara a donar lliçons de independentisme.[ noticia].
a més te els santíssims collons de dir que l'independentisme fora dels esquerdats o bé és extraparlamentari i marginal o es convenient. Bé senyor Zombi Carod, el problema es que la gent ha d'anar a buscar l'independentisme fora dels Esquerdats perquè a dintre s'han canviat les paraules i s'utilitza seguidisme nacional espanyol envers de independentisme. Per tant qualsevol persona que estimi el seu país i vulgui la seva independència com menys lluny estigui de personatges com ell molt millor.
En quan a que nomes Els Esquerdats son una organització independentista, parlamentari, institucional seriosa i de govern. això tot junt deu ésser un acudit, perquè mes aviat aquests colla de impresentables son un seguidistes, poc seriosos i creadors de desgoverns per tant , de les paraules als fets com sempre hi ha una eternitat,
Pobre Macià si aixequés el cap i veiés com ha acabat el seu partit.