dijous, 16 de juliol de 2009

Digues que m'estimes, encara que no sigui veritat

amb aquesta frase podem analitzar la conducta del poble català, ens encanta ésser enganyats, volem que ens prenguin el pel per desprès dir que els altres son molt dolents, potser per poder justificar coses impossibles de justificar, però no te massa sentit tot plegat

El finançament es una altre presa de pel, una cosa es que els numero s'han fet en una economia creixent i ara estem en una recessió de cavall,per tant tots els números i valors calculats seran ciència ficció amb la realitat, i desprès que ? haurem de crear una altre deute històrica perquè torni a cobrar nomes Andalusia com ha passat temps antany .

Ara tot son flors i violes tots estant contents, superman-Puigcercòs va marcant paquet per tot arreu, a part d'escombrar en el darrer consell nacional dels esquerdats els auto-anomenat sector crític[noticia].

Aquests esquerdats des de que en Joan Carretero va abandonar aquest vaixell que va a la deriva es una bassa d'oli , tots van a una, a llepar la ma que els hi don de menjar. No hi ha crítiques, ni veus contraries, tots segueixens les ordres del Puigcercós.

I avui vull acabar parlant del pamflet aquest de el Mundo, aquell senyor que han fet una enquesta als seus lector i en la qual ha sortit que els seus lectors odien als catalans en un 57 %, la veritat es que no deixa de ser una estadística, però diu molt dels lectors del pamflet aquest, ara han sortit el diari que ell no son catalofobics sino montillofobics i esquerdatfobics, [noticia].
Però que podem esperar de un diari que va apostar per un cavall perdedor i no s'ha empesat la derrota i porta mes de cinc anys buscant motxilles, bombes i els etarres de l'atemptat del 11 de març, quina pena de temps perdut si el haguessin dedicat a que el diari hagués progessat ara no tindrien els numeros comptables que tenen.