dissabte, 18 de juliol de 2009

El socialistes Catalans aniran d'excursió

El partit filial de la matriu del regne dels hereus de Felip V han mobilitzat aquest cap de setmana a totes les seves forces per vendre fum al poble català, ara ens volem dir que aquest finançament que tant malament hem negociat es el mes millor del mon.

Aquest cap de setmana seran mes de 200 municipis els afectats que els hi escalfaran el cap en que es una gran actuació seva i que han aconseguit el millor finançament del mon, així podrem disposar de mes assessor i mes ambaixades per tot el mon.
.
Farem tríptics explicant la gran actuació dels filials i gràcies a tota la premsa mediateca que tenen a les seves ordres anar venent fum. Mentre no se els hi ocurreixi treure al Puigcercós vestit de superman i anar aixecant el vol.

Jo només em demano que quan s'ha de fer tant soroll per una negociació vol dir que no l¡hem fet el millor que calia, que hem de vendre la moto a la gent perquè aquesta no aixequi la veu. senyors socialistes jo només un diré una màxima de Grouxo Max, mes val callar i passar per idiota que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte. [noticia]