divendres, 17 de juliol de 2009

Hi ha amors que maten, Esperança si però nomes per aconseguir la llibertat

Avui us parlaré de l'amor que te l'Esperança Aguirre envers els Catalans, segons ella ens estima i clar aquí entra en joc aquesta frase que diu que hi ha amors que maten, millor un desamor que un amor d'aquest personatge.{noticia}.
La veritat que personatges com l'Aguirre son d'aquells que ens fan mes forts, i quan surt ella i els seus súbdits a defendre la mare pàtria, un ha de comptar fins a deu, i començar de zero un altre vegades, perquè no es normal ni les maneres ni els continguts , aquí barregem pomes i peres per fer una macedònia.

Segons l'aguirre som insolidaris, i ens gastem tots els calers en ambaixades, a part de fer xantatge al Govern del regne de Felip V. Però clar intentant justificar que madrid també es bilingüe perquès parla Castellà i Anglès, no se si això es una pressa de pel o la mida cerebral de segons qui es tant curta que fins i tot s'ho creu això que va dir.Però per al·lucinant el senyor Conseller d'Economia de la Capital de Regne, aquest senyor segur que va participar en la creació del Teorema Zapatero de la matemàtica moderna perquè s'han de maquillar molt les xifres perquè el pes específic de un català valgui el mateix que dos madrilenys. Però clar amb això de les estadístiques sempre hi ha forts negres i la nuvolosa madrilenya es de record guinees.

Per cert no em ficaré amb el tema sanitari perquè aquest es massa gros per la meva curta ment.