dissabte, 13 de setembre del 2008

Ciutadans, quan algú confon llibertat amb demagògiaAvui després de la fantàstica Diada Nacional de Catalunya marcada pel centenari de l'estelada m'he proposat donar un tomb per la xarxa. Una Diada amb un sentiment més que mai nacionalista. Per primera vegada molts Ajuntaments van tenir aquesta senyera en el seu lloc, d'altres no els va quedar altre remei que buscar llocs emblemàtics de la seva població. Tot gràcies a un defensor del regne de Felip V, amb aires de conqueridor i defensor de les seves llibertats, que va impedir que tots els Ajuntament adherits a la proposta pengéssim l'estelada en el lloc i en el moment que li correspon. Avui m'he passat per la seva web i a part de ser esperpèntica m' he remarcat quatre puntets que voldria detallar.[web]

1.- Ciudadanos celebra la sentència del tribunal Constitucional que prohibeix el referèndum del senyor Ibarretxe,
la meva pregunta és, que celebra Ciudadanos? que el poble basc no pugui opinar, que el Partit Nacionalista Basc hagi estat derrotat per un tribunal que fa temps que ha perdut lo de Constitucional per passar a ser només polític. Que el regne de Felip V continuí amb la seva política colonitzadora. Molta llibertat de boqueta i poca llibertat real. I desprès surten aquests personatges celebrant que un poble no pugui expressar la seva opinió, no és, ni ètic ni democràtic, es una dictadura encoberta de democràcia. A banda que amb aquest senyor ningú li demanar la opinió a ell , però apa a fotre cullerada.


2.- Casanova va ésser un "Españolazo" que animava a lluitar per el rei i Espanya.

Curiosa definició aquesta però senyors de Ciudadanos jo els hi tinc que dir que a més del senyor Casanova també honorifiquem la mort del Sr Moragues. Mort i penjat més d'un mes a l'entrada de Barcelona per lluitar contra els Borbons. En quan que Casanova va ésser un espanyolista friso per escoltar aquesta part de l'historia. Espero i desitjo que l'alcalde de Moià Josep Montràs utilitzi el que està escrit i el que encara s'ha d'escriure, per tal de que demani perdó el poble català. A vosté com els catalans ja l'hem pres per sonat es pensa que pot anar escampant la merda quan vol i clar ningú dirà res. Em sembla que comença a ser hora de fer-lo callar. Sap que passa senyor Rivera, ja em estat molts anys en que la història abans era explicada sempre pels conqueridors. De ben segur que si la historia hageys estat així segur que tindríem estàtues del senyor Casanovas a la Capital del Regne, i un cop que vaig anar al estranger vaig baixar fins la Capital del Regne dels hereus de Felip V i miri que vaig voltar però no vaig trobar cap monument dedicat al Senyor Casanova. Curiosament només en veia d'un senyor assemblat al Hitler a cavall, que sempre m'he fet la pregunta com es que deixen que els burros pugin a cavall.


3- El seny Català el representa Ciudadanos,
la realitat es que sí ,que vostès son igual de covards que els polítics del meu país, però amb un gravant que venen a casa nostra a dir-nos com hem d'actuar. Senyors de veritat que les seves pallassades li donaran un Ministeri, quan això passi millor que ja estem separats de les cadenes del regne de Felip V, perquè vostès son una pandèmia.


4.-Ciudadanos es lo més semblant a la Catalunya real.
mande? , aquests senyors van 50 anys amb retard. Segur que tenen el rellotge aturat, segur que estan parlant de la Catalunya real o potser estan parlant de la Catalunya reial. Voleu dir que no estan encara en temps del Ciscu i la seva democràtica dictadura?. Per favor aquests senyors sons d'un món paral.lel., no toquen de peus a terra, estan en una altre galàxia, si-us-plau, manel baixa i fes justícia. Com una persona pot dir aquesta parrafada i quedar-se tant tranquil..

5.- Fora embenatges
Durant el teatre aquell de l'escenificació de la retirada de benes dels ulls, amb un mocador com a bena que representava una bandera independent i que segons aquests personatges creadors de una nova història catalana dient que el embenatge tapava la veritat de la història. Tinc un dubte, voleu dir que el embenatge no l'han de fer servir perquè els pocs seguidors que creguin amb aquests neofeixistes, vegin de veritat de que van.

Ara que és època de la recollida de bolets aquests senyors han anat al bosc però només han trobat bolets al·al·lucinògens perquè per dir segons quines tonteries un ha de tenir un bon fetge.
O potser el embenatge amb la senyera estelada es perquè els patriotes Catalans no vegin aquestes ovelles descarrilades del nostre país.
Per Cert senyor Rivera vostè amb quin dret utilitza la nostra senyera estelada per els seus interessos, ja s'havia rentat les mans abans de profanar aquesta senyera.
Aquests son els personatges de Ciudadania que utilitzen la famosa frase que si no saps la història te la inventes i li fots molt de morro i una mica de merda,per tant jo com el Màgic Andreu us tinc que donar una medalleta , Ciudadania campions en morronologia.De porc i de senyor se n'ha de venir de mena i vostès en tenen un bon màster.
divendres, 12 de setembre del 2008

Erc: Els Cadellets es mosseguen, mentre el Llop se'ls mira pacient


De veritat que això de la política ha d'ésser una droga molt dura,i casi impossible de deixar-la perquè sinó hi ha coses que no s'entenen. Un dia més tornaré a parlar dels Esquerdats i avui aquest nom encara els defineix millor. Perquè com diuen alguns, pitjor impossible,les coses no es poden fer mes malament , dons si aquests personatges son capaços d'això i més.

Ahir el Senyor Niubó confirma que Pin (Carod) és presentarà a les primàries d'ERc per a la Generalitat.[noticia]
Curiós com a mínim tot plegat. El Senyor Carod es un mort vivent, un zombi que les darreres eleccions internes d'Erc, els afiliats li van donar una lliçó,i li van explicar que mai més.
El problema de donar lliçons es quan l'alumne va a la seva i no vol escoltar al mestre. La veritat senyor Carod, vostè té data de caducitat marcada al cul, una "CC" ben grossa i aquesta porta 2008. Per el bé de Catalunya marxi, deixi als nous polítics que facin lo que vostè durant aquests darrers deu anys no ha n'hi intentat. que la nostra Nació es descolonitzi. Amb la Montillada estem més colonitzats que mai.


Els militants d'ERC vam creure amb vostè cegament. Per primera vegada la veu del nostre partit cridava fort, però amb les seves accions anant fotent la gamba cada dos per tres hem arribat on som. Com estigui mes al capdavant del partit vostè farà com els de sense iniciativa i per posa'ls verds, enfonsar el partit.

Vostè senyor Carod en els cartells deien Mans Netes, les mans si que les te netes i sense cap durícia en canvi el cul el té quadrat per no voler deixar la cadira ni a garrotades .


Fot-li gasto, vostès actuen con els polítics hereus de Felip V amb l'estatut, qui dia passa any empeny, anar matant el temps, poques eleccions i moltes derrotes i tot això per res, no aprenem ni de les derrotes senyor Carod.

Ara tornem a començar , bé només recordar-li que aquest joguet que vostè te als dits per els seus interessos particulars, és el meu país, i la Nació Catalana no necessita personatges com vostè que ens vagi prenen el pel dia darrera dia.

Sort que la nova corrent Reagrupament Independentista sortità reforçat amb les seves actuacions. Aquest es l'únic favor que farà al poble Català que les lluites internes enter Pin i Pon (Carod i Puigcercos) farà que el sector crític de ERc és faci mes fort, només per això li podem donar les gràcies senyor carod.


Quedi dit que tinc clar que si el seu partit no el vol de número 1 vostè possarà la maquinaria en marxa (aixó si ja no la té), perquè a l'exili hi ha molt de temps lliure, i crearà un altre partit amb tots els Avellaneros&Company, aleshores serà definitivament la jubilació política.


Entre els castells i la política hi ha moltes similituds! i vostè ha fet llenya i a mes no tenia a la seva disponibilitat de una bona pinya per aguantar la bategada.La delegació d'Esquerra que ha fet l'ofrena floral ha estat rebuda amb crits de "Carretero, Carretero" per part d'independentistes que estaven davant del monument a Rafael Casanova. L'ofrena ha estat feta pel nou president, Joan Puigcercós; i el secretari general, Joan Ridao, mentre Josep-Lluís Carod-Rovira a primera fila, sap que passa senyor Carod que els afiliats a Erc per sort son intel·ligents i han vist les orelles al llop encara que vagi disfressat de xaiet.

dimecres, 10 de setembre del 2008

11 de setembre, avui es el gran dia


Avui era el gran dia i les coses han sortit com tothom esperava,

A 2/4 de 8 del mati quan els treballadors de l'Ajuntament d'Alp han acabat de penjar les banderes que aquells "senyors" defensors de la pàtria de Felip V han imposat, mitjançant denúncies al govern civil , passats 10 minuts temps de marxar a esmorzar els funcionaris de la casa gran, la del mig ha aparegut canviada i ostres quina sorpresa ha quedat així.
Aquests personatges que han vulnerat l'esperit patriòtic del senyor Rivera, que s'han pensat i a més hi han deixat el segell,

Amb una senyera amb les picasses, deuen ésser els estelats llenyataires, voleu dir que no es tracta de un nou grup independentistes molt vinculat al Pirineu Català.Es que aquests ceretans segur que els hi ha tocat la tramuntana.

El meu Ajuntament això si ha complet amb la seva paraula i ha plantat la senyera a la Molina en un lloc que tothom pogués gaudir del espectacle. Gràcies senyor alcalde, gracies regidors així dona gust dir que ets fill d'Alp, La senyera estelada posada als turonet del Paborde, juntament amb El Dolmen del mateix nom. són dos monuments en un, i aquesta senyera corona tot el municipi del barri de l'estació de la Molina. La gent mentre passava tocava les botzines i aplaudia, i la meva pregunta era, perquè fan això la gent del meu poble?, que no estan d'acord amb la gran idea del il·luminat de torn de prohibir aquesta senyal de llibertat.

Desprès la gent de la Casa gran també ha fet penjar l'estelada al Carrer de la Piscina Municipal del Municipi, Aquí la teniu presidint el concurs d'arrossos i la senyera Majestuosa damunt de tots els veïns del Municipi. Desitjo de tot cor que com a mínim duri fins a la tarda en Peu , així algun personatges veurà que ha treballat per el diable,

Al mig dia es tocarà els segadors amb la senyera estelada al capdavant. Això serà el punt més important de tota aquesta diada. Desitjo que cap veí del meu Municipi es perdi aquesta festa perquè és de les que posa la pell de gallina.
I per acabar la festa hem pujat a la tosa on ens han dit que volien penjar unes estelades i alguna cosa més i clar jo cap allí. Quina és la meva sorpresa quan m'he trobat amb això però sense ningú, potser l'han posat els isards del municipi aquestes senyeres.

De veritat que és un bon començament, tothom reunits per una senyera, i aquest cop estelada . He passejat per el meu municipi i mes de 50 estelades estaven gaudint els balcons i les finestres dels meus veïns. Moltes gràcies compatriotes, això es un començament , som un poble petit però nosaltres ja ho tenim clar, ara només ens manca que ho tinguin clar els polítics que ens representen.

Agencia Catalana de l'aigua, les aigues brutes marquen el creixement de una vila

Avui us parlaré de la Agencia Catalana de l'Aigua (Aca) i la seva funció de condicionar el creixement d'una vila. Resulta que el Edar de Puigcerdà està saturat, esta treballant el 110 % i aquesta sobresaturació esta limitant el creixement dels pobles que depenen d'ella, ja que al tenir sobresaturació de les aigües brutes la depuradora no les pot assimilar. Per tant les empreses no poden créixer si no apliquen una depuradora pròpia a l'empresa o fan una fosa sèptica i porten les aigües brutes a altres depuradores.
Això sí, el canon de l'aigua te'l cobren igualment i en aquest cas el pagues per dos costats. Per ingressar no us quedi cap dubte, aquests són una llima com sempre, no se'n descuiden mai.
La depuradora de Puigcerda cobreix els pobles de : Puigcerdà, Age, Vilallobent, Llivia, Gorguja La Guingueta d'Ur, Ur, Vilanova de les Escaldes, Dorres, Estavar, Bajando, Sallagosa, Llo, Vedrinyans, Ro, Er, Onzes.
La vila de Llívia també? que no s'havia de fer una depuradora a Llívia. Com no hi ha calers els perjudicats són els de sempre. Els veïns de moment ara no poden crear empreses noves que tinguin Aigües brutes donat que l'Aca no te capacitat per efectuar la depuració,però ni a Puigcerdà ni a Llivià perquè això afecta a la depuradora de Puigcerdà. Mentre que els pobles francesos tenen carta blanca per tirar Aigües residuals.
Es a dir la mateixa depurada diu indirectament que si tens una empresa de nova creació o la fas en un poble on la depuradora de la mateixa pugui acceptar tota la merda o vas a França que allí tens carta blanca. Bonica manera en època de crisi perquè hi hagi empreses de nova creació, un deu senyors de la Generalitat.
Però la cosa no deixa d'ésser còmica perquè si aquesta empresa s'instal·la a la Guingueta d'Ix frontera amb Puigcerdà, allí podrà contaminar lo que vulgui i la depuradora de Puigcerdà farà la depuració sense fer preguntes. Tot plegat una incompetència més de l'agencia Catalana de l'Aigua, que ja es van lluir amb el transvase del Segre. Aquestes actuacions són la seva màxima, intentar fer coses sense permís, d'amagat i amb nocturnitat. Voleu dir Senyors de la Generalitat que amb l'existència de empreses així depenent del seu Govern, Catalunya anirà endavant o farem com els crancs nosaltres?. I en el fons aquesta es una lluita de forces entre l'Agència Catalana d'Aigua i els Ajuntaments, senyors de l'Aca es inadmissible que per la seva mala previsió de futur condicioni el creixement de una vila, i privi a uns emprenedors tirar endavant amb les seves empreses. així es com contribuïm en reduir l'atur.
I clar la millor solució es la sanció, això si que en saben vostès. Semblen els pistolers de l'oest treguen la pistola ( ara m'explico perquè TV3 porta tot l'estiu fent pel.lícules de l'oest), quina eficàcia a l'hora de sancionar, però només per ingressar per buscar solucions llavors passen a ser funcionaris.
Aquestes actuacions de l'Aca em te preocupat perquè aviat els tindrem que demanar permís per anar de ventre. i segons on hi hagi la depuradora tendrem que anar amb la gibrella , i emportar-nos les necessitats a la depuradora corresponent.

dimarts, 9 de setembre del 2008

La Queta provoca tartamudeig, i els de la creuada mediàtica malsons

La feina d'un periodista, jo sempre havia pensat que era informar objectivament si es possible de les noticies que l'envolten. Però no, queda clar que aquest no és l'objectiu principal. EL "Mundo" m'ha donat una altre definició de periodista: persona que ha de dir lo que els neofeixistes espanyols volen escoltar, manipulant la informació i desvirtuant-la fins que s'adapti a les necessitats de les orelles i ulls dels interlocutors. Això es una manera molt bruta de informar senyors del seu "mon", amb coses així perden tota la credibilitat possible. Potser aquests diari com altres s'han de replantejar les formes i moltes vegades el contingut, perquè les coses ni son tant blanques ni tant negres. Aquesta teoria de voler vendre diaris manipulant les informacions es una manera molt mesquina de fer periodisme.
Avui parlarem de la darrera notícia de la llengua i el català editada per el Mundo en el diari d'avui [sense rao]
Aquesta gent no ha descobert que aquestes notícies falses, manipulades expressament no li fan cap bé al regne de Felip V. Per aquesta regla de tres el batlle de Montblanc ara també podria dir que a ell li van obligar a parlar la llengua del Imperi Borbó i com no dominava el tema, el van portar a la Caserna d'Excursió.

Per acabar un estudi del mundo un altre vegada deien que el bilingüisme produeix, tartamudeig, per tant la llengua d'en Sirvent (Cervantes segons ells) la deixarem per un altre moment no sigui el cas que comenci el tartamudeig.[tartartamudeix] , Ara entenc la parla del incendiari de la ràdio dels Capellans , segur que de petit tenia que parlar el català en la intimitat.

Als diaris defensor de la mal construïda Constitució Borbònica: el món , el sense r i la ràdio dels capellans , senyors la llibertat d'expressió es per a tothom. Alguns mitjans de comunicació es creuen portadors de la veritat absoluta, i defensors de una creuada a la caça dels infidels catalans, i clar quan un català diu alguna cosa fora de lo normal com a gossos de presa li salteu al damunt, i ells disposen de Bula Papal per dir les burrades que calguin. Aquí està la vostre democràcia.

A vostès us passa com els guàrdies civils de Montblanc que van confondre que son agents de l'autoritat i no pas l'autoritat, a vegades tenen aquests lapsus. Potser es que es troben en un país diferent i encara no els hi han pagat les dietes internacionals {minuta}.


Per desgracia els hem d'escoltar, llegir i fins tot veure per la televisió. A l'enemic se la de conèixer de prop. Els donen un micro i són els reis de les ones, trient verí per la boca com aquell que no diu res. Anar omplint el cap de mentides. Sr dels Capellans hagués pogut quedar-se de vacances amb els seus, amb aquests que quan parla li riuen les gracietes i fins i tot li donen la raó. Posats a demanar a veure si un dia amb una mica de sort és mossega la llengua i amb el seu propi verí està uns quants mesos de vacances.Els problemes de les seves mentides és que al final se les creuen i tot. Aquesta conducta d'anar tirant merda fins convertir-la en una veritat virtual, es una mala exerció dels professionals de la informació.

Cal tenir fetge, que dic fetge, sants webs són els que s'han de tenir...per poder llegir, escoltar i mirar aquesta colla de llicenciats que només es miren amb bons ulls la nostra terra per munyir bé la vaca.I tenen audiència i tot, això encara es mes sorprenent però a la vinya del senyor hi te que haver de tot.

I posats a parlar de mitjans potser que els de casa es comencin a posar les piles, especialment TV3 i Catalunya Ràdio que ja ho sabem que són públics però tampoc cal que ho demostrin tant.l'objectivitat es un bé molt apreciat i una manca del mateix es el que converteix en un mitja de comunicació amb un mitja polític. Avui que estant de celebracions del 25 aniversari, potser va sent hora de replanteixar-se moltes coses, a veure si tenim sort i no s'adormen.dilluns, 8 de setembre del 2008

Les Cadires del poder d'Erc tremolen , i no és pas un terratrèmolDesprès del famós "podemos" dels hereus de Felip V , avui ha aparegut un nou crit de Guerra. Un manifest proclamat per independentistes Catalans i hereus de Francesc Macià, amb un clar titular "Junts Podem".
El problema és que aquest crit provocat per les corrents crítiques d'ERC, recordem que en les votacions darreres van representar més del 40 % del total dels vots , han començament a fer tremolar les cadires que tantes baixades de pantalons els hi ha costat a la direcció d'Erc [avui]
Ara en més motiu que mai s'han tornat més esquerdats, la bicoca és trenca. Sinó com podeu explicar-me aquest canvi de pensament del senyor Rigau [avui] que en un començament va dir que aquesta Unió de Reagrupament.cat i Esquerra Independentista no era ni realista ni sensata. Només 24 hores més tard quan li ha vist les orelles al llop va dient que la fussió dels mateixos facilitarà la interlocució amb la direcció.
Els nostres personatges Pin i Pon ( Carod&Puigcercos) veuen perillar el poder. Les seves ganes de poder tenien data de caducitat i aquesta ha arribat a la seva fi. La fi política d'en pin i pon te que anar acorde amb la seva etapa de govern , per tant l'enterrament polític només amb la senyera de la corona d'Aragó, que les de l'estel només són per a patriotes nacionalistes i independentistes .
Anem a remarcar els punts destacats de l'associació Junts Podem, i si compten amb el poble podran segur.
1.- Son independentistes i sabem que el nostre país pot aconseguir la independència, si aquest es el primer manament. Ostres abans una nació independent que una barriada de la capital de regne.
2.-No admet més dubtes l'evolució del món i la situació d'espoli i crisi en que es troba Catalunya. No admet mes dubtes ni vacil·lacions. Es a dir els "Calerons" a Casa i ven guardats, o caixa o faixa. I tots a una.
3.-implantar un projecte viu que no s'arronsi davant l'estat dels hereus de Felip V . Ja és hora que deixem a casa el seny català (que no es més que una covardia ) i tirem de rauxa.
4.-Que el independentisme majoritari treballin plegats per aconseguir els mateixos objectius. Deixem l'ego per uns altres , i sortir la foto primers, i anem tots a una, com un gran partit en defensa de la nostra llibertat.
5.-No buscar els planys ni els copets a l'esquena . Aquí el que ens manca son patriotes, i anem a que sortint tots fins i tot de sota les pedres. Els hem de retornar la il.lusió amb fets. Si de veritat vols un poble Lliure lluita per la seva llibertat i no esperis que et treguin les castanyes del foc els altres.

Amb un diàleg com aquest els companys de viatges de Reagrupament Independentista, en pin i pon han començat a tenir canguelis, potser perquè aquest sector crític els posarà al seu lloc. Potser estan veient la jubilació anticipada, i que faran després sense la droga del poder?


Per cert el míting que va fer l'altre dia el president per la Plataforma per el Dret a Decidir , marcava les mateixes tendències [plataforma] , serà casualitat? o es una realitat del poble català que el seu futur només te dons camins, o el independentisme o la integració a la Nació dels hereus de Felip V.

Vinga Joan i Uriel companys, ja tardeu en començar la neteja. Perquè el independentisme hi hagi un futur prosper hi ha de haver sàvia nova, els antics estan massa vistos i tothom sap de quin peu calcen.

diumenge, 7 de setembre del 2008

Ser o no Ser Socialista, aquesta es la Questió
Començarem amb el titular de la noticia [avui]: Guerra recorda a Montilla que "o s'és Socialista, o no". Clar ara ja han entrat amb el canguelis. Això té tota la pinta de baixada de pantalons un altre cop.
Que vol dir això que ésser socialista a la meva Nació vol dir agenollar-se i llepar els peus de l'amo. Això es el nou Socialisme Català, obeir i no tenir cap iniciativa.
Te gràcia tot plegat, que aquest aprenent de LLongueres amb les estisores retallador d'estatuts tingui que posar al Sarallonga Montilla a lloc per la seva conducta insolidària de negar als habitants de sota l'ebre de les subvencions que tant es mereixen. I més ara que porten tant de temps sense fotre ni l'ou, que ara quatre quatreros catalans els hi privin d'aquest privilegi. Però tranquils que el senyor de les estisores ja fara mans i manigues perquè això no passi.
Voleu dir socialistes Catalans que aquesta es una bona funció?,que la vostra funció es aguantar el menyspreu de uns personatges que només volen a la nació Catalana perquè els hi aporti la sopa boba i desprès a callar. O seria millor trencar les cadenes amb el PSOE d'una vegada i anar a la vostre i reclamar lo que de veritat es correspont.

I la pregunta encara mes greu , i qui és aquest personatge de la Cort de Felip V per definir ell el socialisme? Hi ha gent que es pensa que es Déu i pot classificar les coses segons els seus interessos. Tot plegat una pena.

Ara ha sortit el pallasso que va fer riure al socialisme dels hereus de Felip V durant el mandat del Gonzalez. Criticant la postura del President de la Generalitat, en el debat del model de finançament, i l'ha advertit que "no es poden fer operacions irresponsables que després tenen conseqüències complicades". És a dir ha sortit en escena el gos d'atura del President de tots els hereus de Felip V, i ha posat firmes al senyor Montilla. Ja ho diuen que qui té el cul llogat no seu quan vol, i Montilla &Company el tenen llogat, així doncs davant d'aquestes declaracions, calladets ben ajupit el cap i vinga a demanar perdó per voler lo millor per el seu poble. Qui nassos es en Montilla per demanar aquestes coses per el nostre País?.

Guerra s'ha preguntat que hi ha al darrera de la unitat de la dreta i l'esquerra a Catalunya. Doncs encara em pregunto més dels partits del trist-govern i de l'oposició, quin són d'esquerres?, l'únic que s'acosta més a l'esquerra no és pas un partit sinó una panda que només van a salvar el seu càrrec i la seva cadira. Si els fundadors del PSUC aixequessin el Cap , es tornarien a ficar dintre la tomba per no veure la barbàrie que ha arribat el seu partit.

En quant a les amenaces de trencar un grup parlamentari, potser ja va sent hora de que el PSC vagi per el seu camí i el PSOE per l'altre. Quan passi això serà lo millor per el poble Català.

A la pregunta, què volen tots aquells d'allà, derrocar el govern del Psoe perquè governi el PP amb els nacionalistes? Això es una pregunta demagoga, com la propaganda que van fer els socialistes de dir que "si no vas a votar socialistes tornaran els d'abans". Aquests no tenen pas mirall i no veuen que els d'abans i ells tenen mes semblances que diferències.


Senyor Carod vostè no va ésser el primer en col·locar el seu germanissim en un despatx. Abans que vostè el mal anomenat socialista , president de lea Comissió Constitucional del Congres dels hereus de Felip V ell ja havia col·locat el seu.

El Mon Polític, un mon alternatiu

Per Cert si algú li molesten les senyeres estelades aquí en te una col·lecció , com diu aquella dita, qui no vol caldo dues tasses.


Una Nació, Una Llengua, Una senyera i aquest any toca l'Estelada(si pot ésser blava, sinó de qualsevol color amb l'estel marcant llibertat).

Que els polítics són de un altre món, això es un fet contrastat. No tenen amor per res, només van al seu objectiu que es agafar la cadira amb les dents si s'escau, i a defendre la posició guanyada com a bestiar acorralat. Avui toca parlar de dos personatges com a mínim diferents a la política. Els dos en aquests moments els hi bufa el vent en contra, però clar es normal quan un va sembrant merda es normal que després no reculli roses, sinó que reculli lo que ha sembrat.

El primer no per ordre d'importància en aquest moment sinó per ordre de preses de pel al poble es el senyor Carod Rovira, i la seva entrevista dedicada a l'Avui . Començarem per el titular: "si els Esquerdats sols son notícia pel que passa dintre el partit, no tindrà mai majoria",[avui] Senyor Carod vostè està llegint lo que ha dit? Vostè juntament amb el senyor Puigcercós, principals propulsors de lo que passa allí dins, volen dir que desitgen majoria ?. Ostres amb vostè al capdavant demano que això no passi mai. Si ara en minoria ja s'han venut al millor postor, que farien amb una majoria?. Deixant la seves conductes egocentristes a part, vostès creuen que amb el partit a les seves mans algun cop tindran majoria? Deixi de fer volar coloms i toqui de peus a terra , mentre estiguin pin i pon al capdavant, els militants d'erc només poden somiar en ser la tercera llista de Catalunya.(això si el pepistes no se uneixen amb els Ciudadanos de un altre mon).


Quan parla que el problema es l'Espanya centrista , ens hauríem de mirar-nos el melic i veure que el problema el tenim a la nostra nació, amb els nostres polítics que han interposat els seus interessos particulars als interessos de la nació.Desprès parla del estudi de l'Associació Catalana de Sociologia, sobre el Català desorientat. Només fa volar coloms senyor Carod. Vinga cortines de fum que són gratuïtes...vostè parla de la feina ben feta?, potser la feina ben feta es col·locar el germanet a una hipotètica ambaixada de París. Desprès parla de la fatiga civil, vol dir que més aviat el problema del Català no és una fatiga política?, tan de veure com personatges com vostè se'ns rifant cada dos per tres.Quan diu que els polítics no són éssers estranys en el cos social del món, miri amb això si que té tota la raó. El problema es quan aquest món el traslladem a Catalunya, allí vostès els polítics no hi pertanyen son d'un món alternatiu. El seu món, un món obscur i opac, amb una grisor permanent en tot el panorama polític.
Vostès volen liderar la societat , un referent en la societat catalana, Mans Netes senyor Carod. Mans netes i sàvia nova. Amb mandataris com vostè o el seu cap al capdavant de partit, la colònia catalana està condemnada a integrar-se a la nació dels hereus de Felip V

El segon mal anomenat Polític es el senyor Albert Rivera, defensor de les creuades hispanes , aquest senyor que amb les seves ganes de ressaltar una miqueta ha obert la creuada de l'estelada per tot Catalunya i està fent ell solet lo que no han aconseguit els seus opositors mal anomenats Polítics Catalans, que és unir el Nacionalisme Català , jo des de aquest humil blog us demano que us afegiu a la "iniciativa" de la Mar Roca i afegiu una estelada al vostre blog, o millor una estelada a cada finestra de Casa que el vostre poble estigui tapat d'estelades , i si es amb el fons blau millor, Peró sigui la que sigui amb el color que tingui aquest any toca destacar l'estel
Perquè l'estel es senyal de llibertat, de revolució i de independència, Gracies sr. Rivera per el treball que està fent per la nostra nació de veritat li dic que personatges com vostè són els que necessita el poble català per lluitar per la seva llibertat. no pari si-us-plau que amb vostè al capdavant en quatre dies segur que ens trèiem de damunt la nació hereva de Felip V.


SR: 11 DE SETEMBRE CATALUNYA LLUIRE AIXÍ....