divendres, 31 de gener de 2014

dilluns, 27 de gener de 2014

Ànims Laia, Tornaràs a Somriure Princesa

Avui per l'amiga que tinc que només m'informa de les males noticies (perquè vols enemics amb amics com aquests).M'he assabentat que la filla de un amic comú  l'han tornat a operar. 
La Laia no te més de deu anys, i la providència ha decidit que pateixi una malaltia greu   , jo només  em demano això es justícia divina, jo entenc que no es possible que passin aquestes coses .

 Segons m'ha comentat l'operació ha anat perfecte. Es la millor noticia dintre de la gravetat que podíem esperar.
 Però el que està molt clar que aquesta noieta hauria d'estar corrent i jugant per els carrer no en un hospital patint aquesta malaltia. 

Aquest malviure no el desitjo ni al meu pitjor enemic.

Des de la muntanya jo només vull animar als seus Pares,  i a la germana gran  que encara que el túnel estigui molt fosc i que sembli molt llarg segur que trobaran llum al darrera de tot. Que la Laia tornarà a Esquiar amb el seu Pare i si aquest ens deixa també la portarem a veure la part fosca de l'Estacio d'Esquí de Masella.
Amb tants impresentables com hi ha per tot arreu que hagi de ser aquesta petita innocent víctima de una malatia  greu em fot ràbia, perquè en el fons ella no deixa de ser un àngel innocent .