divendres, 24 de juliol de 2009

Alp i els caos circulatori, la llei del mes fort segona part


Avui la Casa Gran d'Alp ha posat en marxa una serie de adaptacions circulatories consistent en la destinació de uns quants carrers com a carrers de sentit únic, la veritat que la idee no es dolenta, però si aquesta idea no ve acompanyada de una campanya didàctica sobre el funcionament d'aquesta cosa, això continuarà sent un caos circulatori, i clar com ara hi ha gent que sap que hi ha carrers que son de sentit únic, aquí es provocaran conflictes. I com l'Ajuntament no disposa de cap agent municipal per dirigir el transit, posar senyals sense poder actuar, que voleu que us digui no deixa de ser una mica còmic,
Perquè hem de posar senyals si els primers de no fer-ne cas son els veïns del mateix poble, com diu aquella dita on vagis fes el que fan els demés, llavors està clar que aquí tothom farà el de sempre passar-se els senyals per el forro de la corbata.
En mitja hora que he estat en la caseta de informació i turisme mes de vint-i-cinc cotxes han fet cas omís d'aquests senyals, no tinc clar si es culpa de que no els han vist o com sempre no les han volgut veure, la veritat que ficar les senyals sense informar serà obrir una altre guerra en la qual els únics responsables son els que han posat aquests senyals sense pensar que a la gent se l'ha de informar a part de prohibir.

Cerdanya, sempre ens arriben les coses massa tard

A Cerdanya sempre estem de mala sort, ara que el sector agrari l'estem fent desaparèixer mica a mica perquè així els conqueridors de la Capital puguin gaudir de la muntanya sense animals fems, i altres coses aviat ens faran desaparèixer a totes les bestioles perquè els molesten ara resulta que de la merda de vaca es pot fer electricitat.[noticia]

Dons be a Vilademuls, els excrements de unes vaques es converteixen en una planta de biogàs i així produir electricitat , dons be a la nostre comarca varem destrossar la muntanya de Pont de Bar per poder fer una central hidroelèctrica, i clar com tiràvem tot les deixalles als prats de sota se'ns va parar la obra i ara ens ha quedat un nyap de nassos , bé ara tenim una muntanya foradada i ni llum ni res de res, potser si haguessin seguit els passos del poble de Vilademuls, encara gaudiríem de vaques a la comarca i de llum també. Però a Cerdanya som diferents, i aquesta diferència es la que ens marca tot el nostre recorregut.

dijous, 23 de juliol de 2009

anuncis

dimecres, 22 de juliol de 2009

Els Catalans i els Espanyols , potser aquesta es la solució

Els Catalans per desgràcia nostra estem englobats dintre la tipificació de espanyols, i aquesta notícia explica moltes coses de les actuacions de molta gent.

Els espanyols senten mes plaer amb el menjar que no pas amb el sexe [noticia]. Així es pot entendre aquest caràcter dels espanyols i aquest odi envers tothom sobre tot amb els catalans, si practiquessin sexe mes sovint i amb mes intensitat estarien mes relaxants i no ens tocarien tant els dallonses.

L'informe, desenvolupat pel professor de Sociologia de la Universitat de Barcelona, Javier Barraycoa, i patrocinat per una coneguda marca de gelats, assenyala que els cinc plaers preferits a Espanya són, per aquest ordre, menjar, la família, viatjar, la xocolata i el sexe.

Vinga dons ja veig que des de catalunya haurem de fer una campanya, perquè aquesta gent no senti mai mes Catalonofobia, bé la veritat es que els hereus de Felip V no tenen Catalonofòbia sinó mes aviat independenciafòbia, perquè si això passés es quedarien sense la mamella que els porta amamentant fa mes de 50 anys. Dons que practiquin sexe i no vulguin donar-nos mes per el cul, que nosaltres d'aquest sexe no em volem.

Reagrupament, la flor de primavera va germinant

Reagrupament va sorgir per primavera, com les flors i ara aquesta planta esta treien la flor, mica a mica sense presses, però vist el que s'està veient cada cop es va fent mes gran , a veure si es converteix en una planta carnívora i es menja a totes les demès.

Aquesta agrupació que aviat passarà a ésser un Partit polític, l'únic nacionalista independentista de la nostra nació, va sorgir de les muntanyes i com a tal aquí s'esta veient les desercions al que abans era el únic partit nacionalista català i que per ganes de poder i de xuclar mamella s'ha convertit en un retrat del que era anteriorment. [noticia].

El problema es que aquesta fotocòpia borrosa del que abans era un partit de la nostra nació en aquest moments està al poder, i sempre que tens el teu partit al poder pots xuclar alguna cosa, però ara es el moment de plantejar-se la màxima, tu que vols per el teu país, quatre almoïnes per el teu Ajuntament o que un partit Nacionalista de veritat estigui al poder. I si pot ésser amb majoria absoluta. Dons bé aquest es el dilema dels alcaldes de la comarca de la Cerdanya.

a les escoles Velles de Bellver es va celebrar una reunió en la que van assistir una trentena de militants exmilitants d'Erc juntament amb simpatitzants de la única corrent independentista. aquesta gent van escoltar al Senyor Carretero explicar les intencions de la nova associació. En aquest trobada es va designar al senyor Isidre Costa cap de la gestora de la comarca de la Cerdanya, això vol dir que la flor ja esta

La constitució de la gestora de Reagrupament afectarà algunes de les seccions locals de la comarca, ja que perdran militants. Així, per exemple, fonts de la secció de Bellver han explicat que actualment ja són menys de cinc, de manera que els pròxims mesos podria fins i tot desaparèixer.

dimarts, 21 de juliol de 2009

l'emigrant de Jacint Verdaguer, un cant a la pàtria

Dolça Catalunya,
pàtria del meu cor,
quan de tu s’allunya
d’enyorança es mor.


I

Hermosa vall, bressol de ma infantesa,
blanc Pirineu,
marges i rius, ermita al cel suspesa,
per sempre adéu!
Arpes del bosc, pinsans i caderneres,
cantau, cantau;
jo dic plorant a boscos i riberes:
adéu-siau!

II

¿On trobaré tos sanitosos climes,
ton cel daurat?,
mes ai, mes ai!, ¿on trobaré tes cimes,
bell Montserrat?
Enlloc veuré, ciutat de Barcelona,
ta hermosa Seu,
ni eixos turons, joiells de la corona
que et posà Déu.

III

Adéu, germans; adéu-siau, mon pare,
no us veuré més!
Oh, si al fossar on jau ma dolça mare
jo el llit tingués!
Oh mariners, el vent que me’n desterra,
que em fa sofrir!
Estic malalt, mes ai!, torneu-me a terra,
que hi vull morir!Denaes, ha comengut la llibertat d'expressió,

El jutge Santiago Pedraz ha rebutjat una querella contra els organitzadors de la xiulada al himne dels veïns en la final de la Copa del Borbó de futbol. el passat 13 de maig del 2009

El jutge justifica el rebuig de la querella per que els fets denunciats no poder ser constitutius d'un delicte de injuries al rei, apologia de l'odi nacional o ultratge al regne dels hereus del Felip V, segons el jutge aquesta xiulada es pot interpretar dintre de la llibertat d'expressió.

Per una vegada als feixistes aquests han estat pagats amb la mateixa moneda, aquella famosa llibertat d'expressió que ells tant apreciant quan el vent bufa al seu costat però estant en contra quan el temps el tenen en contra.

Per contra el jutge diu que aquestes accions estan emparades per la llibert d'expressió i no poden ser considerar-se difamatòries injurioses o calumnioses [noticia]

dilluns, 20 de juliol de 2009

Tornar a la LLuna, a Catalunya tenim una panda de voluntaris

Ahir va fer 40 anys de l'arribada a la lluna, i els americans es plantegen tornar-hi, bé si es dona el cas jo crec que a Catalunya tenim una serie de voluntaris idoni per fer aquest viatges, es tracta de la Classe política, que vagin a fer discursos als Selenites, a veure que n'opinen ells d'aquesta presa de pel constant que estem sofrint nosaltres [noticia]-

Jo diria que una expedició comandada per el senyor montilla, amb el Ferran en Zaragoza i l'Iceta, juntament amb el senyor saura i baltasar i dels esquerdats els grans prohoms com son en Carod i Puigcercós no estaria malament i de pas podrien portar al Mas de polissó.

Això ja seria el summun per Catalunya que tota aquesta panda deixès la politica per dedicar-se als viatges estel.lars . Segur que em podriem fer mes de expedicions perquè voluntaris en hi ha per donar i vendre, i cada cop que un politic que diu representar la nostra nació obre la boca, un voluntari mes perquè les probabilitats que la cagui son majuscules.

Al Senyor Carod li compra la roba la seva senyora

Bé que al Senyor Carod li compra la roba la seva senyora, es l'única manera d'entendre les seves declaracions, perquè classificar a l'Estatut com una talla S i el pitjor finançament amb presa de pel inclosa com a talla XL, aquí hi ha coses que no quadren. [Les talles de Carod].

Que l'Estat veí ens tenen fòbia, ho dubto mes aviat ens tenen odi però por no pas, perquè si fos el cas no aixecaren les ungles cada cop que fem un pas de perdal i llavors ens fan tirar enrera un pas de llebre, així no avançarem mai, sempre fem com els crancs els catalans, passar de mal en pitjor.

En quan a convocar un referèndum per la autodeterminació dir que ell només es partidari de fer-ho si es guanya dona peu a aquest personatge es un triler, jugadors que només saven jugar amb les cartes marcades. El referèndum senyor , es per saber que pensa el poble de Catalunya de la seva independència no pas de guanyar el que sigui. potser s'emportaria sorpreses, pero el que esta clar es que el poble de Catalunya a vostè no crec qued el vulguin massa , massa fum ens ha venut aquests darrers 7 anys.

En quan al Concert Economic, potser s'haurien de miratllar amb el país Basc i Navarra, perquè ells si que el van aconseguir, nosaltres amb tant peix al cove l'únic que hem obtingut es ésser els dolents de la pel·licula, cornuts i pagar el beure es el nostre lema.

l'únic que em consola de tot plegat es que aquesta tribu dels esquerdats han quedat masses vegades retratats per saber amb qui juguem i que ens juguem , a veure si reagrupament treu el cap i els posa tots al seu lloc.

Per una catalunya lliure i forta, ni esquerdats, ni sense inciativa ni convenients ni filials,només un partit que representi la nostra nació reagrupament, i ja no parlo de les escurrialles pperes i els neofeixistes que van sortin com a cargols.


diumenge, 19 de juliol de 2009

El Català la llèngua d'un poble esclau

un poble una llengua, una colònia llavors la seva llengua sempre serà perseguida per activa o per passiva a part de que voldran fer-nos snetir culpables i dir que som nosaltres els que perseguim als demés, això es el de sempre, quan un no te raons la millor tàctica es atacar. i quan mes soroll fan mes arguments tenen.

Que no s'apagui la llum, La foscor es l'arma dels covards

poc a poc de lluis llach