dijous, 1 de juliol de 2021

Els Radars de la Comarca, una manera de recaptar calerons

 Avui us vull parlar dels radars de la comarca, sobretots dels que han postat als municipis d'Alp i Llivi.

Comencem per el llivia, segons molts esta destinat a controlar la velocitat del municipi es a dir que la gent vagi a poc a poc dintre del municipi, per això l'han posat a la sortida del mateix, la veritat que posar el radar a la sortida del poble no deixa de ser una manera per recaptar calerons i res mes, perquè si vols correr per dintre del municipi i cop passat el mateix pots començar a correr.

No seria mes fàcil colocar uns quants semafor amb camara per modelar la velocitat i sancionar si algú es salta el mateix, i d'aquesta manera podem controlar la velocitat de dintre del municipi, el problema no es que la gent corri a l'entrada sinó que corri per dintre del municipi.


Continuarem amb els radars de la Molina , un de tram i un altre a supermolina davant el supermercat gemma, el primer quan baixes des d'alt cap a la molina es quasi impossible anar a 50 km/hora. Per la mateixa inercia fa que el cotxe vagi agafant velocitat. 

tampoc crec que sigui una mesura per modelar la velocitat mes aviat es una manera de recaptar calerons als veins del Municipi.

Desitjo que a la Comarca no es posi de moda aquest afan recaptatori sinó no podrem sortir de casa.