dissabte, 2 de maig de 2009

Tu decideixes, però quan et venguin una escombra que sigui nova

Han tornat, han sortit de sota les pedres i els tornem a tenir aquí, aquells personatges que semblaven que havien desaparegut de la nostra nació, ara tornen cap aquí a vendre'ns una altre escombre i a demostrar que son els millor candidats per la nostra nació. [noticia]
Te collons que de tota la llista del ppeistes n'apareguin dos que ens volen vendre la moto que son de la nostra nació, si-us-plau que fa molt de temps que ens hem tret les llaganyes dels ulls.
Però clar voler-nos vendre que Santiago Fisas, aquest personatge que era conseller d'esports del govern de l'esperança Aguirre, i aquest paio representa Catalunya, la veritat es que no entenc com algú es pot empassar aquesta bajanada, però be sota la capa del senyor hi pots trobar de tot.
Però el millor l'estrella principal es l'Alejo, al senyor aquest li hem de donar les gràcies per la seva contribució envers el nostre país, per les seves crítiques diàries, per la seva defensa a ultrança de la nostra llengua. La veritat és que si personatges així no existeixin ens els haurien d'inventar.
A part que el senyor Alejo es militant del Pp de la capital del regne dels hereus de Felip V. Bé dons aquests dos personatges son els representants segons la Camacho del Pp Català.

El silenci, la millor virtut d'un polític, llàstima que en hi ha alguns que no han descobert el sant grial encara

El Silenci, la millor virtut de la política, llàstima que en hi ha alguns que encara no han descobert el sant grial. En aquesta vida sempre hi ha personatges que et volen donar lliçons, però clar a vegades el mestre no es el mes idoni per donar lliçons de segons quina material, i aquest es el Cas d'en Zombi Carod, com ell que s'ha venut per un plat de llenties al conqueridors del hereus de Felip V vol sortir ara a donar lliçons de independentisme.[ noticia].
a més te els santíssims collons de dir que l'independentisme fora dels esquerdats o bé és extraparlamentari i marginal o es convenient. Bé senyor Zombi Carod, el problema es que la gent ha d'anar a buscar l'independentisme fora dels Esquerdats perquè a dintre s'han canviat les paraules i s'utilitza seguidisme nacional espanyol envers de independentisme. Per tant qualsevol persona que estimi el seu país i vulgui la seva independència com menys lluny estigui de personatges com ell molt millor.
En quan a que nomes Els Esquerdats son una organització independentista, parlamentari, institucional seriosa i de govern. això tot junt deu ésser un acudit, perquè mes aviat aquests colla de impresentables son un seguidistes, poc seriosos i creadors de desgoverns per tant , de les paraules als fets com sempre hi ha una eternitat,
Pobre Macià si aixequés el cap i veiés com ha acabat el seu partit.

dijous, 30 d’abril de 2009

Berlusconi i les seves cadidatesVist el que s'està veient en política, i que per arribar molt amunt només et calen unes galtes molt grosses encara que el teu encefalograma sigui pla , vist tot això jo estic amb Berlusconi, mal per mal millor alegrar la vista, i aquest es un exemple palpable de tot plegat.
Llàstima que aquest paio sigui un masclista i no hagi pensat en el 50 % de igualtat que tant de moda està en el Regne dels hereus de Felip V, sinó tot arreglat.
Perquè la veritat aquestes noies ho farem tant malament o tant bé com ho podem fer els polítics que ara ens estan representant, es a dir zero Zapatero, per tant mal per mal mamelles grosses com diuen en el meu poble.
Si tenim la sort que surten elegides a veure no crec que es presentin tal com surten a les fotografies perquè sinó en index de morts al parlament europeu pujara tant exponencialment com l'atur està pujant a Catalunya

dimecres, 29 d’abril de 2009

Upd, així entent la llibertat d'expressió

Aquests personatges de Upd entenen la llibertat d'expressió d'aquesta manera[noticia]


Dons aquests senyors ens volen parlar de democràcia i així ho demostren, la seva democràcia es només per a ells per els demés no deixen de ser hereus del franquisme.
La Veritat que ja ho diuen les seves inicials UPd (Unió de Palanganes dèspotes) . Dons aquests personatges són els que ens volen donar lliçons de llibertat, democràcia i moltes més bajanades, i desprès per la porta petita , i a dalt teniu una imatge , actuen tant democràticament com els seus avantpassats.
El Senyor Aquest un tal Juan Jose Roman, va dedicar aquest gest des del balcó a la manifestació del passat dia de Sant Jordi. Home com a manifestació de les seves idees ja està bé, però només recordar-li al paio aquest que la seva jefa va ésser conseller en un partit nacionalista, que passa que llavors quan xuclava teta estava bé i ara no?. Bé de totes maneres al Roman aquest li tinc que donar les gràcies, perquè la seva obra escènica segur que ha despertat algun patriota adormit.

dimarts, 28 d’abril de 2009

Carretero Insignificant?potser si , Catalunya independent ja

El Col.laborador d'els Matins , el Senyor Julivert, ha titllat de personatge insignificant al president de reagrupament.cat, home potser si però el el seu diàleg es com una vendició davant tant de subordinat que hi ha per aquestes contrades.[noticia],
Anem a Pams, que surti en un programa de Tv3 i mes en un programa del Cuní Gran defensor del partit aquest filial de la matriu sociata de la capital del regne de Felip V te la seva gràcia. I que s'espera de paios com aquest Julivert, que defenguin una cosa que no hi creuen.
Potser en podem salvar algun de aquella panda de polítics que porten un mandat i mig només emplenant les seves butxaques i poca cosa més. i Catalunya? això es el seu mitjà de manteniment no pas el seu objectiu principal, per tant anem arreglats.
Potser si que en Joan es insignificant, però les seves paraules no ho son pas, son els ànims que ens manca davant la situació que ens trobem.
En Joan Carretero només ha tingut un defecte (que per a mi es una virtut) dir les coses per els seu nom. I per això se l'ha de castigar, Millor que anem col·locar familiar per les ambaixades i anem arreplegant el que podem i la nació , això son figues de un altre paner.

Seguirem Somniant amb una Catalunya LLiure

Vist el que s'ha vist i tot el que vindrà, seguirem somniant amb una Catalunya Lliure, Cada cop que un independentista surt de la nostra vida política, es com que cau un estel, però somniar es lliure i no pararem, perquè el nostre únic objectiu es una Catalunya Lliure.dilluns, 27 d’abril de 2009

En Joan Carretero deixa als esquerdats

La veritat es que quan la família no t'estima el millor que un pot fer es marxar i aquesta ha estat la resposta d'en Joan davant els atacs reiterats d'aquesta panda de personatges que diuen defendre la nostra nació i només saben defendre la seva cadira.

La direcció dels Esquerdats es a dir en Putxi i els seus lacais han decidit obrir un expedient disciplinari i expulsar-lo temporalment de militància a en Joan, amb l'excusa que ha perjudicat greument la imatge del partit.
Be això te gràcia que aquests paios d'en Ping i Pong que diguin que en Joan ha desprestigiat el partit quan ells solets 'el clan de la avellana i el clan del megapagès han fet mans i mànigues perquè esquerra republicana de Catalunya hagi perdut tots els seus signes diferencials i ha passat de esquerra a esquerda de república de Catalunya a Ikea i de Catalunya al regne de Felip V, Dons aquests senyors encara ens veuen en cor d'acusar algú de desprestigiar d'ERC.
Com a mínim s'haurien d'amagar darrera la porta, perquè sortir al balcó ara a defendre el partit quan s'han aprofitat del mateix tota la vida, vol dir que aquests paios fa molts anys que han perdut la vergonya.
Bé jo estic amb en Joan si no estàs a gust a Casa millor marxar i això es el que ha fet ell, abans que et fotin fora (cosa que no farien mai perquè el cost polític seria massa alt). Millor marxar amb el cap alt i apa, ja s'ho faran. Acaben de perdre un dels pocs pals de paller nacionalistes que els hi restava ara només restaran els interessants i podran fer i desfer a les ordres d'en Ping i Pong. Bon final per aquest partit.[noticia].
Per Cert Putxi que ara vinguin els sense iniciativa i el partit filial i et donin un cop a l'esquena d'anims recorda que en Judas també ho va executar aquesta acció.


diumenge, 26 d’abril de 2009

El Deute dels municipis, això marca l'eficàcia d'un govern

Va sortir una publicació al diari Regió 7 en la qual es veia una relació dels municipis mes endeutats de la Catalunya Central
Quina va ésser la meva sorpresa quan vaig veure que el meu municipi (Alp) ocupava la vuitena posició, ostres com són les coses un cop que anem capdavanters amb alguna cosa , resulta que aquesta es en endeutament.
Alp segons la publicació del Regió 7 te un deute de 1.425.000 i hi ha 1686 empadronats per tant el deute per habitant es de 845.20 euros, això comptant que dintre dels empadronats disposen de totes aquells Quemacos-Camalluents que només estant empadronats per poder disposar de les avantatges de ésser de muntanya com túnel del Cadi Gratis, Esquiar de Franc i altres facilitats.
Alp en quan a la comarca ocupa la primera posició molt seguit per Puigcerdà amb una deute/habitant de 742.45 , les dues viles amb un haver molt curiós, totes dues son propenses a efectuar obres faraòniques sense cap rendibilitat calculada.[noticia]
En quan a la posició del nostre municipi envers tot Catalunya tenim l'honor de estar situats a la 96 posició i amb la manera de gestionar el nostre municipi amb moltes aspiracions de poder pujar mes amunt.a la Cerdanya tenim Veu, i n'estem farts que tots parlin per la nostra boca

Aquest cop tampoc, el Govern del trist-partit ha refusat la tramitació de la proposició de llei específica per la la comarca que va entrar al Parlament el consell Comarcal de la Cerdanya.
[noticia]
Aquest cop la Generalitat ha retornat el text al Parlament amb un avís en el qual fa constar que s'oposa al text perquè aprovar-lo tindria una repercussió important en l'augment de credits i la disminució d'ingressos del pressupost de la Generalitat.
Quins pebrots tot plegat, aquest paios que han gastat una fortuna en obrir ambaixades imaginaries i sense cap utilitat, ara resulta que que la llei especifica de la cerdanya la qual només es vol assimilar a la Val d'Aran, no es pot trametre perquè no disposen de calerons, te nassos tot plegat.En Puigcercós, ara es vol plantar

Anar a remolc de les coses fa que quan vols dir que no estàs d'acord amb alguna cosa ningú et creu i aquest es el cas d'en Putxi , i ens trèiem les puces com els gossos, no sigui el cas, ara di que si l'executiu catala no es manté ferm no serà culpa dels Esquerdats. [noticia]

Jo li volia recordar al Senyor Puigcercós que ell forma part del Executiu Català , per tant vulgui o no vulgui es part culpable de tot el que està passant per la nostra nació, perquè en el fons un ja n'està cansat d'escoltar tantes bajanades i segons perquè son d'un partit i segons perquè son el govern. Potser ja va sent hora de diguem les coses per el seu noms, senyors del trist-partit son vostès un desastre.
La veritat senyor Puigcercós m'encanta que surti l'escenari perquè cada cop que obre la boca mes gent es fa partidària del independentista d'en Carretero, i que surti gent amb ideals independentistes es bona senyal, com a mínim aquests no votaran als esquerdats que de independentistes només tenien el nom i darrerament ni això.
Jo proposa a en Puigcercós que es retiri, escrigui un llibre i si vol plantar alguna cosa, que vagi al bosc a plantar avets, seria la única manera d'ajudar a la seva nació.

voldria acabar amb un comentari tret del singular digital que ens defineix a en Carretero

Sergi
24/04/2009
És evident que el Joan Carretero molesta a tothom que no vulgui la independència perquè parla clar i té dignitat. Com a bon metge ha fet el diagnòstic encertat i ens recepta la medecina que li cal a l'independentisme, que és la unitat de totes les sensibilitats polítiques per assolir l'objectiu.
[noticia].