dissabte, 18 d’abril del 2020

dia 37 del confinament, La política l'art d'engalipar a tothom

avui dissabte tinc ganes de parlar de la lletra petita, aquella que la gent no veu a primera ullada i desprès es aquella que et marca a partir del  moment d'estampar la signatura, i en Política aquesta es molt comú.[noticia].
i parlo de la lletra petita i els famosos crèdits per a tothom que es trobi en condicions de crisi , ara resulta que no tothom hi pot accedir s'han de complir un requisits i quan mes complicats millor d'aquesta manera limitem la gent que pot accedir als mateixos.Ara resulta que hi ha entitats financeres que per concedir la inversió del ICO s'han de obrir una serie de polisses d'assegurança.


ahir fent el tafaner per la xarxes social vaig trobar l'acudit aquest del exercit d'ocupació , potser per la pàtria d'aquesta gent això es així però clar com a català ho trobo una vergonya uns paios que es van dedicar a estomacar avis, i senyores ara vagin dels protectors del poble, vergonya els hi hauria de donar tonteries com aquesta.
Mira que aprofitar el moment actual per anar . això si s'omplen la boca de dir que es un foro no oficial, i que no representa al cos ni a cap dels seus membres. te nassos tot plegat, dient això poden anar dient parides sense parar.

Parlem de les frases de motivació que darrerament surten, Ens en sortirem, Tot anirà bé i moltes més d'aquestes frases que no tenen cap mena de veritat, no tenim clar si ens en sortirem o no, i que tot anirà bé potser que els li diem a tots aquesta pobre gent que s'han quedat per el camí.

Ahir vaig parlar amb el metge del cap i resulta que la meva diabetis,insuficiència renal crònica  i la esplenectomia de la melsa no són causes per considerar-me com a pacient de risc per tant dilluns podré sortir. caminar fins el lloc de feina ja estarà bé com a minin podré estirar les cames.  Encara que sigui sortir de un lloc tancat per anar a un altre lloc tancat, però podré gaudir de les vistes de les muntanyes, i respirar l'aire dels Pirineus. Això si em va recalcar que sobre tot tinc que anar protegit. Tot un detall, 

divendres, 17 d’abril del 2020

dia 36 del confinament, ja es divendres, un nou cap de setmana a propAvui es divendres, a punt d'arribar al cap de setmana,a punt de parlar de si aquest cap de setmana pujarà molta gent o no tanta, a punt de si hem de tancar les entrades de la comarca o posar un peatge perquè la gent ja que puja igualment, dons com a mínim els hi mullim  una mica més de suc.

Avui vull dedicar un petit  un segon al pamflet sosiu-llest del "el Pais" i la seva caça de bruixes amb  els periodistes independentistes, la veritat que un diari que es declara plural no deixa de ser un plamflet molt assemblat a l'epoca de la segona guerra mundial, que faran posar-lis una creu per marcar aquesta gent, [noticia] .

Aquests atacs que procedeixen de periodistes, polítics, pseudo-polítics, aquesta banda de llepaculs i cargols ja cansa , perquè no es dediquin a analitzar que ha passat amb tot el tema del confinament, de la infecció per el virus, I ens deixen en pau , prou problemes tenen a casa seva per mirar el que tenen els demés, però les subvencions han de donar el seus redits.

I parlant d'atacs, el ministeri de Sanitat ara demana incloure els morts fora dels hospitals, aquesta manera de treballar primer ensorrem fins la misèria al que proposa les idees, i desprès sortim al escenari dient que s'ha de fer allò que no fa ni cinc minuts que hem criticar es molt del govern aquest que ens ha toca per desgràcia. [noticia].dijous, 16 d’abril del 2020

Dia 35 del confinament, Ostres això es la pel·lícula del dia de la marmota

Fins i tot les series de televisió es repeteixen, això del confinament fa que cada dia sigui igual, si no fos per els petits canvis que intento provocar en la meva vida perquè no sigui una constant cada dia diria que ahir vaig viure el mateix que avui, fins i tot les series de televisió es repeteixen m'he vist el tots els capítols que fa que no tingui ni gràcia veure la televisió, porto cinc llibre llegits i tampoc es que sigui la solució, fins i tot començo a estar fins el forro de les lluites polítiques, com la extrema-dreta critica al govern aquest de dretes anomenat socialista, com els socius-llestos de Catalunya  ataquen al govern català mitjançant criticant la feina del Oriol Mitjà,  cada dia igual , i per desgràcia la única cosa que canvia es el numero de contaminats i per mes inri el numero de gent que ens ha abandonat. 
això de tractar als polítics de mitòmans esta molt vist, però resulta que no està massa equivocat. viuen de la mentida i de l'engany . Però això de viure de la mentida es molt barroer. 
De tot aquest confinament també podem treure alguna lliçó interessant ara resulta que els avantatges tecnològics a la política no era cosa de il·luminats. Pa pandèmia aquesta s'está gestionant per vídeo-conferència i gaire bé tothom s'hi ha adaptat. 
La Junta de Castella i Lleó vol permetre una altre vegada que els caçadors puguin sortir a matar animals, aquesta si que  es una gestió de plena necessitat, i tot la resta son pamplines.[noticia]
Ahir es va canviar el recompte dels finits a la nostra nació i això ha provocat que aquests s'hagin multiplicat per dos, i no tinc clar si aquest es el correcte o en hi ha un altre que encara sigui mes precís [noticia].dimecres, 15 d’abril del 2020

Dia 34 del confinament, quan la solidaritat brilla per la seva mancança

Ens em emplenat la boca, de que junts acabarem amb aquesta pandèmia, que com a solidaris som els millors del mon, que cada dia a les 20 hores de la tarda sortim a aplaudir algú, que tenim la millor sanitat del mon, de cop i volta tot això no val per res, perquè en el fons i no tant fons som egoistes, som una espècie a estudiar per les conductes que tenim , ni som solidaris, ni som res, només som uns impresentables perquè la crisi treu lo pitjor de cadascú i. això es el que està passant a molta gent que treballa a hospitals, supermercats, ect. que treballen quan els demés estant confinats i quan arriben a l'escala comú, es troben escrits que diuen que es quedin al hospital, que canviïn de casa, que es poden continuar siusplau senyors que aquesta gent treballa perquè vostè si es dona el cas que es contamini estiguin al seu servei, 
Però com en tot aquesta gent actua de manera anònima, perquè clar sortir a la foto amb la seva conducta tant cívica et marca per vida, però això no deixa de ser una situació que afecta aquesta gent, potser aquests metgesses, infermers , caixers de supermercats tenen fills i tenen pares i veuen el tarannà dels seus veïns, dóna gust està en una barriada quan la gent et tracta d'aquesta manera quan  la única culpa que tens es fer la teva feina, visca la conducta irracional

Ha de passar una cosa com aquesta per veure com es la gent, ha de provocar-se una pandèmia perquè surti lo pitjor de totes les persones, dons bé com a mínim la gent aquesta que ha sofrit aquesta situació sap quins veïns te, potser si com a mínim tinguessin el detall de signar les amenaces , es podria aplicar la mateixa conducta amb ells , es a dir quan vagin a la botiga no ser atesos i lo mateix quan vagin al metge, a veure quina cara posarien llavors 

ahir el mandamàs de la Guardia Cívil va parlar de que un comandament del seus va recuperar 30 kilograms de llimones i taronges i les van tornar al seu propietari, resulta que van agafar els lladres , tot un acte heroic, jo diria que es la seva feina de cada dia lluitar contra els lladres, dons es veu que només es fa en èpoques de confinament total i estat d'alarma moltes gràcies senyor guardia civil, el propietari estarà molt content.

I per acabar m'agradaria parlar dels destacats del dia els senyors Francesc Trillas (soci-llest) i el comú Oscar Guardingo, aquest parell de personatges proposen al tancament tipus territori amish dels independentistes, osti tu amb els defensors del federalisme, Aquest també haurà de ser selectiu, acàs la seu  federalisme es o amb mi o al gheto, [noticia]. Per tant amb aquests grans pensadors no entenc com s'ha portat tant malament el confinament per corona-virus, si to era posar la gent en guetos segons els seus pensaments, ostres això no se que em recorda potser els anys 30-40 del segle passat.

dimarts, 14 d’abril del 2020

Dia 33 del confinament, primer dia de tornar al treball

Avui m'ha tocat anar a la feina per presentar els Impostos que el dia 20 d'aquest mes acaba el termini feina més de un mes que no sortia de casa i ho he trobat tot igual, els treballadors de la brigada del Ajuntament treballant,i poca cosa més, desprès de presentar i domiciliar els impostos he marxat cap a casa, només he vist un furgó dels mossos passejant per el municipi i foten bronca a un pare i un fill perquè anaven massa junts i es podien contagiar, curiós viuen en la mateixa casa, menjant junts, descansen en el mateix sofà i es poden contagiar passejant junts, que voleu que us digui no cal ser mes papistes que el papa.
Bé avui vull parlar de uns quants polítics feixistes del passat, comencem per el ex_president Mariano Rajoy, que ahir es va saltar el confinament per anar a caminar , tot un exemple de solidaritat.[noticia], be senyor rajoy vostè el que ha de fer es ajuntar-se amb els meus veïns que fan el mateix que vostè. avui al migdia han tornat a fer les voltetes de sempre.
un altre d'aquesta estirpe es el senyor Esteban Gonzàlez Pons, que es culpa de la societat ells retalls en sanitat. Be d'entrada te part de raó perquè si la gent va votar el seu partit , van esser ells els que van retallar per tot arreu, per tant va ser la societat la que els va votar .[noticia].

Un altre que millor calladet es el senyor Almeida que assegura que les retallades a la comunitat de madrid son falses, quin mal que els hi fa les hemeroteques a aquesta gent [noticia]. La pel·lícula Matrix ha fet molt de mal amb els mons paral·lels .
Per acabar un desig, Tant de bo  el temps posi a tothom al seu lloc,però això serà una utopia, perquè el Karma tindria molta feina.dilluns, 13 d’abril del 2020

Dia 32 del Confinament, Hi ha casualitats que semblen bromes.

A vegades hi ha situacions que semblen que estiguin preparades, o potser es degut a que disposen de tantes hores lliures que li busquem els tres peus al gat. dons be  mascaretes que el govern envia a la Generalitat de Catalunya 1714 mil. Per mi que no ho han fet a posta però nassos tenien que ser precisament  1714 mil, Any de la pèrdua de la guerra de successió,. [noticia]

Be mentrestant a la Llívia han aparegut els defensors del no confinament i han tret les barreres que van posar eren murs de 1.5 tones. Aquests personatges han arrossegat els blocs que separava Llívia de Estavar , estaven situats sobre el pont d'Estahuja 
Han estat gravats amb unes imatges 3 personatges al voltant de les quatre de la matinada.
segons l'alcalde de Llívia no contents amb tot el que han fet desprès s'han dedicar a fer destrosses en jardins de segones residències ubicades a Estavar. 
Avui he llegit un retall d'un diari francès (leparisien.fr) que diu que el centre de intel·ligència de França que desprès del confinament s'espera un rebrot social contra el sistema establert fins ara. [noticia]
En quan als meus veïns que fan servir els apartaments del costat de casa con pista de running tot continua igual, avui han accedit a la pista d'esport una mica mes tarda fregant la una del migdia, eren dos personatges i igual a donar voltes al edifici, pobre jardi quedarà marcat, sort que gran quantitat de pista esta cimentada.
Avui també vull fer una critica al Govern Català del Senyor Torra es intolerant que no pugui donar amb l'excusa que hi ha morts als hospitals i a les residències, i que els de les residències que moren als hospitals es poden compatibilitzar dues vegades, una xifra oficial Total de morts per Coronavirus, la ineficàcia del govern espanyol no pot tapar la ineficàcia del govern català. 
Un altre tema que ha tocat fons ha estat la gestió de les residències els quasi bé 2000 morts d'avis es una lacra, es una gestió nefasta i el que ha fallat sobretot ha estat el sector de Comunicació durant aquesta crisi vírica.diumenge, 12 d’abril del 2020

Dia 31 del Confinament. A punt per sentir "el parte de guerra"

Portem 31 dies de confinament, 31 dies d'escoltat al equip de tècnic de l'estat espanyol dir les seves dites populars, refranys, partes de guerra, les feines que fan i deixen de fer, tot plegat molt arcaic, i amb un olor a florit.
Escoltar al Comitè de Gestió Tècnica, format per un filòsof, un militar, un policia i un guàrdia civil, es clar que et pots esperar per qualsevol cosa, però envers de donar informació sobre el covid-19 haguem de escoltar refranys espanyols, o el detall de tots els treballs que els hi toca fer per llei, com lluitar contra els , baixar gatets dels arbres i moltes mes coses, nassos que això ho tenen que fer sempre no en motius de confinament total.
però quan el consell es dir que ni hi ha mal que duri 100 anys , quan parla del confinament , m'ha deixat bocabadat, bona proposta. gràcies a la saviesa popular ho tenim tot arreglat. 
Parlant de solidaritat ahir va ésser el segon dia que uns veins del  municipi fan servir els apartaments davant de casa meva com a circuit per poder fer còrrer una miqueta, arriben amb el gos el lliguen al balcó de uns dels apartaments es treuen el xandall i comencen a córrer, una horeta fent voltes al jardí dels apartaments acaben i marxant, que voleu que us digui jo els hi tinc enveja, perquè també m'agradaria fer-lo a mí  i m'he d'aguantar amb la bicicleta estàtica.

Com cada dia no voldria acabar l'escrit sense recordar-me dels meus amics socio-llestos, aquells que les seves inicials són identiques a les meves PSC. avui vull parlar de la senyora Eva Granados i la frase del dia noes hora de partidismes. 

Aquesta senyora diu que ara no es hora de partidismes quan es veu que el seu soci de govern mentrestant ells i l'oposició no deixen passar cada moment per fer política, però clar si algú critica la seva maner de gestionar les coses llavors això es partidisme, amb la bandera i com a xaiets al escorxador.

Avui he vist molta gent criticant al Madrid per reduir 10% de la fitxa i el barceloní s'havia reduït el 70%, llavors lloem al Barcelona per solidari i  critiquen al Madrid d'insolidari, com tot abans de parlar de la situació s'ha de mirar la lletra petita. Resulta que el 10% de la reducció del Madrid es de la fitxa anual mentre que el 70% del Barça es mentre duri el confinament, amb un més representa el 6 %. Per tant no són tant solidari i els altres insolidaris tot dependrà del que duri el confinament.

una altre noticia curiosa del diari de Mallorca , diu que el coronavirus ha provocat que els reis de la corona d'Espanya no puguin passar setmana santa a les illes balears, [noticia]

felicitar al País Basc per el seu Aberri Eguna i a tothom que tingueu un bon diumenge de Pasqua