dissabte, 28 de gener del 2012

Baltasar, company a vegades un s'ha de quedar a casa, i sobretot calladet.

Retallades, jo crec que el senyor de Conveniència i desunió s'han equivocat, haurien de haver començat per retallar els sous a tots els ex. es a dir a expresidents, a exdiputats i a tota aquesta gent que viu de la bicoca.
Perquè clar que ara en una manifestació contra les retallades surti a l'escenari el senyor Francesc Baltasar ho trobo un insult als contribuents, aquest personatge tot solet ha aconseguit portar a la ruïna l'Agència Catalana de l'aigua, aquest senyor volia desviar l'aigua del Segre al Llobregat per dintre el Túnel del Cadí això si sense demanar cap mena de permís, ni als propietaris dels terrenys per on havia de passar la canonada, sort de unes estaques de fustes que van veure el pagesos i d'aquí es va destapar tota la trama.
Dons be la magnífica gestiò d'aquest personatge ha provocat que  l'Agència de l'habitatge tingui un endeutament de mes de 1300 milions d'euros, tota una proesa amb tant poc temps .
La Veritat que es curiós tot plegat que els Esquerdats, els Sense iniciativa i els filial de la matriu sociata es manifestin un any desprès de perdre les eleccions per les retallades que han fet ara els convenients es demostració de la barra i la cara que tenen aquesta gent, Si els haguessin fet els deures potser ara no caldrien tantes retallades, potser sobraven ambaixades, sobraven motxilles, sobraven endollaments de familiars amics i pagament de serveis , tot plegat una vergonya i ara resulta que aquests impresentables es manifesten per les retallades, això es com deixar al llop cuidar les ovelles i que ara critiquen que s'han mort totes. la veritat que som una nació de pandereta i barrets de torero. una vergonya tot plegat.[noticia]

divendres, 27 de gener del 2012

Així no es representar la nostra nació,

La veritat que actuacions així no es porta cap profit mes aviat ens posa en evidència, i així els senyor tremosa i Romeva, han decidit presentar una queixa per l'actuació del senyor Pepe en un partit de futbol i que no ha estat castigat per la seva actuació .  I jo ignorant de mi em demano que collons pinta l'actuació de un mal esportista en la comunitat europea, que nassos aquesta gent està allí per treballar per la nostra nació i deixin el futbol que l'arreglin els futbolistes que això de barrejar futbol i política es un tic molt del país veí i ara resultarà que també el tenim nosaltres. [noticia].
els eurodiputats catalanssembla  perden el temps a Brussel·les. Aquestes preguntes fetes al  Parlament europeu diria que son muntanyes de fum per desviar els temes capitals per la nostra nació. 
Malbaratat el temps amb aquestes xorrades , preguntant si la trepitjada de Pepe a la mà de Messi ha de ser jutjada o no, quan la nostra nació s'enfonsa diria que no es el camí a seguir, potser el que s'hauria de fer es treballar perquè algun dia la nostra nació sigui lliure, i deixem el futbol per els fubolistes.
Per cert començo a estar una mica tip de confondre el club aquest anomenat futbol club Barcelona, amb Catalunya, jo diria que hi ha matisos a separar,  a la nostra nació hi ha mes equip de futbol que aquest. i fins i tot en hi ha un que te el nom del país colonitzador.

El Nou eslògan del País veí

En el país de la pandereta, del barret sevillà i de la paxanga, ara resulta que fins i tot el senyors aquests del país valencià son no culpables, la veritat que tot plegat això era un cortina de fum per amagar el que havia passat de veritat dons be. Vist la gran actuació del jutjat popular al país valencià, ara que han ensenyat els escrits d'aquesta gent, troben en ella que hi ha mes faltes ortogràfiques que forats negres en el comptes de la generalitat valenciana. Dons bé com està clar que subornar, estafar i robar es l'esport nacional i aquest no està castigat, estic per proposar que pengin a la seva bandera aquest brau.


dijous, 26 de gener del 2012

a més empadronaments major import de subvencions

Estava llegint al regió 7 que la Diputació de Girona  ha aprovat la partida de mig milió d'euros destinats als municipis de menys de 500 habitants de la demarcació , aquesta subvencio es repartirà entre el 87 municipis que no arriben als habitants i que rebran un fixe de 4000 euros, mentre que l'altre subvenció anirà en relació als habitants de cada municipi.
D'aquesta línia d'ajudes a la Cerdanya li pertocaran un fix de 28.000 euros per als set municipis de la banda gironina que tenen menys de 500 habitants, és a dir, Fontanals, Bolvir, Ger, Isòvol, Urús, Das i Meranges. A més d'aquesta ajuda de 4.000 euros en rebran una altra en funció del padró, la llista del qual encapçalen Ger i Fontanals amb 467 i 465 veïns i tanca Meranges amb 97. Les ajudes es canalitzaran a través d'una convocatòria de subvencions per finançar despeses habituals en tots els consistoris com ara les derivades de la construcció, reparació, conservació i manteniment de camins, edificis, instal·lacions i equipaments de competència municipal. Les ajudes de la Diputació podran finançar fins a un màxim del 90 % de la despesa triada per l'Ajuntament. 
Jo em demano no seria mes factible que envers de subvenció per habitant ho fessin per quilòmetre de carretera existent o per espai d'aquesta manera no provocaríem l'empadronament massiu de gent que només viu a la nostra comarca els caps de setmana. La veritat que aquest es un dels punt que fa que les cases grans de la comarca potenciïn l'empedronament per rebre mes subvencions envers de mirar altres coses. [noticia]
 

dimarts, 24 de gener del 2012

amistats perilloses

per fí els venedors aquests de fum s'han tret la careta, tot plegat ja ho sabíem que tot acabaria així per tant no es cap sorpresa aquest gir del rumb dels convenients a la dreta. 
Però clar que surti al escenari el fill d'en Jordi Pujol dient que recomana als independentistes que prenguin til.la  em deixa sobtat, tot plegat ell que s'ha abanderat amb la disfressa de independentista quan han calgut vots ara ens diu el mateix que deia el seu pare no cal corre que la meta no hi arribarem mai i mentre anem fent volar coloms tot arreglat. Jo només dic que no se si estem madurs o no per la independència el que si tinc molt clar que aquesta panda de polítics no estan preparats per aquesta tasca. mes aviat només van a emplenar-se les butxaques amb els sentiments de la gent.
Primer van començar amb el concert econòmic, després van passar al pacte fiscal, ara ja parlen de pacte d'ingressos aviat parlarem d'engrunes i tot just acabarem demanant amoïnes. aquest es el futur de la nostra nació en mans d'aquests personatges. una panda de vividors.

Monsieur Cousteau i els amics de les arts

dilluns, 23 de gener del 2012

Balança Fiscal? perquè si no som capaços de gestionar els pocs recursos que disposen

Hi ha notícies que em fan bullir la sang , hi ha coses que de veritat que m'he de fregar els ulls perquè semblen tretes d'acudits de bar. La veritat que molts pocs la realitat supera la ficció i dintre aquesta cafrades en hi ha una que m'ha sobtat . Resulta que el director general dels Serveis Penitenciaris, fa una réplica al diari oficial de la Generalitat  (Grup Godó) en el qual defensa que els presoner per delictes disposin de Canal Plus, es a dir envers de castigar-te per el que has fet, com es molt dur la presó tens el premi de disposar de televisíó de pagament, mentre en algun cas la víctima de una agressió esta a l'hospital havent de pagar fins i tot la televisió pública els agressors tenen com a premi televisió de pagament. Bonica situació aquesta. 
I això amb la crisi total que hi ha en tota la nació, potser menys sopars de nada de gala, menys televisió de pagament i mes retallades a altres serveis molt mes importants. Perquè amb actuacions així sembla que el que busquen aquests personatges es que la gent executi algun delicte, així podrà anar a un hotel de quatre estrelles amb televisió de pagament gratuita. Balança fiscal, millor que no es la donin perquè llavors som capaços de posar jacuzzi, masages personals i el que calgui ,total paguem entre tots. [noticia]