dissabte, 30 de juliol del 2011

20 Novembre, una bona celebració

El proper 20 de novembre farà 36 anys que ens va deixar aquell senyor baixet i amb bigoti, que ens va sotmetre durant 40 anys , dons bé com a celebració el senyor pinotxo Zapatero ha tingut la gran idea de celebrar les properes eleccions per el seu estat aquell gran dia. 
Com el mes segur de tot plegat es que aquell dia els hereus del franquisme mes ranci seran els guanyadors dons disposaran de dues coses a celebrar, la memòria del dictador del bigoti i la victòria sobre el partit del pinotxo. Li ha costat molt deixar la mamella del poder, però clar ell solet ha estat capaç d'ensorrar aquest país, ell i uns quants mes, però clar aquests ara segur que de la seva boca només surten insults sobre aquesta persona però mentre xuclaven de la mamella tot eren alabances .[noticia].

dijous, 28 de juliol del 2011

Imatge gràfica del Catanyol.

Catanyol, idioma sortir de un marxambrat del Català amb la llengua d'en Sirvent i que ha aconseguit destrossar mica a mica la nostra llengua.

Els Indignats Etarres?, justificacions injustificades

Bé però que podem esperar del partit neofeixista d' Eix, que podem esperar de una persona que un cop ha entrat al govern el primer que ha fet es canviar el nom d'un carrer per commemorar la memòria del darrer alcalde franquista, que podem esperar de un partit que canvia els noms de l'equipaments perquè son massa catalanistes, que podem esperar de un partit on s'ha exclòs gent perquè no es va avenir a favors sexuals. Dons d'aquesta gent només podíem esperar  que tinguin la barra de justificar l'ús del cotxe oficial perquè resulta que alguns indignats del seu municipi son etarres [noticia].
Pobre país Valencià, en quines mans ha caigut tot plegat, això si que són solucions per els problemes que tenen els municipis, envers d'estalviar i mirar per el seu municipi el que es dediquen es a justificar i malbaratar els pocs recursos que li resten.

dimarts, 26 de juliol del 2011

Txitxo Llorenç , o quan la ignorància es tant descarada.

La veritat que porto uns dies seguint les converses d'aquest defensor de la democràcia espanyola, porto uns dies escoltant les animalades que surten de la boca d'aquest senyor. Senyor que buscava el seu minutet de gloria , i ho ha aconseguit, a partir d'ara serà un estandart dels neofeixistes espanyols, si buscava esser reconegut com a alguna cosa, ja ho ha aconseguit, Jo m'he de treure el barret davant un defensor així de les illes balears, la llàstima es que per a defendre aquesta gent faci servir el idioma del imperi segur que serà perquè no coneix la que diu defendre a mort[noticia].
I com era de preveure els senyors de facebook li han tancat la pagina al senyor Llorenç, quina desgràcia ara hem fet un martir de un personatge com aquest, i ara aquells de la creu gamada surten al carrer cridant i volent salvar a aquest personatge [noticia].
Jo no soc partidari de dir si les illes Balears pertanyen als països Catalans o no ? , jo només soc partidari de dir que això correspon al poble balear decidir, ni a un personatge com aquest vingut de veneçuela, (1958) segur que encara porta algun tic del seu president .
Bé dons gent així, són la que ens vol ensenyar a viure i respectar als demés, la llàstima que aquesta gent confongui respecte amb sutmisió,


diumenge, 24 de juliol del 2011

Jo soc partidari de la Maria Pasqual, Si no es politica que sigui sexual com a mínim

 la La veritat que Maria Pasqual te tota la raó del mon, si no podem aconseguir la independència politica ni l'economica com a minim la sexual, per alguna independència hem de començar.


Ja es nota l'ajut del partit popular a Can Fanga

Can Fanga districte de les Corts, on les estaqueres brillen de cara al sol

Potser es mala sort, potser soc mal pensat, però mira tu que resulta que el convenients volen alguna cosa i els neofeixistes peperos els ajuden a canvi, potser? aquest es el pagament apartar la senyera de la nostra nació de tots districtes, aquest es el de les Corts i ja es veu, dues estanqueres per donar llum aquesta ciutat, que car que ens costarà tot plegat.

Nosaltres també acceptem veïns

Aquest cas es una falta ortogràfica, excepte i accepta, però clar aquest senyal a l'entrada del meu poble tampoc estaria malament, no pots passar si no vols ésser veí, està bé tot plegat , si vols ésser veí del municipi pots entrar si no bon vent i barca nova.

I això que no es una inocèntada

Està vist que el regne dels Hereus de la Corona de Felip V, darrerament està perdent el nord, però clar el Classificar la nostra província com estat ja m'està be a mi , a veure si a partir d'ara no tant sols són els cartells els quals ens qualifiquen com a Estat. 
Moltes gràcies ministeri de Cultura, aquest si que es una ajuda per començar el trencament de les cadenes 

Avui Queralbs, Salt del Grill i Núria [segona part]

Ha arribat un moment que s'han  de tancar portes obertes, que s'han de acabar coses a mitges i jo la setmana passada volia anar a Núria per el camí que puja a Coma de Vaca i el mal temps em va batre en retirada, dons bé aquest cop ho he aconseguit. Es la segona porta oberta que tanco aquesta setmana i aquesta m'ha produït molt mes bon sabor de boca que no pas l'altre . El dia avui ha estat magnific a part de quatre núvols que em tapaven el cim de Torreneules (2711m. ) tot la resta ha esta un dia magnific. Bé en primer lloc he pujat per on vaig pujar la setmana passada la central de Daió (1200) cap el salt del grill d'aquí fins a trobar el cami que es devia del camí de coma de vaca i amunt i cop he arribat el cim m'he trobat amb el camí dels enginyers, camí que ve de Coma de Vaca , un cop he arribat al coll he vist el refugi de Nuria es a dir estava a deu minuts de Núria. He seguit el camí dels enginyers fins arribar a la muntanya de NÚRIA, he seguit el camí de les estacions, camí minat de records religiosos en creus i recordatoris de la mort del seu salvador. La veritat que com a obra arquitectònica es espectacular el que passa que si dediquessin un mínim dels calers que es dediquen a aquestes coses a salvar la gent del tercer mon segur que en quatre dies hauríem acabat amb la fam del mon.
He baixat fins el llac de Núria i he voltat el mateix un cop he arribat al camí que porta a Queralbs ha estat seguir la gent ,la veritat que el trajecte es ràpid, sobre tot de baixa a mig camí m'he deviat a la dreta per el roc del Dui així he pogut gaudir de les vistes que es tenen des d'allí , es veuen les muntanyes diferents, seguin el camí he arribat a Queralbs ara nomes em restaven deu minuts per tornar a Daió a recollir el cotxe i acabar l'excursió d'avui.
Avuí he acabat un excursió que vaig deixar a mitges, i aixó m'ha tret un pes del damunt, potser ja va sent hora de començar a tancar coses inacabades i així poder obrir altres portes , jo avui m´he retrobat amb mi mateix.