divendres, 17 de maig de 2019

Miguel Iceta , provant el seu propi medicament

Avui s'ha consumat el que es veia venir els representants del poble Català, li han dit que no, que ell si es per ells no representarà al poble català i llavors no serà President del Senat.
Aquest representant del 155 ha trobat la sort que havia buscat, aquest senyor que es feia fotos amb la resta de colonitzadors ara resulta que els independents els estan castigant, que això no es fa, ara que es podia retirar en un cementiri d'elefants i que ara aquesta gent no el deixen. Pobret, aquest senyor només ha trobat el que s'ha buscat i massa poc.
Perquè en el fons , era el que havia de passar, desprès de tenir gent a la presó, gent a l'exili i tenen la santissima barra de demanar que el poble català representant per el parlament tingui la delicadesa de anomenar aquest senyor com a senador autonòmic . nois això de cornut i pagar el beure es molt català però cansa una mica. si vol ésser senador que ho demani per la capital de regne espanyol, potser allí si que ho fan senador.
 Dons bé les actuacions del passat li han passat factura, i com diu aquell aquell que sembla merda només pot esperar recollir fems.
Cadascú es responsable de les seves paraules i sobre tot dels seus actes i aquests tenen conseqüències i aquí teniu el pagament als seus actes. Com diu la frase feta Roma no paga als traïdors.

diumenge, 12 de maig de 2019

Junts Fem un nou Impuls a Un equip Jove i dinàmic

Ara que s'ha acabat el temps on és podia anar a la neu tinc molt temps lliure, i això es un problema avui m'he dedicat a contemplar els cartells electorals del meu municipi i m'ha fet gràcia aquí un detall del que diu cada un,  les meves conclusions


Fem-ho Junts: .      Curiós eslògan dels convenients ara anomenats junts per Alp. Han tingut vuit anys per fer coses i ara volen que les fem junts, nassos  si s'haguessin aprofitat totes les oportunitats per fer coses  en  el seu moment no caldria ara demanar ajuda del poble per fer-les

Aquesta política continuista, des de el meu punt de vista no es gens bona per el poble, però si la gent que va a votar ja els hi va be , ja s'ho faran.      


Nou Impuls per tot el Municipi, Som'hi      L'eslògan dels esquerdats no deixa d'èsser molt interessant, perquè aquest municipi necessita un nou impuls,  però, si repasses la llista es quasi-bé la mateixa que fa quatre anys, per tant no es massa nou  impuls, més aviat el mateix impuls per aspirar a una miqueta més del que vam aconseguir fa quatre anys.  
              Un Equip Jove i dinàmic   : be, és un plantejament diferent.  Envers de donar-nos una idea fan presentació del seu equip jove i dinàmic . Això no cal que ens ho expliquin perquè veien la foto ja veien que són joves, molts diran que són inexperts, que no saben on es fiquen,  però com tot a la vida algun dia s'ha de començar . Potser potenciar amb algú amb una mica d'experiència aquesta llista esdevindria una opció de futur . Ara tal com està el pati és ficar-se a la boca del llop.