dijous, 24 de gener de 2013

CATALUNYA ,un subjecte politic i jurídic Subirà

Desprès del resultat de les votacions ahir al Parlament de Catalunya, 85 vots a favor , 41 en contra 7 abstencions (de les quals cinc corresponen al partit socialistes i les altres dos a dos diputats del partit neofeixista que es troben malament). I desprès de la fuga dels homes de la dona del Bottex desprès de votar, el que mes m'estranya es que surti aquest paia a parlar de democràcia i xorrades aquestes. Si de veritat sapiguès el que es la democràcia no haguessin sortit per la porta del darrera, però clar aquests impresentables només coneixen la seva democràcia , una democràcia basada en una constitució , amb soroll d'armes al darrera i amb amenaces de que si no es votava tornaria els temps d'en Ciscu. La veritat que en aquell moment el pas era important però ara resulta que tot plegat esta una mica desfasat.
Mes pena m'ha fet el partit Socialista, per culpa de seguir les directrius dels amos de la Capital de Regne s'han alineat amb els feixistes i han votat que no a declarar Catalunya com a subjecte politic i juridic subirà per poder realitzar les votacions per la independència.excepte els cinc revolucionaris que s'han negat a votar aquesta bestiesa els demés han seguit les ordres de l'amo. això jo en dic llibertat d'expressió i fer el que un pensa (sobretot si el que et dona de menjar et marca el camí).
La resta tot com sempre 2/3 dels votants han votat que si mentre que la resta s'ha oposat. la Casa Gran de San Sebastià (País Basc) ho ha celebrat posat la senyera al balcó, jo només li puc donar les gràcies al poble de Donosti per aquest suport.

Bé el primer pas ja l'hem fet ara toca esperar que els gossos comencin a bordar i a amenaçar que es el seu patrimoni cultura i de defensar. com diu la dita no hi ha millor defensa que un atac, però la dita també diu que quan et quedes sense arguments el que fa la gent es aixecar mes la veu per imposar les seves idees, per tant segur que posaran en pràctica aquesta teoria. Nomes saben parlar de la Constitució i la democraciá quan els beneficia a ell. Això no deixa de ser una dictadura encoberta. de Pas també vull agrair als senyors de Cadis amb les seves xirigotes per parlar del poble català com un poble podrit, millor podrit  i lliure que no ser una sangonera com ells que si algun dia els hi treuen les subvencions no sabran on anar a espoliar. dimecres, 23 de gener de 2013

Catalunya Independent? amb aquests polítics missió imposible

La veritat que jo em demano que hem fet el poble català, per ésser castigats d'aquesta manera, que nassos hem fet en un altre vida, perquè siguem acribillats, massacrats i fuetejats per tothom, quan no son els invasors som nosaltres mateixos els que ens castiguem.
Ara resulta que avui s'havia d'aprovar la moció per el dret a decidir.
el neofeixistes s'oposen (aquí teniu el retrat de la seva democràcia, amb la Constitució per barret i endavant , la veritat que això comença a fer una mica de pudor. bé els franquistes ara tenen les vergonyes per amagar desprès de sortir un sobrets que cobraven tot quisqui, però aviat treurem el tema de Catalunya per tapar aquestes vergonyes.
Els Ciudadanos aquests a la seva a destrossar Catalunya des de l'interior, aquest cavall de Troia es perillós perquè va minvant la nostra resistència des de l'interior.
Els Socialistes aques ara s'han alienat al costat dels dos anterior , feia quatre dies que el Navarro deia que ells tenien l'abstenció com a estandard amb tot el referent al vot a decidir, dons bé els senyors de la Capital li han marcat el camí a decidir. i ell com a bon polític pantalons als tornells i a callar.
Els senyors de la Cup diem que ells abogan per les països Catalans, jo només els hi vull recordar aquesta gent que cada poble ha de decidir per si mateix el que vol, i nosaltres no hem de ser com els hereus de la Corona de Felip V,es a dir decidir per els demés. També trobo de mal gust per aquesta xorrada abstenir-se de la votació però bé cadascú es responsable dels seus Actes
I per Acabar els Convenients i desunits, i molt desunits darrerament, amb la família Pujol amb les vergonyes a l'aire, el Duran i LLeida amb la dimissió com a ombra i poca cosa més això de jugar tant a la puta i la ramoneta i escudar-se sempre amb la senyera ja comença a ser una llosa massa grossa de mantenir.
Per tant poble de Catalunya si en algun moment volem ésser lliures haurem de sortir al Carrer perquè la tribu - casta dels polítics no faran res per el poble, només aniram a mirar-se les seves butxaques i poca cosa mes.


dimarts, 22 de gener de 2013

diumenge, 20 de gener de 2013

Cospedal, que maco que es el silenci, perquè el trenquis amb xorrades

millor Calladet i passar per idiota que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte, aquest es el problema dels neofeixistes hereus de la Corona de Felip V, Dons bé aquí teniu un exemple del que deia la iaia Sofia, sempre seràs emmascarat per la paella mes bruta, desprès de tirar merda contra el Senyor Mas , resulta que ells tampoc tenen la conciència molt neta, i jo em demano es possible que no existeixi cap polític que no estigui tacat per la corrupció?. Dons bé senyora Cospedal vostè pot fer parella amb el Senyor Duran i Lleida i agafar la malateta tots dos, i segur que a Suïssa us donen asil polític.