dimecres, 11 de desembre de 2013

Cadascú que sigui el que vulgui o mes aviat el que Pugui?

Bé avui vull parlar de les illes Balears, Els senyors neofeixistes del pp han decidit que ells no pertanyen als països Catalans.
La veritat que es això es el que vol la majoria del poble Balear endavant que formin part dels colonitzadors i que siguin explotats perquè en el moment que la vaca que els hi dona de mamar es separi haurem de buscar altres vaques i la colonia de València juntament amb la de les illes Balears són les que tenen mes números.
Jo no discutiré mai si formen part dels paisos catalans o no, jo només tinc clar que vull la llibertat del meu poble i que el poble valencià i el de les illes busquin ells el seu camí. Però si per desgràcia la caguen no vinguin a plorar desprès. Cadascú ha de fer el seu camí i el mes important mai marcar el camí dels demés.[noticia]

dilluns, 9 de desembre de 2013

Més Educació vol dir menys Independentisme?


Be avui llegint les declaracions del senyor Perez Reverte he descobert que sóc un mal educat, un dels milió i molt de mal educats que hi ha a la meva nació, Ara resulta que el independentisme es fruit de la poca educació. [noticia]
Bé Senyor Perez em trec el barret davant tanta llògica.
Però clar pertanya a un govern on el seu President anterior (Pinotxo Zapatero) tenia un nivell d'idiomes tant elevat que podiar anar per tot arreu, justament el mateix nivell que te el d'ara es a dir (zero patatero). 
On no es el govern dels millors sinó només dels millors endollats, (que consti que aquest mal també el trobem al govern català). 
On el gran dilema d'aquests governs es amb mi o contra mí i tot la resta ja s'arregla sol, la crisi, els denonaments, l'atur, algun dia s'arreglarà mentre tinguem catalunya per distreure el personal, juntament amb l'esport.
Jo pagessot de la muntanya em quedo amb la meva ignorància i les meves ganes de llibertat per tant dessitjant cada cop mes la independència de la meva nació.