dissabte, 21 de novembre de 2009

Bolvir 21 novembre del 2009 presentació del referèndum per l'autodeterminació

Va ser durant el sopar de la festa Petita de Sta Cecília, desprès del Campionat de Botifarra, és va presentar abans de començar el sopar els preparatius per el referèndum de l'autodeterminació serà el diumenge 13 de desembre del 2010, Bolvir serà el primer poble de la Comarca que farà aquest pas, juntament amb altres 160 municipis . Ha estat una presentació curta no calia dir res més però s'ha dit tot el que es volia dir, com a representat polític s'hi trobava el senyor Albert Piñeira i Brosel , regidor de la Casa Gran de Puigcerda i diputat a la Diputació de Girona.
En Bartomeu Baqué a nivell particular ha dit el que pensava, la veritat que aquest alcalde que es va presentar com a independent per Bolvir i va ésser capaç de fotre fora al personatge aquell que tenien a Bolvir que estava agafat a la cadira com una sangonera, té les coses molt clares, primer la independència de la seva nació , trencar les cadenes que ens tenen lligats al Imperi dels Hereus de Felip V i desprès tot el resta. Moltes Felicitats Senyor Baqué . Perquè qui ha vist el poble de Bolvir fa anys i el que et trobes ara es un canvi magnific, la veritat que al seu poble li calia una rentada de cara però el que ha aconseguint vostè es una neteja a fons.

El partit d'internet , sàvia nova davant els poders fàctics

El partit d'internet sàvia nova davant els poders fàctics, la veritat que la idea es molt bona, a part de declinar-se per les llistes obertes i per defendre al Parlament el consens que s'obtingui en la xarxa davant qualsevol tema.

La ciutadania dirà la seva tindrà la paraula, serà aquesta qui dirà els pactes a realitzar , es un partit sense ideologia, bé tindrà la ideologia dels cibernautes. És una manera de procurar la neteja i regeneració política. [noticia]

divendres, 20 de novembre de 2009

Carod, als polítics només els hi podem demanar coherència

La veritat que darrerament el que diuen els polítics en la campanya electoral al que diuen quan tenen agafat la mamella del poder s'assemblen com un ou a una castanya.
Ara us parlaré de la darrera del zombi aquest d'en Carod que des de que l'han castigat va divagant de un costat al altre com un mort vivent.

La darrera gran declaració del senyor carod ha estat a dir que si el constitucional diu que no som una nació i que?. Perdoni senyor Carod llavors vol dir que som una colònia, i jo no vull ser una colònia dels hereus de Felip V, vostè com a bon polític no s'en recorda de els coses que va dir fa quatre dies, parlava de una referendum per el 2014 buscant la independència de la nostra nació i ara si el tribunal Anticonstitucional dels hereus de Felip V diu que no som una nació no passarà res,

Dons jo em demano perquè nassos vaig anar a votar si ara resulta que allò que vaig votar és ciència ficció. potser hauria de tornar anar a votar, o serà que perquè pugui mantenir el càrrec hem de veure que tot allò que ens deien fa quatre dies era un fum que s'ha escampat i ha desaparegut. [noticia].

dijous, 19 de novembre de 2009

Avui hem perdut una part de la nostra història,l'Estevet ens ha deixat


Aquest matí he rebut la notícia, l'Esteve Cruïlles i Rigola ens ha abandonat, la veritat que portava uns dies que estava molt malament, Amb la marxa de l'Estevet hem perdut una part de la història del nostre poble. l'Estevet va néixer a Alp a Can Puig i va viure molta de la seva vida a Das realitzant les feines de fuster, com sempre se'l coneixia com el fuster de Das.
Trobaré a mancar aquelles petites estones que teníem quan encara la malaltia no l'havia afectat del tot parlant de muntanyes, de pics de la comarca o jugant a la Botifarra. La veritat es que he fet tard en escriure els seus records, això sera una part de la història que hem deixat escapar. Perquè l'experiència de l'Estevet era per fer un llibre.
La veritat es que es llei de vida que la gent gran ens vagi abandonant però sap greu que gent que podia aportar un pou d'experiència ens deixi així sense poder escriure les seves memòries, tot plegat en aquesta vida només pots deixar els records i l'experiència.

Dons Estevet només dir-te que ha estat un plaer haver-te conegut, que tinguis molta sort en el teu viatge i donar el meu condol a tota la teva família i recordar-te que mentre estiguis a la seva memòria continuaràs viu.

dimecres, 18 de novembre de 2009

Bolvir, ja està a punt

Bolvir ja està a punt, s'acosta el gran dia estem a menys de un mes de les votacions, [noticia].
Aquest cap de setmana per les Festa Petita de Santa Cecília faran la presentació, exposaran al veïns els detall de la jornada de referèndum, senyalant l'hora de les votacions i el local on s'instal.larà l'urna.

Dons bé l'associació de Caçadors de Bolvir que han rebut el suport de l'Ajuntament a través d'una moció aprovada pel ple municipal, ha comentat en la demanda de les paperetes, l'edició de tríptics informatius i el disseny d'elements informatius que es posaran per tot el poble els dies previs a la cita.

Bolvir ja ha fet el primer pas, el poble D'Alp serà el proper 28 de febrer del 2010 quan prepara la gran festa de la independència de la nostra nació, la veritat que estic tatxant els dies que resten i vaig comptant en cada moment els segons que ens queden per saber que opina el meu poble sobre la independència.

Lopez Tena, no vol mes medallistes.


La veritat es que ja han tardat en dir les coses clares, però per fi el president del centre d'Estudis Sobiranistes, ha dit prou, que ja n'estan farts de tants medallistes, segons López Tena faran fora de la foto als representants polítics que no s'hagin implicat en el procés.

i jo em demano, serà capaç de fotre fora al senyor Mas, que avui esta al Nord i demà estarà al Sud que ha canviat tantes vegades de costat que ja ens te a tots marejats, Perquè clar com sempre les paraules són molt maques, però clar a veure qui posa la ratlla i decideix qui pot i qui no pot sortir a la foto.

Segons López Tena han estat els Convenients els Esquerdats i la Cup els únics que han donat suport a la iniciativa, la veritat que potser s'oblida de molts partits polítics independents que han estat els principals promotors d'aquesta iniciativa.

En aquesta vida on es molt mes important aparentar que ser, on tot son vestits molt bonics però sense res dintre sortir a la foto es aconseguir quatre vots. Però han de tenir clar tots plegats que el poble es Sobirà i al final posarà a tots els polítics en el seu lloc.

LES GALETES D'EN FRANCESC MACIÀ

la Xecna ha posat al mercat les galetes de Francesc Macià sota el nom de cracckànies, i volen convertir-se en el postre favorit de tots els cracks catalans.

La Xarxa d'establiments amb consciència nacional (Xecna) ha posat al mercat les galetes de Francesc Macià sota el nom de 'Crackànies' i vol que es converteixi en "les postres dels cracks catalans".

La Xecna amb el desperta-ferro, el moscatel General Moragas el Wiskhy Jaume I, porta molt de temps potenciar la venda de porductes catalans , la veritat que a Sant Feliu de Codines tenen una botiga on ots trobar tot tipus de productes catalans, i si tens la sort de ser atès per en Ramon Carner llavors ja es massa, perquè aquest senyor que es el president del negociat Catalana, propulsor de la nòmina Catalana.
Nomina Catalana que et diferencia que passaria amb la teva nòmina si catalunya fos un país lliure o com ara que no deixem de ser una colònia.

I desprès tots som iguals davant la llei. La frase sona maca però no deixa de ser una pel·licula de ciència ficció.

Això de la democràcia te la seva gràcia, resulta que tots som iguals davant la llei, però desprès quan estàs davant un problema tot depèn de el nivell de bossa que disposi , ara estava llegint que la senyora Tura troba normal i amb cap irregularitat que la Caixa d'estalvis i pensions perdoni un deute del partit de la filial del regne dels Hereus de Felip V.
Jo em demano no seria més ètic que si ha de condonar alguna cosa que sigui el deute de uns quants habitants de la nostra nació amb els deutes al coll i que s'estan ofegant , envers d'enriquir a un partit polític el que faríem llavors seria a no enfonsar més a quatre persones endeutades fins les celles.
Jo no tinc clar si es una irregularitat o no, però èticament el trobo un pel descarat, que un partit quan arribi al poder es beneficiï de la seva posició per que li vagin condonant deutes pendents, mentre si un pobre infeliç deu quatre duros a aquest li embargaran fins i tot a la sogre.[noticia]

dimarts, 17 de novembre de 2009

I desprès ens diuen feixistes a nosaltres,


El Facebook s'ha tornat feixistes, sinó no s'enten la clausura del Grup els Catalans no son espanyols, si que es veritat que la llibertat d'expressió a vegades passa de llibertat a llibertinatge, però això no vol dir que s'hagi de tancar aquesta pagina, donat que aquesta pagina aplegava a un bon grup d'usuaris.
Però la iniciativa encara es més divertida, han impulsat una consulta internauta, la veritat que jo ja he votat i per ara el resultat era si 7087/no 813. està clar que amb aquesta consulta guanyarà el si però no deixa de ser curiós tot plegat, No saben els hereus de Felip V que quan mes prohibicions ens posin mes nacionalistes ens faran. [noticia]

dilluns, 16 de novembre de 2009

La Molina i els 4000 esquiadors a pista llarga

La veritat que quan he llegit la notícia, he cregut que la vanguardia s'havia equivocat i havia posat un zero de més, on poden posar quatre mil persones a pista llarga-
Dons bé segons la Vanguardia [noticia]

Segons les dades que han facilitat al final de la jornada, han esta 4000 persones les que ahir diumenge van està esquiant a l'Estació de la Molina , la veritat que m'he tingut que llegir la noticia dues vegades, potser perquè els senyors de la Vanguardia no han constatat les dades, perquè clar un que conegui el telecadira de Pista Llarga sap que hi puguin haver 4000 esquiadors es ciència ficció.

Per Cert senyors de la Vanguardia en quan a la foto de la portada , es de Masella i mes concretament de la pista de l'aparador no pas Pista Llarga, potser contrastar les noticies faria que les cagades no fossin tant grans.

Reagrupament, quan les trabes et faran més fort

La veritat que al Psc li fa por Reagrupament perquè resulta que el darrer escull que tenen per reeditar el tercer trist-partit, la veritat que aquesta por els fa actuar com a criatures, i això li està al senyor Hereu , dictador de Can Fanga. [noticia].

Però Clar prohibir a la plataforma Reagrupament Independentista desprès de un mes d'haver sol·licitar el Palau Sant Jordi de Barcelona per a un acte públic i desprès d'haver rebut fa tres setmanes un requeriment de la Casa Gran de Can Fanga per formalitzar el contracte. Bé aquesta actuació de la filial del pinotxo Zapatero es normal. no ha de deixar a ningú indiferent , ells actuen així , el que els hi fa por s'ha d'esborrar del mapa, i si no es pot posar el màxim de traves .[noticia]
L'oasi del desert ha resultar ésser un femer.


Ara tothom ja ho deia tothom el sabia, tothom estava al corrent de la corrupció que hi ha per tot arreu, la veritat que quan el tren ja ha passat no val la pena lamentar-se ni demanar-se que hagués passat si hagués fet el que corresponia.

Estava llegint que en la meva nació hi ha mes de 400 ajuntaments que no han presentar a la sindicatura de comptes els seus comptes i la veritat que això fot molt de ferum, perquè hem d'amagar els nostres comptes, com a mal menor veig que al meu municipi com a mínim apareix, això no vol dir que no siguin corruptes, però com a mínim han procurat tenir tots els comptes presentats. [sindicatura de comptes].

I jo em demano perquè existeix una sindicatura de comptes si la gent no els presenta, quin control hi ha de tot plegat, que està passant en els ajuntaments on no hi ha cap mena de control, allò vol dir que es xauxa i que cada ajuntament des de que te la potestat urbanística fa i desfà a les seves necessitats. una vergonya tot plegat i nosaltres tenim que pagar a una empresa encarregada de sindicar els comptes dels ajuntaments i que no pot fer la seva feina perquè als ajuntaments no els hi interessa presentar els comptes. [noticia].

diumenge, 15 de novembre de 2009

Brams- Brindis

Aquesta es la meva icona, m'encanta el brindis sobre tot quan brinda maleint la memòria de Felip V . el Conqueridor i el que ens va posar les cadenes que encara ens tenen lligats als seus hereus

Brams- sempre mes

Ara es el moment, mocador negre al coll i amb la paraula no als llavis, visca la revolució

Gent de Neu - Gens de Neu. - Gens de la Neu

L'any passat la Casa Gran del Municipi on em va tocar néixer i on estic visquen va tenir la gran idea de fer una festa honorifica a la gent nascuda al municipi o que havia treballat per aixecar aquest municipi treballant en la Neu. La veritat que la Idea era molt bona, llàstima que el començament de la mateixa no va estar del tot encertada Si es vol felicitar a la gent de la neu , no hem de posar Gen de Neu perque això es refereix als gens (genes en castella ) de la neu, i no pas a la Gent que va treballar i lluitar per aixecar el seu negoci i amb aquest esforç va contribuir a fer que el poble es donés a conèixer.

Un cop els vols fer entrar en raó dient que l'han cagat l'única que tenen es dir-te que ets un busca borina i que les coses si es fan amb bona voluntat ja està ben fetes, la veritat que si a més de bona voluntat hi posessin interès poder si que estarien ben fetes. Però el que no han descobert aquesta gent del meu Municipi es que una de les coses mes maques que es diferencia del demés es la nostra llengua que hem de cuidar i procurar millorar, I amb el pressupost que es mou la casa gran d'Alp com a mínim podia disposar de un llicenciat amb llengua Catalana per corregir totes les faltes d'ortografia.
Només desitjant que aquest any hi posin el mateix interès i molta més voluntat perquè no fem el ridícul amb segons quines faltes d'ortografia. Perquè aquesta es la imatge del meu poble, no de la gent que malauradament l'està governant tant malament.

El regne dels Hereusde Felip V, quan el feixisme sempre esta vigent o com barrejar esport i politica i culpar als demès de la mateixa cosa


La veritat que era normal , que el partit Hereus de la Corona de Felip V i la selecció Catalana no es podia jugar, els espanyol que porten cridant i plorar que Catalunya no pot barrejar esport i política, ell quan les coses no els hi surt rodades es el primer que fan.[noticia].

Dons bé amb un recull d'amenaces han fet que l'equip espanyol es retirés del Open Internacional de Futvolei , amb pressions polítiques i penals, En aquest ha estat el Consell Superior d'Esports dels veïns els quals han pressionat amb amenaces fins que han aconseguit que es retirés l'equip que havia de representar a la Corona hereva de Felip V.

I això com sempre com el feixisme no es va acabar amb la transició sempre surten els tics aquests , i de tant en tant quan no aconsegueixen sortir-se'n amb la seva llavors fan que quatre nois que representat a la selecció dels hereus han de retirar-se per motius polítics, una pena tot plegat. I desprès acusem als demès de barrejar política i esport. Bon exemple per els que ens volen donar lliçons ètiques.