dimarts, 15 de juny del 2021

Pepet, descansa en Pau mestre. Avui ens ha deixat en Pepet Casals Farràs.

 Avui el municipi de Bagà ha perdut una part de la seva història, avui ens ha deixat en pepet,  Alcalde per Convergencia i Unió, grans defensor de la seva terra i el seu municipi.

En la vida de un polític sempre hi ha llums i ombres, però veure com un senyor de mes de 90 anys defensar el seu municipi, defensar el nom de la Tosa, que per un dia i en memòria seva reconeixerem que es la Tosa de Bagà. (2537m.) era per treure's el barret.

Gracies al Xavier Viñas Campos vaig tenir el gust de coneixe'l ,En Pepet  era un senyor amb una gran fermesa amb les seves paraules, era un senyor de poble, que estimava el seu poble per damunt de la política i dels politics . Aquest agent forestal fill  net d'agents forestals portava la muntanya a la seves venes. i això vol dir cuidar la natura i cuidar el seu poble. Va escriure dos llibres:  el Llibre blanc de Coll de Pal, i un altre que el defineix integrament un il·lús enamorat del seu Poble. Vaig tenir el goig de llegir els dos llibre per gentilesa del Pepet. La veritat que per a  ell  Coll de Pal era la nineta dels seus ulls. Sempre que parlava amb ell acabaven parlant de l'ocasió perduda en Coll de Pal i de les inversions mal aguanyades no invertides  en aquella muntanya.

Hi ha gent que no marxa d'aquest mon sense deixar petjada, i un d'aquests ha estat en Pepet. Nomès ens hem d'acostar al poliespotiu per veure que ens quedarà desprès del seu pas per aquesta vida.I potser des d'allí on vaig ara estarà expectant de com evoluciona el seu poble i els seus veïns.

Jo nomès li puc dir gràcies, per el temps que va perdre em mi. i una abraçada a la Sílvia, la neta, la persona que li feia de taxista i que el portava a Coll de Pal a veure el que podia ser i es va quedar en un projecte per acabar.

Per tot això , jo nomes li puc dir al Pepet Gràcies.i descansa en Pau company,