dilluns, 26 de novembre del 2012

Guanyadors i Perdedors, el petit anàlisi d'un pagesot de muntanya

La veritat que veien els números el primer perdedor ha estat el partit aquest de Conveniencia i desunió, ell que es volien menjar-se el mon han estat aquest el que ha aconseguit menjar-se a ells. Ha estat una petita cura de humilitat de part del poble Català, desprès podem trobar als socialistes que també han rebut el càstig de les urnes, i  el Si que els han escombrat del formatge del  parlament.[noticia]
Qui ha aconseguit mantenir-se o pujar han estat els feixistes tant pp com ciudadanos han aconseguit agafar els vots dels socialistes i convergents seguidors dels Hereus de la Corona de Felip V, mentre que esquerra i Iniciativa han assolit les seves fites, i per acabar parlar de la Candidatura de Unió Popular la (Cup) que han aconseguit tres representats i d'aquesta manera tenen veu al parlament.
Guanyador El dret a Decidir , ara desprès de dir això que es molt clar parlarem dels diaris que no han entès res, començarem per els pamflets feixistes de la Capital de Regne, si senyors en Mas no ha aconseguit la seva fita, però hi havia altres partits que tenen al referèndum com a partida de la nostra llibertat i els dos partits aquests superen la majoria absoluta (50+21=71) .De pas el poble Català li ha donat una petita lliçó al senyor Mas i li ha explicat que un ha de ser clar això de jugar a la puta i la ramoneta en comencem a estar una miqueta farts. Un altre guanyador en Pedro J. i les seves escombraries, ell també ha estat part d'aquesta situació, ell amb la seva escampada de fems ha aconseguit algun vot per aquell feixista de la Garriga. La veritat que no han estat unes eleccions netes, aquí hi ha hagut molt de farum.
Tampoc s'han enterat de la pel·licula alguns diaris de fora de la peninsula ibèrica, potser això de tenir la seva seu central a la capital del Regne de la Corona de Felip V fa que les ulleres que porten tinguin el vidre per graduar encara i no han sabut veure que el poble català desitja molt clarament llibertat i poder a decidir, I el poble català li ha comentat al ex-president que no confiem massa en ell per dur a terme aquest projecte.

Han estat una eleccions amb una gran participació, així hi tot hi ha hagut un 30 % de la gent de Catalunya que no ha votat. Aquests també són catalans i aquests han decidit no participar perquè estan una mica cansats de tanta politica barruera.

diumenge, 25 de novembre del 2012

Raons per el Català

Ells diuen nosaltres diem prou, la nostra llengua, es la nostra cultura.