dissabte, 13 de juliol del 2013

Falangistes a la Garrotxa, no gràcies

Els veïns d' Olot han plantat cara a la commemoració del cop d'estat Franquista del 18/07/36 convocada per els falangistes a Olot. Aquests personatges tenien previst una missa a l'esglèsia del Carme, una ofrena floral i un dinar de germanó, però d'entrada el mossen els hi va dir que ell no faria cap missa les del restaurant van anul.lar la reserva del dinar i finalment els veïns de la Garrotxa han aconseguit que les organitzacions falangistes desconvoquessin l'acte.
Fins i tot la Casa Gran del Municipi estava en contra d'aquesta manifestació però com estem en un país demòcrata de cara als drets de tots i no envers les obligacions resulta que aquesta gent es pot manifestar. encara que el seu redafons sigui la provocació i el voler marcar paquet, Dons bé senyors Falanguistes el poble d' Olot ha parlat i el que vol es que aneu a marcar paquet a casa vostre.

Ara el poble D'Olot hauria dfe fer una altre cosa es canviar La Creu de Pedra  del paratge del Triai i posar en el seu lloc un records dels veïns del municipi per ser els primer en parar els peus al feixistes del Segle XXI`[noticia]

divendres, 12 de juliol del 2013

La Gossa Sorda i el senyor pirotècnic.

Jo diria que al país valencià fora dels seguidors ppeistes de quin ha de ser el seu futur , a vegades n'hem d'aprendre una mica d'aquesta gent moltes gràcies La Gossa Sorda .

dimarts, 9 de juliol del 2013

dilluns, 8 de juliol del 2013

La Molina, Viladedalt i Viladebaix


Avui us parlaré dels canvis circulatoris que s'han produït darrerament al Terme Municipal d'Alp en el poble de la Molina, resulta que entre la rotonda de l'os i la Rotonda de la Creu la Circulació no era la correcta dat que la gent com passava per allí no passava per els restaurants i les botigues de dalt i així es quedaven a dalt mentre que si passen per allí els restaurants que visiten sobretot els que baixin es els de restaurants de Baix. Per tant com la gent de Viladedalt s'han queixat (Qüestió de forces a l'ombra) l'equip de Govern de la Casa Gran ha tingut la gran idea de prohibir el transit entre les dues rotondes i fer anar la gent per les botigues de viladedalt. 


Es a dir com la destinació final de molta gent es (suposo) l'estació d'Esqui  
de la Molina no calia tanta cosa i la poca gent que anava direcció Puigcerdà podia fer guanyar quatre calerons a la gent de viladebaix, però clar em època de crisi tot val, potser envers de fer aquestes barbaritats si els botiguers miressin de buscar un equilibri qualitat-preu potser no caldrien aquestes artimanyes, però clar com estem fets que totes ens ponien ara tot són coses negatives. No calia afectar als demés amb senyals de prohibició i amb un paper enganyats amb aironfix posant excepte veïns que tinc els meus dubtes de la seva validesa. 
Primer vàrem posar les balles de les fotos però això provocava les queixes s'ha acabat posant prohibicions de circulació amb un aironfix dient que els veïns si que poden passar, perquè si no fos el cas més d'algun veí no podria ni anar a casa seva amb el cotxe.


per cert jo ara tinc un petit problema si vull visitar qualsevol veí del parc anglès , no hi puc entrar perquè el desviament del carrer dels coms hi ha un prohibit passar i l'entrada d'abans ara només es per a veïns per tant no puc visitar cap veí d'aquesta zona, curiosa situació aquesta .
I de pas només dir que ningú no s'hagi queixat no vol dir pas que el que estem fent sigui el correcta, darrerament la gent te molt clar que queixar-se no porta a res, per tant prefereix criticar per darrera i no queixar-se per no fer-se veure.