dimarts, 22 de juny del 2021

ils Indults ,les engrunes de l'estat Espanyol

 En primer lloc i molt important que s'ha d'agrair que estic content que els presos politics de Catalunya puguin sortir de la presó, això es important, però també ho es les mes de 3000 persones que estant pendents de un judici i aquelles persones que tenen el seu patrimoni marcat per una decisions politiques amagades amb la justicia mes bananera del mon.

I els indults des de el meu punt de vist no deixa de ser un avançament del que els hi caurà a l'estat espanyol quan europa es pronunciri de tot plegat, ha estat una sortida al pas de tot plegat i mira per on la presa estrangera s'ha cregut el discurs d'en Pinotxo Sanchez. 

Perquè això de indultat a unes persones que o han fet res mes que aplicar la decisió del poble ho trobo vergonyos mes aviat el que correspon aquí es una amnistia perquè si ells sortiran de la presó i els que tenim al estranger, i els pendents de judici, i els que diexarem amb una ma al davant i una al darrera , aquesta gent l'hen de llençar als lleons perquè ara ja disposem del indult per uns quants presos politics.

Jo crec que la lluita es fins el final , o sinó l'enemic ha guanyat. I portar aquesta situació a Europa es el darrer pas de buscar una justicia que el jutges espanyols s'han passat per l'aixella.

I perquè el govern de la Corona dels heures de Felip V no vol sentir a parlar d'anmistia, dons per aquesta es reconeixer que el delite no existeix, (això ja fa temps que li van recordant des d'Europa) però clar ficar-se en contra el poder judicial comporta problemes.