dissabte, 13 de febrer del 2010

Avel.lina , un somni

Fins i tot Euronews parla de l'independència de Catalunya

Hi ha una màxima amb política que diu que s'ha de parlar d'un encara que sigui una crítica, perquè des de el moment que ets ignorat es políticament mor.
Segons Euroneus Catalunya es un motor econòmic dintre de la Corona dels Hereus de Felip V, colònia que s'ha massacrat amb impostos,

Euroneus a base de entrevistes a pagesos, cantants catedràtics de diferents maneres de pensar, fins i tot el reportatge esta amanit per una cançó d'en Titot amb el seu ex-grup els brams que parla de que "jo soc d'un país, sóc del món" [noticia]divendres, 12 de febrer del 2010

El futur del Català si que és un "trunyo"

No es calen lleis, no es calen imposicions només es una questió de bona voluntat, no cal llegir el senyor Pompeu per trobar una paraula similar a la que hi ha escrita al w.c. d'aquest lloc i que no soni tant malament ni faci tant de mal a la vista, tot es questió de ganes i d'estimar una mica la teva llengua.

dijous, 11 de febrer del 2010

Paleta, un ofici amb molts de perills

Carta a Santa Claus

Que maca es la neu

La veritat que es molt maco veure nevar, però clar quan ho veus una vegada al any està molt bé però quan la neu condiciona la teva manera de viure deixa de ser maca, aquest video que adjunto es una realitat, tot està molt be a casa del veí fins que el problemes del veí entren a casa teva.

dimecres, 10 de febrer del 2010

La República Bananera de Catalunya


la veritat que Catalunya cada cop més sembla una política bananera això de fer un trispartit a base de enganxar una poma una pera i un plàtan tenia que acabar així , això es una olla de grills, i a sobre aquest trispartit te les santissims collons de fer una propaganda de la fruita utilitzant una de les fruites que no es produeix a la nostra nació. mira que ho tenien facil , l'avellana de reus les peres de Lleida o de Puigcerdà , els naps de talltendre, qualsevol cosa produïda a la nostra nació era benvingut dons no , com sempre ens hem d' amirallar-nos amb els veins i clar si ells tenen plàtans nosaltres posem plàtans.

dimarts, 9 de febrer del 2010

Quina Catalunya desitjo per el futur

La veritat que cada cop ho tinc mes clar. Jo vull una Catalunya Lliure, democràtica, amb llibertat per poder dir el que vulguis dintre de una coherència.
I el que no desitjo de cap manera es canviar una colònia com la que tenim ara per una dictadura camuflada de democràcia i independentisme.
Ja ho diu la dita aquella que val mes boig conegut que savi per conèixer, i si hem de canviar alguna cosa de la nostra nació es per anar endavant, això de canviar uns cromos per uns altres amb les mateixes mancanes o altres pitjor no gràcies, això no va amb la meva manera de pensar.
Jo desitjo que el poble català tingui la seva oportunitat de decidir, de poder dir si vol continuar com ara o vol ésser una nació lliure, però clar una nació lliure però a l'hora democràtica no vull pas una altre dictadura com la del Ciscu, no m'agrada que em diguin quina ha de ser la meva manera de pensar, vull tenir el gust de cagar-la per a mi mateix.
I de moment vist el que estic veient no hi ha cap partit, i repeteixo cap partit que em dongui les minimes garanties de llibertat i democràcia i sobre tot de independència, tot plegat tot son molt bones paraules però quan arribem als fets es quan la foto els situa en el seu lloc mes adequat.
Gent històrica que va lluitar per la llibertat de la nostra nació, gent que tenia uns ideals politics tant alts que això d'ara sembla ciència ficció amb el passat, dons si aquesta gent aixequès el cap es moriria de l'impacte, perquè en aquest moment ara tot plegat només son paraules i lluiments de cara a la galeria. aparentar abans de ser , aquest es el eslogan de totes les campanyes politiques de la nostra nació.
I mentre els veíns, els nacionalistes de la corona dels hereus de Felip V, aquest van tots a una aquí això es una olla de grills, tots cridant i arreplagant quatre volts del veí, i tirant pedres i merda als veïns.perquè tacant als demés podrem arreplegar quatre vots.

dilluns, 8 de febrer del 2010

Perill hi ha una aranya suelta

La veritat que darrerament ens prenen les coses molt a pit, Amb la denúncia que hi havia una aranya molt grossa, la senyora va ésser capaç de fer córrer dues patrulles de la policia local i una de medi ambient per poder caçar a una aranya que va resultar que la seva grandesa era de quatre centímetres es a dir una aranya comú [noticia].
Mireu tot plegat potser que ens ho fem mirar, entre aquests casos i el de gent que surt a la muntanya sense conèixer on va, i que desprès s'ha de desplegar tot una col·lecció de bombers i policia per poder trobar gent que si hagués quedat al bar de cas ens haguéssim estalviat uns calarons que els podíem haver utilitzar per qualsevol altre cosa.

La Guardia Civil i els seus tics franquistes

La veritat que te nassos tot plegat, i la ignorància es molt descarada, però al poble conductor de camions del País Basc el van acusar de falsificador total perquè aquesta parella d'enciams no entenien l'idioma Basc, i com tenia el tacògraf escrit amb la seva materna van dir que l'havia falsificat i multa al canto, total només 4600 euros de no res. i tota la paperassa que ve desprès.[noticia].