dissabte, 14 d’abril del 2012

14 d'abril dia de canviar el drapet

montgat i santa Coloma de Gramanet ho tenen molt clar avui tocava treure la bandera de la república llàstima que hagin tret la de la republica espanyola segur que en trobem alguna de Catalana.

I per les Caceres no hi ha retallades ?

Mentre aquesta petita colònia cau a trossos, mentre la crisi s'està menjant els pocs estalvis que disposaven resulta que per a altres no  hi ha crisi, l'hereu de la corona de Felip V marxa de cacera  i clar com amb aquestes coses no hi ha mesura s'ha trencat i l'han hagut de operar del maluc, amb tanta retallada com estem sofrint a la Sanitat podia haver aprofitat que es troben Botswana i fer servir la sanitat d'allí, segur que troben algun curandero que per quatre euros li cura intensiva i així estalviem en sanitat.
Ara parlant en serio resulta que aquesta petita excursió del monarca ens representa la quantitat de 45.000 euros per allí calderilla per un senyor que es troba a l'atur podria viure dos anys amb aquest sou. 
i Clar la foto amb el pobre elefant mor i que no es pot defendre davant aquest gran caçador es una lluita amb igualtat de condicions te collons tot plegat on son ara els defensors dels animals per dir i valorar si aquesta conducta es correcta o com molt altres sempre depèn de qui les fa [noticia]


dimarts, 10 d’abril del 2012

Artur, el pactador

Aquest acudit de la revista digital www.tribuna.cat, marca molt bé la imatge del senyor Artur Mas, aquest governant de Catalònia es destaca per pactar envers de lluitar per la llibertat, aquest senyor que confon seny amb covardia, aquest senyor que s'amaga darrera el pacte la seva incompetència per governar la nostra nació i que ha agafat com amic de viatge a la itaca a la sirena aquella promotora del botox.
la veritat es que no es masoquista sinó que no està capacitat per dirigir el vaixell que ens ha de portar a itaca.

Simiocràcia

dilluns, 9 d’abril del 2012

Quan la Ignorància no te preu

La veritat que hi ha gent que ha de sortir de l'anonimat només per dir tonteries, amb lo maco que s'està calladets i sense dir estupideses i animalades, dons no, com hem de lluïr bottex i pentintat de temps on el seu ídol imposava les lleis amb la força de les armes , hem dir dues gran perles que vull remarcar.
Comparar una bandera con la senyera estalada amb la bandera de una banda de musica (amb tots els respectes per aquesta) ho trobo vergonyós, vergonyós per tots els herois de la meva maltractada nació que van perdre la vida per defensar aquests ideals, començant per el meu sempre admirat veí l'Andreu Xandri i Serrano i tot la resta de patriotes que es van deixar la vida per el camí en defendre aquesta bandera.
i la segona Perla encara es més impressionant "la independència suposaria per a Catalunya un gran empobriment. Això només ho defensen les persones que no volen Catalunya", ha remarcat.desprès de dir aquesta ximpreria s'ha quedat tant ampla , la veritat que l'amplitut de mides s'ha d'aplicar per a tot, ni seríem la tercera nació del mercat europeu com diuen algun ni seriem l'espanya d'ara, això segur, i clar com es vol comparar aquesta doctorada en econòmia amb els estudiosos de moltes universitats que han dit per activa i passiva que Catalunya s'ensortiria prou bé de trencar les cadenes amb els hereus de la Corona de Felip V. La veritat que aquests els hi passa com al madrid en el futbol que els hi entrat el canguelo , i no sabem com treure's del damunt aquesta por, i el més fàcil es mentir ( per això en tenen tanta experiència, i tal domini de la situació) , mentir per no reconeixer que això s'acaba i  quan abans sigui millor[noticia].
Per acabar donar les gràcies a la senyora de Llanos Luna per les bajanades que va dient, perquè d'aquesta manera encent ments que estaven enfosquides . I que segueixi trencant la dita aquella que millor calladet i passar per ignorant que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte, que dissipe ella, que això es bo per la nostra nació.