dissabte, 21 de febrer del 2009

El 7 de Març.. Els Catalans a Brusel.les, Ëls Espanyols a Bilbao a defendre la seva nació

Mentre que els nacionalistes Catalans el dia 7 de març anem tots de concentració a Brusel.les a defensar el dret d'autodeterminació de la nostra nació, els seguidors de la filial de la Capital del Regne de Felip V estan llogant un comboi d'autobusos per portar militants socialistes al míting del Pinotxo Zapatero a Bilbao, a defendre la invasió basca.
La veritat que deixar en mans d'en Montilla la negociació del Finançament de Catalunya cada cop més sembla una presa de pel , han incomplet tres vegades els terminis establerts, i porten a que aquesta negociació durarà més que la Sagrada Família.[noticia]Els Militants d'ERc disposen de la paraula

Ha costat, era difícil, no ho volien de cap manera, però al final reagrupament independentista ha aconseguit que siguin els militants dels esquerdats qui tinguin la darrera paraula sobre el finançament. `[noticia].
Ha estat en Ridao qui ha assegurat que la direcció del partit estava disposada a consultar a la militància sobre el finançament, com canvien d'opinió aquests polítics segons bufa el vent, però bé jo ara encara tinc mes dubtes, serà vinculant l'opinió, o serà d'aquelles coses que voteu lo que vulgueu que nosaltres farem el que ens dongui la gana.
O passarà com l'estatut que montarem un ciri per desprès acabarem acceptant el estatut aprovat per les convenients. El temps i una canya em treuran els dubtes, però veien amb quins personatges hem de recorrer el nostre camí, segur que no serà un passeig tot plegat.

divendres, 20 de febrer del 2009

Jo proposo un Autobusos de Can Fanga, una estelada que digui, som una nació i volem l'autodeterminació.

Hi ha associacions qui ni el nom els hi cau bé, i aquest es el cas de una mal anomenada associació per la tolerància, el març aquesta assosciació possarà en marxa una campanya als autobusos urbans de la capital de regne en la qual vol exigir a la Generalitat que pregunti a les families l'idioma oficial en el qual desitgen que els seus fills siguin educata a l'ensenyament primari.

La llàstima de tot plegat es que la mal anomenada Associació per la tolerància només utilitza una llengua la dels hereus de Felip V, per tant de tolerància la mínima. en quan als Autobusos potser en tindriem que financiar algun amb una senyera estelada de cap a cap que digués que som una nació, colonitzada però una nació i desitgen l'autodeterminació, sobre tot la autodeterminació econòmica, encara que el nostres politics malmetin els calers del poble , aqui sempre aplicarem aquella màxima que diu val mes boig conegut que savi per coneixar, per tant si algú ha de malmetre els calers del meu poble, que siguin gent del meu país.

dimecres, 18 de febrer del 2009

Ja que la meva Nació no hi pot ésser, jo estic amb la Susanna Georgi

Eurovisió es un mercat immens, ja que la meva nació no hi pot ésser, jo estic amb Andorra, com a mínim utilitzen el català, i es d'admirar com aquesta Danesa, canta amb català, molta sort Susanna el meu vot ja el tens, i com soc estranger a la teva nació el podré realitzar.

LES ONG DE CATALUNYA, ara si que estan en perill

Les Ong de la meva nació deixaran de cobrar subvencions procedents del 0.7 % de l'Irpf al no ser unes organitzacions estatal, al pertanya a la colònia catalana , aquesta no integra l'estat espanyol i per tant no tenen dret a les subvencions, aquesta deu ésser el darrer recurs per lluitar contra la crisis. Però bé jo només voldria ressenyar que el senyor Montilla no cal que ens ajudi per solucionar aquest tema ni cap. Millor que s'estigui a la seva poltrona i calladet que és la manera de no cagar-la més, perquè cada cop que vol treure pit per qualsevol cosa el perjudicat es el poble Català, mireu que va passar amb Sony i les vacances al Japó, quatre dies i l'ero a les portes.[noticia].
Si-us-plau senyor Montilla per el bé de les Ong catalanes ajudes seves no gràcies i dels seus companys de viatge encara menys.

s'ha acabat la màxima , un mobil un carregador

llegeixo bocabadat que l'associació Gsm, organitzadora del Mobile word Congress, als personatges aquests han tingut una gran idea i es promoure un acord entre els principals fabricants de mòbils per adoptar un carregador comú per a tots. Al·leluia quins paios aquests porten tota la vida amb aquella màxima que quan compraves un telèfon mòbil, tenies que disposar de un carregador nou, ja sigui per el cotxe, o per l'oficina, dons no ara aquests senyors han vist la llum i han dit que s'ha d'estalviar i amb un carregador ho farem anar tot. Lo mes cínic de tot es que tant ha costat arribar aquesta situació segur que se li haguessin demanat a la meva neboda de set anys els hi hagués dit lo mateix però sense pagar un duro per aquesta gran decisió. [noticia].
La normalització dels carregadors s'afegirà a les altres iniciatives presentades com mòbils funcionant amb energia solar i càrrega de bateries per inducció electromagnètica, nomes els hi cal per acabar crear un mòbil amb energia nuclear.

dimarts, 17 de febrer del 2009

Montilla, això si que son unes vacances

El darrer viatge del senyor Montilla, acompanyat del Zombi carod i de l'Huguet va representar la factureta d'aquestes vacances va costar 154.000 euros uns 25 quilets de les antigues pessetes, unes bones vacances per un personatges que anaven a negociar no se que amb sony i dos dies desprès de tornar de les vacances van els senyors de Sony i treuen un Ero de la xistera. Osti tu quin trio de negociadors que tenim a la nostra nació. Sort que en aquest lloc no hi havia corones d'espines per tornar a fotre el ridícul com l'excursió a Israel. [noticia]
Està be tot plegat perquè mentre la crisis ens esta matant els representants de la nostra nació van d'excursió al Japó a fer el ridícul perquè de negociar res de res.
.

Segons el Expresident Pujol, Espanya ens pren el pel, i jo em pregunto només ara o quan ell manava no pasava això?


Avui he llegit al diari Singular Digital una entrevista que han fet al Expresident pujol el que ha manifestat que fa temps que Madrid ens ha perdut el respecte, te tota la raó en Jordi amb aquest sentit però potser hauria de haver anat més a fons amb aquesta qüestió i dir que ell va ser el propulsor que aquesta coses passessin, ell amb aquell doble diàleg , va fer que el regne de Felip V no ens tenguessin en compte, i allí saben que si ens van ensenyant la pastanaga el Conill sempre torna al cau.
També assegura el senyor Pujol que hem de defensar els nostres temes a Europa sense complexes d'inferioritat.

Que Espanya ens pren el pel ho sabem tots, i que els hereus de Felip V ens han perdut el respecte també ho sabem, no cal que ens ho recordi ningú, el problema son els nostres polítics, en Pujol per començar que amb la famosa frase que Això no Toca , sortia per petaneres quan les coses no anaven bé. En quan al tema del finançament ens diu que no hauríem de donar les gràcies quan arribi sinó recordar-los que no han complert el termini.
Sabeu aquella màxima dels Capellans que prediquen lo que no creuen, dons això es lo mateix, que ara aquest senyor vulgui donar lliçons de actuacions davant el govern del regne de Felip V quan el va ésser el primer personatge que es va baixar els pantalons a Madrid, te gràcia tot plegat.[noticia]diumenge, 15 de febrer del 2009

Davant les pujades de Fecsa, apaga la llum

jo també em vull apuntar a l'apagada general que es produirà aquesta nit a partir de les 10 hores
avui dia del consumidor es el moment de dir prou al abús discriminat que estem patint per part de les empreses elèctriques, i desprès de la pujada abusiva que ens ha aplicat Endesa durant la darrera revisió només hem d'apagar els ordinadors durant cinc minuts d'aquest vespre entre les 10 hores i les 10 hores i cinc minuts,[noticia]

Estic malalt, m'he convertit en un adicte de La Cope, Intereconomia i la Sexta

darrerament com m'encanta el marro, m'he convertit en un teleadicte de la televisió escombraries, per això cada nit miro el programa de "humor" anomenat "los Clones i desprès tot seguit canvio de canal i veig el Intermedi de la Sexta. I cada matí anant a la feina La cope amb el meu "admirat" profeta de la ràdio Jimenez Losantos, i la Tarda desprès de treballar toca el torn del senyor Cesar Vidal, gràcies a tots aquests senyors estic contentíssin de no haber triat periodisme per el meu futur. Desprès de veure tant mentider i sectari junt millor quedar-se a la muntanya i veure com els trencaossos es mengen algun ratolí que no pas veure com els vultors de la informació es destripen entre ells.
Des de que disposo del canal terrestre Digital i les polèmiques que s'han desenvolupat darrerament es una manera de veure el periodisme diferent.
La veritat que tot això que fan tant un com els altres dista molt de anomenar-se periodisme constatat , sinó que és un periodisme partidista on es molt més important el partit que no pas la noticia.
Això està passant ara amb la famosa sortida a la Muntanya d'en Bermejo Garzon, ectt. i els atacs d'uns i altres. El poder Judicial i el poder politic haurien de estar com mes lluny millor, però quan tenim jutges que aspiren a una cartera a ministeri, aquestes coses passen.

Bé la lluita ara s'ha tornat acarnissada, es a veure qui treu mes fetge de l'altre, els senyors de intereconomia ahir van treure casos de corrupció de tot el regne de Felip V que no s'han jutjat, potser si envers de treure només els que esquitxen als socialistes ho fessin dels seus també llavors la noticia no seria tant sectaria, però bé els periodistes, com els diaris tenen que anar alla on els hi diu el amo, i més ara amb la crisis que tenim damunt, i els llocs de treball es bellugen com les baldufes.

Dons porto dues setmanes cada nit mirant uns i alltres, i mentres un es dediquen a entretenir la gent els Clons, es dediquen a criticar, es un periodisme brut, partidista i molt sectaria. amb imitacions del Pinotxo Zapatero, d'en Pepinyo Blanco i al únic que critiquen dels seus es la borratxera del Gallardon i nomès perquè va tenir la osadia de dir que el programa del Intermedio estava molt bé. Vaja llibertat d'expressió, si que en hi ha en aquestes sectes tu dius lo que vulguis si ens agrada bé sinó allà tú i els seus atacs.