dissabte, 27 d’abril del 2013

que dura es la realitat.

Els Hereus del Franquisme , han sofert un colapse quan han vist que en la seva terra sagrada també hi ha gent que pensa diferent al seu pensament únic, es dura la realitat i això els hi ha provocat una erupció de grans per tot el cos. Com diuen ells mateixos amb aquestes situacions "pan y agua". mala sort, perquè es el poble el que te la decisió de decidir el que vol ser, no quatre hereus del franquisme que van a salvar-se entre ell i a cuidar el seu hortet.
Però clar això que ha passat al País Valencià, ells que amb la repoblació havien erradicat al Català a les barriades i als petit pobles no es podien esperar una respota així, que dolen aquest docent que han tret a la llum un mapa dels països catalans que s'han pensant, aquí ho mana el nostre pensament únic o no mana cap, com diu la dita o cardem tots o maten la meuca, dons això es el mateix.

dilluns, 22 d’abril del 2013

en memòria del Company, Manel Coch
Aquest diumenge vàrem acomiadar a l'amic Manel, els seus companys de l'escola d'esquí de Masella van preparareaquest vídeo, la veritat que tot plegat va ser molt emocionant.Ahir el Quixot de la Neu va tornar ser amb nosaltres, jo que moltes vegades vaig fer el paper de Santxo Pansa em va conseguir treure alguna llàgrima,
Ahir vaig tenir l'oportunitat de participar al darrer comiat d'aquest gran personatge, la veritat que va ésser tot magnific, ell des de allí d'alt segur que estava orgullós dels seus companys, perquè quasi bé una cinquantena de companys i amics van participar al  esdeveniment
allò de llançar les cendres al Corredor Sinatra o la Mitja LLuna com li deia ell va ser tot un espectacle desprès d'envoltar les mateixes amb torxes enceses donan tot plegat una mística que et feia posar la pell de gallina. Al final l'amic manel descansará en el seu lloc preferit un corredor que va baixar amb 64 anys i moltes ganes de viure. Gràcies Manel per tot plegat.