divendres, 13 de febrer del 2009

Quan una imatge diu molt sobre la teva nació

Això es lo que està passant al nostre país Però no tant a nivell de colònia que es normal que ens donin per tots els costats, sinó lo mes greu de tot es que els nostres polítics fan lo mateix que els altres.
Per tant potser l'Euro que hem de portar a partir d'ara seria un com aquest.
Cornuts i pagar el beure, aquest es el destí del poble català

Vina a la Costa Brava i et sentiràs com a les BahamesUn no s'ha d'avergonyir mai del seu país i la Costa Brava es tant maca que no ens cau anar a buscar fotos de les Bahames per enganyar a la gent, potser es va fer sense malícia, potser va ésser un error de la gent que va fer la publicació, però lo que si tinc clar es que la gent de la meva nació hem tornat a fer el ridícul, i a mes estem donant carnassa a diaris britànics com The Guardian perquè treguin el ganivet i els treguin fins i tot les entranyes. [noticia]


Fins i tot no ens serveix l'excusa de que lo important és el missatge i no la ubicació, perdoneu senyor el menjar a vegades millor presentat entra amb mes gust encara que no sigui tant bo, per tant si que es important la ubicació, i a més nomes entrant a Internet i buscar fotos de la Costa Brava en hi ha per donar i vendre , i no cal anar a buscar imatges a altres llocs.


Ha vegades la credibilitat de la gent se'n va a norris per tonteries així, per tant com deia aquell eslògan de la generalitat d'en temps del Pujolet , la feina ben feta no te fronteres.


Llops a Cerdanya


Desprès de sofrir la presència de llops dels de dues potes, ara en tenim un de quatre. No tinc clar que s'ha de fer amb animal,ni soc ningú per jutjar si està correcte que estigui a la nostres muntanyes o no, però tinc clar que ell te tant de dret de gaudir de les muntanyes com els invasors dels caps de setmana o com a nosaltres mateixos i com a mínim aquest animal no va clavant ganivets d'amagatotis. I aquest es un animal lliure no se l'ha de tancar com els seus germans que tenen a les Angles que fan mes pena que glòria, allí engabiats sempre poder gaudir de la llibertat.
Ara surten els de sempre dient que anar a la muntanya s'ha convertit perillós, perdoneu senyor anar a la muntanya sempre ha estat perillós, i més si ets un d'aquests personatges que et penses que ets el rei del mambo i que domines el tema i desprès han de sortir mes de 150 persones a rescatar-te, i t'has de inventar una historieta per justificar el teu mal cap.
Potser aquest llop es un animal però segur que disposarà de mes civisme que molts d'aquestes conqueridors de la muntanya.

dijous, 12 de febrer del 2009

Erc, ja sembla l'oest, amb la llei del silenci

dintre del partit d'Erc hi ha por sinó no és normal aquesta trifurca entre els socis Puigcercós i Ausàs, aquest sempre han anat agafats de la ma, però ara s'han picat el bec, i la causa del mateix es la llei del silenci, si aquella llei tant famosa del oest que quan portaves quatre trets de pistola quedaves mut de petac.[noticia].
Però que el senyor Ausàs, repliqui al president del seu partit, no deixa de ser una senyal de crisi, al mateix ha negat que s'hagi d'imposar cap llei del silenci a ningú. Puigcercós ha reclamat al president de la Generalitat que lideri el relat de la negociació sobre el nou sistema de finançament. Això es com di-li al llop que et vigili al remat, com voleu que una persona teledirigida des de la capital lideri cap cosa a la nostra nació, vinga esquerdats no fem riure si-us-plau.
Puigcercós darrerament si tingués un circ li creixerien els nans perquè només obre la boca la caga, la darrera trifurca la te amb el Uriel Bertran [noticia].
Perquè segons Uriel relliscades com les d'anomenar freakis, ganduls i trepes als seus companys de partit, deixa molt de desitjar de un president, perquè aquesta gent es així per que els governants del partit han volgut que siguin així, clar que això de desqualificar gratuïtament als teus companys es molt gros, perquè si ho fa el teu president com no ho farà la premsa mediatica de la capital de regne de Felip V.
La llei del Silenci no se si es la solució però si uns quants polítics que governen el partit restessin en el seu lloc i calladets seria tot un detall, i les guerres brutes les deixen per els Madrid , que ells ja ens tiren prou fems al damunt que no cal que ho fem nosaltres, per tant això de autolesionar-nos no es una bona política.

dimecres, 11 de febrer del 2009

Comradio, una manera diferent d'atacar als contraris

Desprès de veure durant tant de dies les lluites polítiques i televisives dels senyors de Intereconomia i els senyors de la Sexta , amb judicis ficticis inclosos, on es d'un s'ha deixat portar per la rancúnia i ha fotut la pota fins el melic. Dons bé aquí teniu un anunci de Comradio que fent lo mateix que fan els dos anteriors com a mínim ho fan amb gràcia, i sense ofendre a ningú.
A veure si aquestes dues fonts de poder de les dretes i l'altre de les esquerres es centren una mica i es dediquen a la seva tasca que es informar objectivament de les coses, perquè amb tanta subjectivitat de la realitat a la noticia sembla una pel·lícula de ciència ficció.


Salvem el Català, una nació, una llengua i una seleccióAvui vull fer referència a dos il.lustres catalans que darrerament han denunciat, l'empobriment del català al carrer i als mitjans de comunicació, en Jordi Pujol i en Monzó, aquest darrer fins i tot ha arribat a alertar que la llengua catalana porta camí de convertir-se en un dialecte del castellà.
Actualment hi ha una barreja de les dues llengua que podríem anomenar Catanyol i aquest es el que es parla al carrer, estem destrossant la nostra llengua.
Jo només voldria acabar dient que hem de utilitzar la nostre llengua, però de una manera correcte , perquè si comencem a perdre les nostres senyes de identitat aviat deixarem de ser catalans i passarem a ser una altre Autonomia del regne de Felip V


dimarts, 10 de febrer del 2009

Els Retards de Renfe, pecata minuta davant tots els demés


Bé els dies del calendari van passant i aquí a la meva Nació tot continua igual, el Finançament la anem retardant ara fins el març i ja em passat un altre any, això es el joc de la pastanaga i el conill, la vas mostrant però que mai es pugui agafar.
El tribunal Constitucional també ha de dir la seva sobre el nostre Estatut, però lo mes segur que encara no ha trobat unes tisores prou grans per retallar lo que voldrà retallar.
I jo em pregunto a qui em de donar les gràcies de tot Plegat. jo diria que als següents personatges:

1.-El Trist-partit, un govern tele-dirigit des de Madrid només serveix per despistar i anar agafadet de les faldilles de Pinotxo Zapatero.
2.-Els Convenients i desunits que amb al senyor Mas al front i amb les seves ganes de sortir a la foto va córrer a signar un estatut a la baixa, que encara rebaixaran mes a la capital del Regne de Felip V
3.-Els Esquerdats que amb totes les seves trifulques, jocs bruts, col·locació de familiars, creació de llocs per els amics, han estat massa ocupats per perdre un segon per el seu país. Això desprès es paga. Això de aparentar i no actuar comporta aquesta situació
4.-Els de sense Inciativa i per posar-los verds, que amb tant de vermouth a la costa, i tantes cagades que estem per demanar que ens facin un Sauracat per la defensa de les actuacions d'aquest personatge.
5.-El poble Català, per tirar tant del seny i no haver parat els peus a tots aquests xuporters de governants, que ells si que s'han apujat el seu. I que Tot son paraules i els fets es perden amb el fum. Potser es l'hora de deixar el seny català i tirar de rauxa, i ara que ens han prohibit el foc, potser es hora de fer una crema popular.

dilluns, 9 de febrer del 2009

La Cultura del Foc en perill

Bé una nació esta composta de molt ingredients, i un d'aquests son les tradicions mil·lenaries, i aquest es el cas de la cultura del foc. A Catalunya hem nascut amb el foc , el fem servir per espantar els mals, per desitjar que les collites siguin profitoses, i clar que ara perquè uns senyors des de Brusel.les creguin que això no es correcte haguem de perdre aquest patrimoni, senyors potser que en parlem de tot plegat.
Però Clar quan tu veus que els de Casa teva son els primers en votar a favor de un informe [noticia], llavors potser que diguem prou de tantes bestiesses perque ens estem afartant de tant pregonar una cosa i tot seguit actuar de una manera diferent i totalment contraria. Perquè mirant la gent que van votar a favor de l'informe Hasse Pereira ens hi podem trobar als següents personatges, Bernat Joan d'Erc, Maria Badia y Ramon Obiols dels Sociates, Raul Romera d'Icv i el darrer l'Alejo Vidal Quadres.
Que en Vidal Quadres voti en contra es normal la física nuclear comporta aquestes reaccions moltes vegades, però que en Bernat Joan voti a favor de l'informe, toca la moral.
Mentre que l'informe va tenir dues abstencions en Guardans i en Borrell. Que tampoc vol dir que estiguin en contra l'informe.
Bé un cop aprovada la llei, ara tot son crits i lamentacions, voleu dir senyors polítics que no podíem haver fet alguna cosa més abans de buscar ara la foto en defensa de una cosa que no varem saber defensar en el seu moment. Potser tanta foto pública hauria de provocar una crema popular (en el sentit figurat) , Perquè un es cansa de tanta hipocresia política.

I ara surt en Raul Romera dient que els correfocs no han de patir , i la Patum de Berga tampoc, [noticia]. Aquests de sense iniciativa i per posar-los verds tenen una memòria efímera i no recorden les coses, això a casa meva se'n diu anar a processó i tocar les campanes.


TVC-Barça Quan els Calers estan per sobre la llengua

Porto dies llegint el conflicte existent entre Tv3 i el FC Barcelona, i tot fa referència a una qüestió econòmica, com deia aquell Pagant Sant Pere Canta. Però Clar tot això està molt bé , per això hi ha gent que ha cursat dret per posar-se d'acord, però lo que no trobo massa ètic es la sortida de Tv3 dient que el barça va contra el català [noticia].
El senyor Laporta pot ésser moltes coses, però si en hi ha una que m'he de treure el barret és en defensar la seva terra, tot l'etiquetatge dels productes que venen a Can Barça porten la nostre llengua, i va proclamant als quatre vents el catalanisme d'aquest club de futbol.
Però clar la Televisió de Catalunya, anava a dir la nostre, però de nostre no en te ni el nom, al no poder gaudir d'aquesta activitats minva d'espectadors exponencialment, això vol dir dues coses que el futbol del Barça tot molts seguidors, o que els programes que fan aquesta televisió son molt dolents i només tenen el futbol per pujar audiència.
Per cert senyors de Televisió molts catalans ja fan com jo quan miren el futbol posen la televisió sense veu i qualsevol ràdio de llengua catalana per poder gaudir del futbol, per tant la nostra llengua no es veu afectada, lo que si que es veu afectada es la seva audiència. Perquè si els hi trèiem els dos progrmes de humor Crakovia i Polònia, poca coseta més podem salvar. I aquest es el mal de la televisió de Catalunya, a part de ésser La Seva, no gaudeix de programes que facin trempar a la gent.
I si a més ara resulta que tenen conflictes amb el únic club que els hi pot salvar la audiència anem arreglats. Mira seguirem mirant la Sexta que ahir si que varen donar el futbol, això sí en el meu cas escoltant la ràdio, perquè sigui com sigui a mí m'agrada escoltar el futbol amb la meva llengua.