dijous, 2 de febrer del 2012

Els hereus de Felip V, En el punt de mira de tothom

La veritat que aquesta gent hereva d'en Franco i Companyia està en el punt de mira de tothom, no son sang de la meva devoció però jo entenc que no tot val en la propaganda i aquest cop s'han passat tres pobles.

Jo no puc assegurar si el rei li va ésser infidel o no, tampoc es que m'importi massa perquè en la realitat això es la seva privada i amb aquest pot fer el que vulgui.
I clar aprofitar la imatge de la reina per fer aquest anunci ratlla la vulgaritat perquè si que seran denunciats, que això provocarà que siguin sancionat per vulnerar la imatge de la reina i segur que la multa que paguin per aquest fet serà molt menor que els benefici que obtindran per la propaganda.
Dons bé senyors de Asheley Madison si vendre el seu producte l'han de fer d'aquesta manera anem arreglats. Potser que s'ho facin mirar tot plegat això vulnera molts drets. i encara que en un principi la reialesa dels hereus de Felip V van esser protegits ara resulta que s'ha obert la veda d'aquesta i tot actuen com a gossos carnissers en busca de carnassa.

 Potser es el resultat de la conducta del gendre però això es qüestió de la justìcia i no pas de fer propaganda d'aquesta manera.

dimecres, 1 de febrer del 2012

El Nou Pacte Fiscal

Ells Vells Dinosauris no poden anar donar-nos lliçons de que hem de fer

La veritat que començo està una mica tip de tot plegat, han governant durant mes de vint anys , no han fet res per la nostra nació , han jugat amb el peix al cove i altres fum per anar xuclant la mamella del poder i ara a la vellesa volen donar-nos lliçons de com hem d'actuar, la veritat que aquesta gent han perdut tot credibilitat, entre el Independentista Jordi Pujol i ara el defensor del Pacte Fiscal Roca que va dient que considera un error no haver demanat el pacte fiscal l'any 1979 quan va ésser ell un dels redactors de la Constitució ,ja ratlla el surrealisme [noticia].

També es cert que els sociates van fer molta força perquè aquest Concert Fiscal no arribés mai a bon terme la veritat que això del Psc es un insult per la nostra nació , només heu de mirar al Personatge aquest que vol governar el Partit Matriu i que te els nassos de dir que el concert Economic Basc i Navarrès està molt bé mentre que el català es insolidari, insolidari es haver d'aguantar una paia així [noticia]

Meridiana Fly amb hostesses de talla 36

Avui he llegit les notícies del Periodico una noticia un pel còmica, per la situació del personatge en qüestió per vergonyosa per les hostesses que han d'aguantar aquest humiliació.
Dons bé la companyia Italiana Meridiana Fly ha decidit millorar la imatge dels seus transports i obliga a les seves hostesses portar un vestit de treball amb talla màxima del 38. [noticia].
En aquesta vida no hi ha mes solució que practicar amb l'exemple i mentre aquestes pobres noies s'han d'aprimar com sigui per cabre dintre del vestit el propietari de la mateixa companyia el senyor Agan Khan, aquest senyor es el lider espiritual dels ismaelistes i aquests cada any li paguen el seu pes en or, i clar potser aquest paio també hauria de practicar amb l'exemple i deixar de disposar de papada, però clar quan mes pesa i mes gras està mes cobrar , dons bé mentre esta reduint el pes dels seus treballadors ell esta acumulant grassa per així rebre mes or, tot plegat un disbarat. 

dilluns, 30 de gener del 2012

Spanair questió d'estat?

La veritat que amb aquest nom tenia la vida acotada, però clar això ha estat una pressa de pel varem voler fer una companyia aèria perquè no podíem gestionar el Aeroport del Prat i aixi ens ha anat, d'entrada la Generalitat i la Ciutat de Can Fanga mitjançant la Fira de Barcelona anava aportant subvencions fins que han vist que això era un forat negre, fins i tot els senyors de Qatar es van retirar i així ha quedat amb un deute astronòmic amb mes de 80 passatgers sense poder viatjar i amb 4000 treballadors a l'atur.
I clar anem a veure com s'ha arribat a aquest punt Qatar airwais s'ha retirar per una denúncia de Vueling i Ryanair clar un sucursal de Ibèria i gran acaparador de subvencions del regne dels Hereus de Felip V i els altres reben subvencions de la Generalitat . La veritat que no trobo que siguin els millor per aixecar el dit aquest, ara si ells trauran suc de tot plegat es repartiran el pastís dels vols, es a dir una panda de corbs en busca de carnassa .
A més que ara surtin aquests paios de la caverna mediàtica tirant merda sobre la nació que m'ha vist néixer per culpa de Spanair ja ratlla el surrealisme. [noticia] . Cornuts i pagar el beure aquest es el problema de la nostra nació i a més encara hem d'aguantar aquest neofeixistes del nassos.