dissabte, 28 de juliol de 2018

ELS BUNQUERS DE NEVÀ


Aquest proper diumenge 29 de juliol del 2018 hi ha una sortida / excursió als búnquers de Nevà aquesta zona esta composta de dos centres de Resistència el CR 45  i el Cr 45 bis.

em fa gràcia visitar aquests búnquers perquè hi ha un veí del poble de Nevà que ha dedicat una part de l'any a la neteja i adeqüació dels mateixos, ha fet camins fàcils d'accès a ells i tot plegats els ha deixat de meravella. 
Estic Parlant d'en Pere Cirera Sala, que des de el moment que li vaig parlar de que estava buscant fortins de la Linia P del seu poble em va ensenyar els que ell coneixia, desprès juntament amb ell vam buscar els que ens mancava per fer tot el centre de resistencia i ara que el tenim complet, ell es dedica a la gent que ho vulgui a visitar tots els fortins. La veritat que són dignes de veure. Si algú s'anima la trobada es a la placeta de l'esglèsia a les 9:30 del matí. Paga la pena.
El únic però de tot plegat es que la Casa Gran de Toses no ha entès el patrimoni històric de que disposa, Però be poca cosa podem fer si els que manen no estimen el que tenen.


en defensa del drets laborals, no tot val

avui vull parlar dels taxistes de Barcelona i les seves  revindicacions, la veritat es que no coneixo tota la situació a fons, però entenc que quan s'ha de recorrer a la violència per defensar els teus drets laborals vol dir que estem mancats d'algun argument solid 
perquè clar això de volcar cotxes de la competencia no deixa de ser una salvatjada, potser les coses s'han de mirar d'arreglar de una altre manera. 
I tot plegat ha vingut quan el TSJC [noticia].
Tot plegat es molt senzill quan la Justicia no es va a favor llavors fem una vaga, ho trenquem tot, espentem als turistes, fem que no vinguin mes i despres demanarem una subvenció perque ha baixat el numero de visitants a la nostra ciutat.
Es a dir provoquem el mal i desprès demanem una compensació per el mal que hem fet, Tot plegat una meravella.
Potser seria mes adeqüat fer una reunió entre totes les parts i mirar d'arreglar això envers de treure els nostra violéncia de dintre nostre.
Per cert potser hauriem de comparar aquesta situació amb la passada el mes de setembre de l'any passat on aquella gent va ser acusada de violent i de terrorisme. Tot plegat l'actuació d'aquesta setmana dels taxistes es la mateixa, que passa que aquí no hi ha unes urnes per buscar? l'acutació dels piquets atacant als demés no deixa de ser terrorisme? .uff clar aquí no hi ha en joc la llibertat  d'expressió d'un poble. Tot plegat fot fastic.
diumenge, 22 de juliol de 2018

creus Grogues i els bàrbars


Avui he vist la gran Actuació del senyor del Turisme platejat Citroen C2 a la plaça de vic.(noticia).

 Ha estat una gran actuació d'aquest aprenent a soldat. Ha demostrat ser un personatge molt valent perque un pallasso dintre de un cotxe contra unes creus de fuste inmobils es un signe  de gran valentia.
 crec que els hereus del franquisme mes ranci li podrien regalar una medalla a l'honor o potser millor al Torrecollons del mes, mes o menys te el mateix preu.
Despres del gran espectacle d'aquest personatge i
Vist tot lo vist crec que potser lo millor a fer seria pintar de Groc la Gran Creu del Valle de los Caidos a veure si tenen nassos de fotre-la terra llavors. Potser seria la millor solució perque tota aquesta panda de valents deixessin de tocar els nassos. Jo com soc mes partidari dels llaços que no pas de les pintades, potser el mes raonable seria emplenar la creu i voltats tot de llaços grocs.