dijous, 9 de juny de 2016

Algú no s'ha plantejat que potser la Culpa no sigui de la Cup?

Es potser la Cup la culpable de tot, com a molt són corresponsables de la situació, no pas culpables.Perquè si busquem el perquè de tot plegat ens hauriem de remontar al dia de les eleccions i que va ésser el poble català que va decidir el que volia, i no volia que Els Convenients i els Esquerdats tinguessin majoria absoluta, per tant el darrer culpable de tot plegat es el poble català, Avui escoltava la Gabriel dient que aquests pressupostos tornen a ser autnònics, no puc opinar perquè no els he vist i tampoc hi entenc massa, però coneguent als Convenients i als Esquerdats es el mes normal que passi això.
Ell volen que la Cup no els hi marqui la ruta, perquè això de jugar a la puta i la ramoneta els hi ha anat molt bé fins ara, si que es veritat que estant perdent soldats en cada baralla i que cada cop són mes petits però encara hi ha una majoria que els vol.

Bé trobo de molt mal gust això d'acusar a la cup de bottifler, i mes que ho fagin gent que ha jugat tota la seva vida amb la pastanaga i el bastó. Trobo vergonyós que acusin a la Cup de no cumplir el pactes quan han estat ells, convenients i esquerdats els mestres del trencament.

Per tant em sap greu per la no aprovació del pressuposots, però trobo bé que per un cop i que no serveixi de precedent es pagui aquesta gent amb la mateixa moneda que ells han pagat molts vegades. I que això ha fet feliç als unionistes dons bé que gaudeixin del seu minut de glória, ja que el poble catala sera lliure el dia que ens poguem treure del damunt aquesta caspa politica que ens encotilla constament.
El problema de tot plegat es que la Cup no ha enganyat a ningú, es l'Anarquisme pur i dur per tant quan un pacte amb això ha de tenir clar amb qui està pactant, ara els podem acusar de moltes coses, de anti-catalans, de bottiflers de venuts als invasors, però el que passa es que ells són així , va amb la seva naturaleza per tant no els hem de maltractar quan no fan el que nosaltres esperem que facin perquè en el fons son diferents. Ells van estar en un moment en que era o caixa o faixa, o pactaves amb ells o perdies tot el que havies estant lluitant fins aquell moment, van passar per allí i junts pel si es van pujar al carro, de pas també ens van demostar que sense Mas també es possible el procés, per tant ara no els podem criticar quan són mes Cup que mai, es el que te anar sempre a contracorrent.
 
Coneixent els Convenients ara voldran buscar altres pactes i sortira a escenari la tercera via, potser fins i tot voldran fer la mateixa politica que la Colau i vendre l'anima al diable dels sociates, Ojala no sigui aquesta la situació perquè sinó això ja ratllaria el subrealisme mes nefast per la nostra nació.

dimecres, 8 de juny de 2016

i Ara que? Tornar a començar, o potser pitjor, Engegar-ho tot a dida.

ja ho deia la dona del feixista aquell de l'Aznar les pomes i les peres no es poden barrejar, perquè un cop que ho fas mai saps que pot sortir. Dons bé això es el que s'ha plasmat avui, Junts pel Si van pactar amb el diable per guardar-se les cadires i ara han tingut que purgar els seus pecats, Hagués estat molt mes fàcil fer noves eleccions i a veure que sortia, però la cadira es la cadira i les tensions de moltes cadires aconseguides a cops de colze estaven en joc, per això es va fer dimitir al senyor Mas i mira tu que sis mesos mes tard es demostra que va ésser una dimissió per no res, o això es el que ens volen fer entendre, perquè en el fons prorrogant els pressupostos de l'any anterior ja en hi ha prou per no convocar noves eleccions, i mira tu tal com està el panorama no sabem que pot passar. 
  Bonica situació però no tant determinant com els volen fer creure, la veritat que hi ens haurem d'esperar uns mesos per veure com acabarà el tema dels conqueridors i qui guanyara, perquè nosaltres tenim la nostre creu però ells tampoc es queden massa enrera .
El que mes gràcia em fa de tot plegat que els neofeixistes de Ciudadanos surtin ara dient que la cup son els seus amics. Nois de la Cup això si que es una taca, tenir com amics aquests personatges es com dir-li al llop que et guardi les ovelles, ja saps el fi de la pel·licula.