dijous, 12 de gener del 2012

Ikea, ha canviat la República Independent de la Teva Casa per la dictadura de Casa teva


Amb actuacions con aquesta dóna peu al anunci que fa un temps els senyors aquests de Ikea van crear per fer propaganda de les seves botigues, i clar un cop es la propaganda que fan i un altre la manera d'actuar i de treballar.
Resulta que aquests senyors que van promocionant la república independent de casa teva fins i tot volen imposar la llengua que hem de parlar a la nostra nació i clar per això tenen les forces de seguretats aquests matons que porten mes de trenta anys visquin a la nostra nació i no s'han dignat mai a parlar la nostre llengua, sinó que son hereus d'aquells altres que portaven el drapet aquell amb aquell aguilot al mig. 
Dons bé aquest cop li ha costat el lloc de treball al jove Jordi Ros per parlar la nostre llengua amb la clientela, i clar ells, aquests defensor de la casta volen que la llengua oficial de la nostra nació sigui aquesta encara viuen en temps del Cisquet i les seves imposicions. [noticia].
La veritat que a partir d'ara si vaig algun cop a aquesta botiga el que tinc clar que la única llengua que utilitzaré serà la meva i sinó ja s'ho faran, i aquests no se els castiga per imposar la seva llengua?.

flaixback amb el sexi president i la cançó de moda
dilluns, 9 de gener del 2012

les Motxilles de la Diputació , secret oficial

Aquesta situació ja em recorda els temps d'en Cisquet, la veritat que amagar la informació es molt poc democràtic, potser el que haurien de fet tots plegat es aixecar la catifa de un cop i començar a remenar la merda faci la pudor que faci i comencem a deixar clar les coses.
Aquesta actuació de declarar les motxiles de la Diputació secret oficial es una cosa que diu molt poc de la neteja politica d'aquesta gent, això furum . Per cert si volem que tot sigui democràtic net i transparent comencem per nosaltres mateixos sinó poc poder d'autoritat a l'hora de demanar tenim. perquè abans de voler netejar les cases dels demes comencem per netejar la nostra. [noticia]

tributs de LLiga Europea amb serveis de tercera regional

Deixeu-me fer servir aquest simil de futbol per poder dir el que em sembla d'aquesta regularització d'impostos que el partit popular juntament amb els Convenients ens han aplicat i ens aplicaran.
Són capdavanter amb el pagament de Irpf d'Europa, paguem  la mateixa proporció que països com Suecia i Finlandia, això si no disposen pas ni els serveis que disposen ells ni tampoc tenim el sou que tenen ells. 
I clar com ser català es un fet diferencial resulta que la nostra quota regional que va a la Generalitat es la mes alta de totes, també ho es la benzina, perquè ens apliquen uns centims per subvencionar els hospital , total que resulta que fet i fomut cornuts  i pagar el beure.
I això no es res mes que el primer pas, ara la propera cosa que s'acosta es la pujada del Iva i anar fent, així resulta que un pobre infeliç com jo li han retallada el sou perquè li han apujat l'irpf i de passada li apugen l'Iva perquè aixì consumeixi menys, i clar menys consum vol dir menys beneficis per els comerciants, i això vol dir que s'estancarà l'economia, Dons bé aquesta panda de politics no ha descobert encara que el millor medicament per gestionar una situació com aquesta es la rebaixa dels impostos, i així afavorí el consum perquè la roda torni a girar. I un cop giri de nou llavors ja apujarem les taxes.[noticia]