dijous, 18 de maig de 2023

PROPOSTES ELECTORALS O LA CARTA ALS REIS

Això de la politica es molt raro, ara resulta que molts gent proposa coses que faran a partir d'ara i que porten en el govern mitja vida i no han estat capaçps de realitzat, Altres van dient bestieses un darrera al altre i endavant que ningú els hi demanara explicacions.

Per Tant jo soc partidari que als politics els hi fessin signar un contracte en el qual si per desgràcia guanyen hagin de cumplir el que han promés. I si no es possible que hi hagi penalitzacion economiques, ja veurem llavors si serien tant valents de prometre el oro i el moro per desprès no fer res del que havien dit. 

Del Muncipi d'Alp de moment només puc comentar els Cartells

Junts fem Poble Gent de Debó.  proposta dels Junts abans convergents, em resulta una mica excluent, perquè que vol dir que els que no pensen com ells son gent ficticia,  hauren de definir que s'enten per a Gent de Debó. Això es com aquell anunci de plats preparats, Bó de Debó, i la resta imitacions.Si fem un repàs a la foto del cartell i mirem la gent que surt al segon pla, trobem alguna coseta una mica rara, hi ha  una persona que no li podem veure les cames (jo diria que això del photoshop es perillós si no es realitza correctament). Potser es un error de interpretació meva, però aquesta foto te alguna posibilitat  d'estar superposada 

Tres Nuclis, un Poble tot l'any. ve això es una obvietat, però fer servir l'eslogan de la molina de fa vint anys es tornar una mica enrera, primer va ser La Molina tot l'any, Desprès va ser Alp tot l'any tambe he vist Puigcerda tot l'any , Tinc un dubte això de demanar a la gent que troben que farien ells, esta molt bé però voleu dir que no sembla com si amb les propostes de la gent fem la presentació ens estan fent la feina ells.

Continuarem Millorant el poble es el eslogan del cartell de la llista dels Esquerdats. Home que la foto es faci en el passeig del ferros reventa-rodes esta bé perquè aquests s'han de millorar,  En aquesta vida fer coses està bé, però si a mes de fer-las les poden aprofitar els veins del poble seria magnific. Perquè amb aquests ferros del passeig el únic que esta encant es el Manel Novales que te el taller mecànic a 100 metros del lloc i això vol dir feina.


Viu a Alp, Masella i la Molina : Es l'eslogan del triptic perquè no he vist cap cartell. Entenc que  no facin cartells perquè van per independents i no disposen de cap partit que pagui amb les despeses. però ens ho psen dificil a vegades. Han fet un triptic amb la foto de les 9 persones que es presenten, una mica de propaganda de les seves propostes, poques per cert, per tant si es aixì seran fàcils de portar a terme.


tene