dissabte, 3 de gener de 2009

Esquerda Republicana de Catalunya, ara si que toca dir NO, Gràcies

Bé després de la pressa de pel del pinotxo Zapa i tot la seva troupe ja va sent hora de dir les coses per el seu nom, ens han tornat a prendre el pel. Per tant Senyor Puigcercós si de veritat vol que la nostra nació vagi endavant es el moment de parar els peus als sociates filials de la Colonitzadora. En Puigcercós ha afirmat que els Convenients poden estar tranquils respecte la negociació del finançament perquè els esquerdats son una garantia que el Govern només signarà un pacte que respecti l'Estatut [noticia].
Quina por deixar aquestes coses en mans d'aquells paios que es venen per un plat de llenties, personatges que només busquen mantenir la seva cadireta, i als demés que els hi donin.

El diputat de la federació nacionalista Francesc Homs va apuntar ahir que si Esquerra “rebutja clarament la proposta de Solbes, tal com nosaltres fem, hauria d’actuar en conseqüència".
En quan als llops que esperen la carnassa vull destacar la senyora Pilar del Olmo, aquest governant sociata de regne de Castellà, va dir que el document del Govern Espanyol segueix sonant a sardana Catalana.
Quins collons tot plegat aquests paios esperant a que el poble Català es desfasi sol.licitant millores per després aquests vampirs de la nit xarrupar la sang i demanar igualtat, i així no s'embruten les mans els paios. I desprès ens diuen fenicis, sempre hem d'acabar emmascarats per les paelles mes brutes.

divendres, 2 de gener de 2009

El País Valencià, on només hi te cabuda un nacionalisme, el dels hereus de Felip V


A Gandia i a les parets del Casal Jaume I , els neofeixistes hereus del Franco tenen el seu camp de Batalla, aquest darrer cap de setmana van aparèixer unes pintades amenaçadores i insultants, lo mes greu de tot es que alguna de les frases i els insults feien apologia de l'assassinat de persones com Guillem Agulló, un nacionalista de Maulets assassinat ara fa quasi 15 anys. Altres feien referència al senyor Palomino,
Lo que està clar al País Valencià es que porten aquella màxima que tots els que no segueixen la corrent del dictador estan en contra per tant s'han d'eliminar, bonica democràcia aquesta o amb nosaltres o contra nosaltres, i aquests paios encara tenen el poder, molta democràcia de boqueta però encara estem amb una dictadura. I aquests gossos l'únic que han fet ha estat canviar de collar.
La gent que no riu les gracietes d'aquests feixistes rep pintades, amenaces, llançament de pedres intents de crema. tot es vàlid per defensar la podrida nació aquesta que ha estat forjada amb les armes i potser només amb les armes es podrà desintegrar.
I tant el govern de la Generalitat València com els de la capital de regne l'Únic que saben fer es mirar cap un altre costat, això si , si surt algun Català parlant de qualsevol cosa d'ells salten com a voltors damunt la carnassa. a veure si algun cop la carn esta emmetzinada i moren de mal de ventre.

dijous, 1 de gener de 2009

Petits Canvis que ens fan mes grans, i que aconsegueixen que la nostre llengua arrivi a mes llocs

Hola amic, avui us vulla parlar de un grup de gent que ha dcregut que els diaris han de parlar la nostra llengua per això han dedicat mas i mangiues en treballar amb aquesta idea i han arribat a aconseguir això, que poguem gaudir de les edicions digitals en Català de dos diaris emblemátics de la nostra Nació, LaVanguardia i el Diari Sport

la Vanguardia en la nostre llengua
El Diari Sport en Català per poder gaudir els esports amb la nostra llengua

Però ara allò que ens cal és que aquestes pàgines tinguin milers i milers de visites i poder demostrar l'èxit de la iniciativa als editors dels diaris. En aquest sentit, goso demanar-vos:
1) Que poseu ambdues adreces electròniques a "favorits"
2) Que les cliqueu, com a mínim, un cop cada dia encara que no tingueu temps d'entrar-hi en profunditat per comptabilitzar-ne la visita
3) Que feu córrer aquesta iniciativa als vostres contactes. Moltes gràcies!!!
petits detalls que fan gran el nostres País . a veure si algú se li empalta alguna cosa i també fan lo mateix treballar per el nostre poble

dimecres, 31 de desembre de 2008

s'ha acabat l'any 2008, a veure si tenim sort i l'any 2009 es l'any del Finançament

Bé s'ha acabat l'any i hem passat un any més sense estatut i fins i tot sense finançament, com sempre hem marejat la perdiu, i al final han presentat un finançament inacceptable per Catalunya, i ara la pilota la tenim al nostre teulat, quins collons tot plegat, amb polítics com els hereus de Felip V que semblen expulsats de un Casino per enganyacries no es pot esperar més, com sempre "mas de lo mismo".
Entre el Pinotxo Zapatero i les seves cries i la filial resident a la Generalitat estem recollint lo que hem semblat, fems molt de fems, però lo mes gros de tot es que segur que l'hem fet molt grossa els nostres avantássats per tenir aquest càstic ara

Només aprofitar l'escrit per desitjar-los un bon anys a tothom , moltes felicitats i moltes gràcies per perdre el temps amb els meus escrits

dimarts, 30 de desembre de 2008

Un Olentzero o un Caga Tió, signes diferencials de dues nacions


abans un Olentzero o un caga tió que no pas els reis mags d'orient i molt menys el Santes Claus aquest americà, però clar a Navarra també tenen problemes amb l'aparició de l'Olentzero, sembla que aquests paios del partit UPN no han estat mai nens, o han passat de la infantesa a la tonteria integral de petac, perquè sinó la veritat no s'explica la prohibició d'aquesta festa de tants anys [noticia]
Potser el problema el tenim perquè aquest personatge parla euskera, potser el problema el tenim en que s'ha de prohibir tot lo que tingui connotacións basques, potser el problema el tenim en que aquest vell Carboner pot ésser un terroriste disfrassat, però lo que no s'han posat a pensar aquests senyors d'UPC és que potser el problema son ells.

l'Olentzero es un personatge traidicional navidenc basc, es un carboner mitològic que porta regals el dia de Nadals a les cases Basques. A Pamplona fant Cavalcades però sempre amb la estimada ajuda del UPC de posar trabes perquè la cosa no surti bé, això si que es una manera de fer poble. La Senyora Barcina porta des de l'any 2003 exigint als organitzadors fiances de mil euros per cavalcada mentre que a les dels rei mags tenen dret de pernada. d'Aqui va venir un judici perque els barris es van negar a pagar un sanció que van sofrir i els tribunals van donar la raó als veïns. Els Arguments d'aquest any es que la Esquerra abertzale aprofita la cavalcada per introduir-hi reivindicacions Politiques. Es veu que a Navarra no hi ha llibertat d'expressió .

El neofeixisme d'aquesta alcadesa ha arribat fins i tot a amenaçar als col.labordors de la coordinadora d'adoptar represalies contra ells en cas que ajudin a muntar la desfilada.

A Bilbao també tenen problemes amb aquest vell Carboner. aquest any l'ha fet desfilar un dia abans així no emprenya , quins cullons tot plegat, el poble que perds els seus signes diferencials deixa de ser poble i es torna Colònia

Azkuna, que podria militar tranquil·lament al PP, gosa maltractar a l’Olentzero i, en canvi, inclina el cap submís a Ses Majestats Reials. No sols a les d’Orient, també a les Borbòniques amb palau a Madrid. És un servidor fidel de la Corona espanyola, com els regionalistes d’UPN, com tota la dreta basconavarresa. L’Olentzero no és rancuniós, però ja té preparats els sacs de carbó per a tots ells.


dilluns, 29 de desembre de 2008

demà, 30/12/2008 es el gran Dia, Disposarem de botes noves

Segons publicacions del Govern del Regne de Felip V demà es el gran dia, demà ens podrem posar les botes noves, unes botes iguales per a tots [noticia].
La nova proposta de Finançament autonòmic sortirà a la llum dimarts 30/des/2008 segons ha anunciat el ppero Cristóbal Montoro desprès de una reunió amb el Ministre d'economia i finances.
Aquest nou Finançament segons s'ha vist darrerament serà el de cafè per a tots i una camamilla a Catalunya que per això ja esta acostumada a desenganys i a pagar sempre els plats trencats.
Hi haurà tres fons per el nou Finançament:
1.un sobre garantia de serveis fonamentals
2.un sobre suficiència global
3.i el darrer anomenat de convergència
bé aquest cop si que sembla que compliran amb els terminis però lo que jo no tinc clar es que compleixin amb els desitjos del poble català.
Ara es quan ens treure'm les caretes i veurem la cara a tothom, i potser molts s'hauran de menjar moltes mentides dites aquests darrers mesos.
o es així o tornarem a començar amb una altre fugida endavant, que per això ja en sabem prou nosaltres.

diumenge, 28 de desembre de 2008

El Poble Basc, un exemple per a molts.

Avui el poble Basc ha sortit al carrer, volia manifestar-se volia dir que vol la seva selecció i que es digui com el poble vol no pas com les polítics desitgen o com a Madrid li agradaria, no perquè el poble es Sobirà i te el dret a decidir.[noticia]

La manifestació ha estat oberta per una gran Ikurrinya , aquesta marxa es celebra després de la suspensió del partit Nadalenc que havia de enfrontar la selecció del País Basc amb la selecció d'Iran. I perquè els jugadors només volien que la selecció s'anomenés Euskal-Herria enlloc de Euskadi, ha estat plegada de jugadors de tots els equips del país Basc, quina enveja tot plegat, a veure si amb el temps i una canya els habitants de la meva nació prenen exemple del país veí.
Bé Catalunya per la seva banda ha jugat el seu partidet, hem escoltat els segadors, hem escoltat com l'escolanet pepero d'en Fernandes ha dit les burrades de sempre, que hi ha gent que abans de obrir la boca s'hauria de aplicar aquella màxima que cadascú es amo dels seus silencis i esclaus de les seves paraules. [noticia],
Aquest aprenent de demòcrata que quan obre la boca la caga potser l'haurien de proposar com a caganer de l'any perquè darrerament fa molts punts per això, dons ha qualificat el partit de la selecció del meu País com a míting polític, dons Senyor Fernandes a veure si aquest míting ho podem gaudir mes vegades, i amb mes continuïtat.