dijous, 18 de juny de 2015

Duran on Vas? envàs? Segur que al contenidor Blau


Bé ha tardat un eternitat però per fi han començat a caure les caretes, i el senyor aquest  de la suite de l'hotelet molt estelat, li ha sortit la vena li ha sortit la vena botifler.
Ara només resta que els demés partits independentistes facin costat al senyor Mas, com a mínim fins la data de les eleccions, que tinguin clar els súbdits de la corona de Felip VI que no han guanyat res que només s'han quedat sense una tapau dintre de la nostre nació. 
Però veient com actua el personatge en qüestió no tardarà en dir que ell no marxa en lloc i que recolzarà el partit fins la mort, be entenc que no cal segur que els altres faran millor feina que ell en tot plegat. 
Això de fer la puta i la ramoneta es una part integra d'aquest personatge fins i tot diria que ell i el Senyor Pujol van esser els creadors de tirar la pedra i amagar la ma, es el seu segell distintiu. Per això ahir estaven fora del govern veurem on es troben avui. 

dimarts, 16 de juny de 2015

Visca La Terra Lliure

Darrerament disposem de la pell molt fina, avui us vull parlar del Senyor Jose Vargas, president de ACVOT (Associació catalana de victimes d'organitzacions Terroristes) ha denunciat a la lider de la Cup de Can Fanga per suposadament va dir Visca Terra Lliure quan el que va dir ella va ésser Visca la Terra, Lliure. La veritat que això ja ratlla el surrealisme perquè un abans de posar la denúncia hauria d'anar al otorrino. Perquè del que va dir la Senyora Maria Jose Lecha i el que ha presentat aquest senyor com a denúncia hi ha tanta diferència com una formiga a un elefant. [noticia]