dimarts, 9 de maig de 2023

ja disposem de les llistes electorals.

 Ja han sortit les llistes dels candidats a l'Alcaldia d'Alp , jo que em pensava que seria una lluita de dos candidats i resulta que en hi ha quatre, uns candidats que espero que vulguin treballar per el poble i no que s'hagin presentar per arreglar les seves coses a costa del poble.

Ensorrat Cerdanya: repetició de la llista de fa quatre anys, amb petits retocs, nomes amb una cosa diferents han estat manat durant quatre anys, això implica que el poble ja saps com actuen. Per a mi han fet coses amb acerts i errades, però el que potser els hi passarà factura serà la presentació del POUM sis mesos abans de les eleccions. 

Junts per ....: Aquí hi ha un canvi de la cap de llista, ara hi tenim una dóna, ha costat això potser des de la judith Sanmartí que no passava. esperarem a escoltar el miting a veure quines coses proposen, tampoc es poden fer massa cas de totes les promeses que es diuen en un miting perquè els politics actuals tenen una facilitat de l'oblit de les promeses.

Independents per Alp. això es una sucursal dels esquerdats, també porten una dóna com a Cap de llista.

Es dificil saber la reacció del poble perquè en la llista hi ha molta gent desconeguda per a molts veins , ja que son gent nouvinguda, amb la foto dels cartells i una bona presentació veurem com funciona tot plegat.

I per darrera llista la d'en Jordi Soligibert, En jordi m'ha sorprés perquè ha estat capaç de fer una llista , amb molta gent de la molina i algun veí d'alp. Aconseguir les signatures per a la presentació ja vol dir que alguna cosa rascarem. Aquest cop no podrem criticar (salvo que fem una actuació com la del Collboni a Barcelona) perque hem estat part del equip de Govern.

Jo us donaré el meu Pronostic

Ensorrant: 3   Junts :3   Esquerdats:2  i Vius:1

De pas a tots aquesta gent que es presenta la meva admiració, perquè han estat capaçós de fer llista, i estic content també perquè per fi en Cristobal pot anar a una llista (encara que sigui de reserva). l'Experiencia es un grau si es fa servir correctament.

Anims i a esperar que desprès si no hi ha llista majoritaria vindran els pactes


.