divendres, 18 de desembre del 2009

Glaucs, unes cançons que em posen la gallina de piel
Aquelles Nits de Nadal

Dedicats a tots els meus lectors, i a tota la gent que t'estima la seva terra i que te ganes de poder dir la seva. per que la democràcia no sigui una faixa que ens te lligats i que la veu del poble sigui la que marqui el nostre futur.
Moltes gràcies a tots els meus lector, com diu el començament de la meva pagina no els hi agrairé mai el temps perdut amb les meves bajanades.

dijous, 17 de desembre del 2009

Braus, no gràcies


La veritat que no em fot cap mena de gràcia la matança dels braus en una plaça, trobo que maltractar els animals es una mica inhumà, i crec que s'ha de prohibir aquesta barbaritat, d'entrada s'ha de prohibir a la nostra nació, a la del regne dels hereus de Felip V que la vagin dient la festa nacional però jo no em sento identificat amb aquesta mortaldat
La premsa del resta d'Europa s'ha acreditat per seguir el debat de la ILP presentada al parlament per prohibir a Catalunya les Curses de Braus. ara mateix hi ha mes de 130 acreditacions per seguir l'endevinament.
Bé sobre aquesta iniciativa hi ha diverses esmenes presentades per el Psc el PP i Ciutadanos, però demà sortirem de dubtes. [noticia]

dimarts, 15 de desembre del 2009

la la la, Quan Joan Manuel Serrat va dir que la seva llengua era el català

Bon Nadal a tothom, i que el proper anys es porti la independència desitjada


Què li darem, en el Noi de la Mare?
Què li darem que li'n sàpiga bo?
Panses i figues i nous i olives,
panses i figues i mel i mató.

Què li darem, al Fillet de Maria?
Què li darem a l'hermós Infantó?
Li darem panses amb unes balances,
li darem figues amb un paneró.

Tam patantam que les figues són verdes,
tam patantam que ja maduraran.
Si no maduren el dia de Pasqua.
maduraran en el dia del Ram!

Catalunya té un problema, els Catalans

Catalunya es un país fet a mida del seus conciutadans, té un problema de base, que es el seu poble, la mare natura amb nosaltres ens ha fet diferents, i la diferència amb els veïns es que un cop guanyem una cosa el primer que fem es posar-nos la medalla de l' èxit sense esperar noves situacions i sense mirar res mes. Es molt mes important en aquest país porta la medalleta de que ho he aconseguit jo, que el país així. Dons be senyors amb aquesta mentalitat no arribarem enlloc, sempre serem la barriada de Madrid i la colònia del regne dels hereus de Felip V.[noticia]

I per que dir això, perquè vist el que s'ha vist desprès del 13 de desembre on el senyor López Tena sortint a les noticies i dient que ell si que ho han fet be a Osona i els demés han fracassat veure com entre germans els tiren la merda damunt fot fàstic, perquè això no es lluitar per la llibertat del nostre país, això no deixa de ser una lluita per uns interessos partidistes.[noticia].

La veritat que tothom ha treballat perquè aquesta consulta anés endavant uns per motius partidistes els altres perquè la seva nació un dia no massa allunyat pugui decidir, però fins aquí tot be no cal ara tirar-se els draps bruts entre ells, el que s'ha de fer es seguir lluitant i aconseguir que les properes eleccions la convocatòria sigui majoritària,
Com deia el senyor Cardona fa mes de cent anys, la llibertat del poble l'ha d' aconseguir el mateix no espereu que cap polític mogui un dit per la vostra llibertat. I jo estic totalment d'acord amb el senyor Cardona, això es un petit entrebanc que els ha de fer obrir els ulls i lluitar amb més força per la nostra llibertat.

I mentre tant els cavernícoles van tirant amb bala, potser la mala sort es que en Jiménez Losantos el tenim de baixa laboral i això fa que no ens ataquin amb tanta mala baba però tornarà i gràcies a personatges com aquest, o com el senyor Boadella, renegant del seu passat, aquest senyor pot ser un gran dramaturg però com a persona deixa molt a dir [noticia].
Aquest senyor que es defineix com a Català per accident sexual, i que som malhumorats degradables i antipàtics, jo només li diria una cosa Català es la persona que viu i se sent Català hagi nascut on hagi nascut, i si ell no se sent català cap problema molt millor per la nostra terra que tenim un traïdor menys.


quan Guanyarem el Combat

moltes gràcies Ignasi per aquest petit tresor

dilluns, 14 de desembre del 2009

Hereus de la Corona de Felip V, si tant fracàs ha estat perquè no la feu vinculat,

bé era previsible aquests hereus del franquisme i de la corona de Felip V, que ara treguin pit amb la participació, no ho han fet en cap altra participació però amb aquest es veu que la abstenció es important. dons bé senyors hereus del Franquisme mes ranci, si tant fracàs ha estat tot plegat teniu una solució, l'heu de fer vinculant i que tot el poble català pugui dir la seva, llavors veurem si el fracàs es així o no, perquè la veritat jo anar a votar per perdre el temps que voleu que us digui potser no motiva a molta gent. Però si decidim el nostre futur i aquest es trencar les cadenes que porten al coll , potser llavors la cosa seria diferent. però tranquils si tant fàcil ho veuen dons que facin ells el pas i així s'acabarà tot plegat si perdem guardarem l'estelada i cap a casa el poble ha decidir el que ha volgut, però treure pit ara amb la participació es vergonyós. [noticia]

diumenge, 13 de desembre del 2009

Bolvir un oasi en mig del desert


Avui 13 de desembre del 2009, el poble de Bolvir ha pogut dir la seva, s'ha realitzat el referèndum sobre la independència de Catalunya, la veritat es que es admirable que un petit poble com Bolvir hagi estat el pioner en aquestes consultes a la nostra comarca.
El resultat de la mateixa es el que te menys importància, però aquest petit poble que sembla un poble Gal en mig dels Romans, i entenc per romans a tota la comarca, bé dir romans es massa suau la nostra comarca es un niu de fenicis, on la pela es la pela i tot el demés es paper mullat.
Dons aquest petit poble amb tota la valentia del mon ha estat el primer poble del Pirineu Oriental en poder decidir (encara que sigui de forma testimonial) el seu futur. Moltes gràcies Bolvir per la lliçó que ens heu donat avui, i a més ha estat gratuïta.

La veritat que la tenacitat d'en Bartomeu Baqué es admirable, ell juntament amb una plataforma organitzadora (aquest cop els caçadors de Bolvir) i quatre amics ha tirat endavant aquest referèndum, i amb molts pals a les rodes. També he de treure'm el barret davant el Bartomeu per el detall que va tenir envers la presentació de Alp Decideix que ens va fer costat en tot moment, encara que algun veí del meu municipi no ha sabut apreciar aquest gran detall, Son petits fets que fan gran una persona.

Al referèndum d'avui només he trobat a mancar els feixistes d'Arenys de Munt i aquest cop no s'haurien ni de desplaçar els tenien molt aprop.

les votacions finals han estat les següents: Han votat 135 persones que representa un 42.5 % del total , en quan al resultat ha estat el següent: vots afirmatius 112 vots negatius 4 abstencions 19.
això vol dir que un 83 % dels vots han estat afirmatius.

Jo només puc dir quatre paraules, moltes gràcies Poble de Bolvir. Ens veurem a Alp el 28 de febrer del 2010