dimarts, 15 de desembre de 2009

Catalunya té un problema, els Catalans

Catalunya es un país fet a mida del seus conciutadans, té un problema de base, que es el seu poble, la mare natura amb nosaltres ens ha fet diferents, i la diferència amb els veïns es que un cop guanyem una cosa el primer que fem es posar-nos la medalla de l' èxit sense esperar noves situacions i sense mirar res mes. Es molt mes important en aquest país porta la medalleta de que ho he aconseguit jo, que el país així. Dons be senyors amb aquesta mentalitat no arribarem enlloc, sempre serem la barriada de Madrid i la colònia del regne dels hereus de Felip V.[noticia]

I per que dir això, perquè vist el que s'ha vist desprès del 13 de desembre on el senyor López Tena sortint a les noticies i dient que ell si que ho han fet be a Osona i els demés han fracassat veure com entre germans els tiren la merda damunt fot fàstic, perquè això no es lluitar per la llibertat del nostre país, això no deixa de ser una lluita per uns interessos partidistes.[noticia].

La veritat que tothom ha treballat perquè aquesta consulta anés endavant uns per motius partidistes els altres perquè la seva nació un dia no massa allunyat pugui decidir, però fins aquí tot be no cal ara tirar-se els draps bruts entre ells, el que s'ha de fer es seguir lluitant i aconseguir que les properes eleccions la convocatòria sigui majoritària,
Com deia el senyor Cardona fa mes de cent anys, la llibertat del poble l'ha d' aconseguir el mateix no espereu que cap polític mogui un dit per la vostra llibertat. I jo estic totalment d'acord amb el senyor Cardona, això es un petit entrebanc que els ha de fer obrir els ulls i lluitar amb més força per la nostra llibertat.

I mentre tant els cavernícoles van tirant amb bala, potser la mala sort es que en Jiménez Losantos el tenim de baixa laboral i això fa que no ens ataquin amb tanta mala baba però tornarà i gràcies a personatges com aquest, o com el senyor Boadella, renegant del seu passat, aquest senyor pot ser un gran dramaturg però com a persona deixa molt a dir [noticia].
Aquest senyor que es defineix com a Català per accident sexual, i que som malhumorats degradables i antipàtics, jo només li diria una cosa Català es la persona que viu i se sent Català hagi nascut on hagi nascut, i si ell no se sent català cap problema molt millor per la nostra terra que tenim un traïdor menys.