dimecres, 15 d’octubre de 2014

Imaginarium una botiga que no entén el bilinguisme

Afegeix la llegenda
Aquesta es la situació l'empresa Imaginarium va enviar al seus clients un folletó de propaganda escrit amb castellà i Català, i mira per on que desprès de fer això ara van els paios i demanen perdó per haber fet aquesta falta capital d'escriure amb la llengua Catalana, Bé senyors com els nostre euros són com els altres per tant potser a partir d'ara i jo ho farè tot el que porte les senyes de imaginarium deixaran de ser importants per a mí i deixarè de comprar qualsevol cosa que tingui relació amb aquesta empresa. Ells no volen les nostra llengua nosaltres ( al menys jo) no vull els seus joguets .
Segur que en trobarem uns altres de joguets diferents i mes importants.
Perquè demanar disculpes per utilitzar la nostre llengua no deixa de ser molt barruer. ojalà al poble català els hi doni una lliçó i s'hagin de menjar els mocs sobretot en terres catalanes.


potser ara toca parlar al poble

Avui us tinc ganes de parlar de la situació de tot plegat, mentre els convergents ens volen vendre la moto que aquesta es la unica solució possible, la veritat que en hi ha moltes altres i molt mes efectives que fer una pantomina de votació només per justificar les seves paraules, senyor mas o tot o res una consulta com les que es van fer fa uns anys no calia tant de soroll.
en quan a la senyora aquesta reina del botox parlar de democràcia a mi em fot orticària, la veritat es que si no votar es una victoria de la democràcia no deixa de ser una opicio feixista, la veritat que molt propia del partit popular heure del franquisme. Jo només em puc treure el barret per la Cup fins el final i que passi el que tingui que passar . Masses protagonistes o masses gall per un sol galliner.