divendres, 6 de setembre del 2013

Els Ecopijos i la Energia Excloent

Avui el senyor Joan Boda, l'assistent d'en Joan Saura quan aquest maldiriga als mossos d'esquadra ha publicat un article en el seu bloc , en el qual ataca el procés sobiranista, amb el títol M'ofego , desconecto fins que la febre sobiranista amaini, ha titllat al sobiranisme d'energia excloent.
Però clar aquest personatge que ja va tenir el seu minutet de glòria maldirigint als mossos d'esquadra, ara com resulta que els seus no ha pogut torçar el tarannà de  l'ANC ara són excloent , si aquests darrers haguessin fet tot el seu amo, aquell pallasset de la bicileta llavors serien els millors, però com no han volgut canviar el concepte de la via catalana llavors son excloents, que descarada  que es la ignorància.
Segons aquest senyor que diu que l'irrita que molta gent digui que aixo ens porta a una confrontacio interna. que pot destruir la unitat civil de Catalunya . La veritat que a mi més m'irrita es el tarannà de personatges com aquest que només estant a la nostra nació per ensorrar-la, economicament com van fer el tripartit. i ara
el més sucós de tot plegat es quan diu el seguent parlant de la Via Catalana:
 
"Alguns ho viuen amb alegria, altres amb esperança, la majoria com una festa, uns pocs, tacticistes, com una manera d’aferrar-se al poder o d’assaltar-lo. Jo ho visc amb tristesa, perquè veig que el meu país es va fent més petit, més provincià, més exclusiu, més nacionalista, alhora que més pobre, més desigual i més injust", sentencia l'exdiputat.
 
Dons Be Saura (trec el de senyor perquè amb les seves paraules ha quedat bastant retratat) jo prfereixo ser pobre infeliç priovincià i petit però lliure que ser un més del Regne de la Corona dels Hereus de Felip V.Questió de gustos es clar. [noticia]