dijous, 15 de novembre de 2012

Cantar en Català ,el vuitè pecat capital

Fins fa poc els pecats capitals dels creients catòlics eren set, a partir d'avui en hi ha un altre

1,. luxúria
2.- Gola
3.- Avaricia
4.- Accidia
5.- Ira
6.- Enveja
7.- Supérbia
8.- Cantar en català : aquest es el nou pecat, de pas he de ressenyar que aquest pecat no disposa de perdò

Segons el pamflet neofeixista dels sense raó , això de cantar en català envers de ser una gran cosa perquè es una llengua de la peninsula ibèrica, dons no això es fer-se notar, la veritat que aquesta gent dia que passa mes pena em fan , amb aquesta amplitud de mides de la seva intel·ligència ja tardem en marxar d'aquí això es un secterisme neofeixista i cada cop pitjor. [noticia].

Desprès aquests personatges parlen de democràcia , de la seva podrida constitució, de lleis, jo entenc que tot plegat el tema Piquè Shakira es una mica propaganditic però clar que aquesta gent critiquen el fet de cantar amb català em posa els pels de punta, no parlem que hem de ser catalans i ciutadans de la Corona dels Hereus de Felip v, no es la nostra llengua una llengua cooficial d'aquesta colònia, El problema d'aquesta gent es que encara viuen en temps d'en Ciscu i tots els tics franquistes els tenen a flor de pell.

I clar el senyor Piqué per fer-se perdonar per aquest gran delicte ha deixat anar una frase felicitada per la capital del país colonitzador que ha quedat retratat. [noticia]. Perquè clar potser si que la separació debilita però jo prefereixo ser debil i lliure que no pas una victima de les sangoneres dels Hereus de la Corona de Felip V, i  a part encara els hi de donar les gràcies per mantenir-me dintre del seus dominis, Gerard Piqué nen vas molt mal encaminat o ets una cosa o ets l'altre per disposar de camises girats ja tenim tota la panda sociata i convergent per tant no em calen mes venedors de fum.dimarts, 13 de novembre de 2012

on es la democràcia


Aquests són els minuts que ha dedicat la televisió de tots a la propaganda electoral al Parlament de Catalunya i jo em demano, es aixó democràtic, perquè no surten tots per igual, perquè no podem escoltar a aquells petits partits que tenen moltes coses a dir, o aquests s'han de rascar la butxaca mentre els que porten tota la vida xuclant com a sangoneres tenen aquests privilegis. Potser el primer que hauriem de fer a part de canviar la llei hipotecaria seria canviar la llei electoral . Ja n'hi ha prou de tapar-se el cul uns als altres, 
Perquè no podem escoltar la propaganda electoral  i les propostes dels demés partits polítics, tots amb les mateixes oportunitats i tots amb els mateixos minuts. o potser es millor fer callar les veus que porten altres coses a dir. 


diumenge, 11 de novembre de 2012

això es coherència política

Coherència política, no fa falta dir res mes, ells sols es treuen la careta. i algú es pot creure aquests personatges desprès d'aquestes grans actuacions, paraules i fets porten direccions contraries

Ara si que ja hi som tots, ha aparegut la Duquesa

La veritat que només mancava aquest personatge perquè ja hi fóssim tots, ha aparegut la duquessa d'alba, i aquest personatge tant democràtic ell , ens ha de portar per el camí de la cordura i el seny, ella ens ha de dir els catalans els que hem de fer i el que som,  per cert la seva edat no es excusa de la seva idiotes així de clar, potser que es dediqui a tornar al poble els seus latifundis presos amb la força i deixí de tocar els nassos en la nostra nació per això ja disposen dels partit franquista i dels Ciudadanos, perquè els de Upd pobrets s'han equivocat de camí.

Perquè clar sortir a un diari neofeixista dient que el que passa a Catalunya és molt poc patriota. jo tinc molts dubtes, en primer lloc a quin patriotisme es refereix , al de la Corona dels hereus de Felip V, o al Català.
Desprès clar qui parla de patriotisme una senyora que encara viu a l'época feudal i els seu latifundis, una senyora que gràcies a la seva família viu del gorra i a força de dir tonteries i sortir a les revistes, aquesta senyora potser també la  podem classificar com a intel·lectual i que parli de una sola i libre,perquè el que tinc molt clar que aquesta senyora deu vendre molts revistes, així va el poble espanyol de capa caiguda, i potser el senyor Gordillo aquell invasor de supermercats posi el ull als grans terrenys de terres d'aquest personatge i envers de espantar pobres noies li digui al poble que el que hem de fer es treballar les terres d'aquesta senyora i deixar de que cobrir grans subvencions per malbaratar la mateixa terra.