dijous, 25 d’octubre de 2012

Rajoy: o quan les hemeroteques et posen a lloc

Avui defensaré al senyor Mas, potser es dels pocs dels Convenients i desunits que se li pot dedicar un pols del meu temps ,la veritat que està sol davant el perill, perquè tot el que l'envolta fot massa pudor a podrit.
En el Cas de la seva Reunió amb el President dels Hereus de la Corona de Felip V, quan un personatge fa una reunió i acabada aquesta fa una roda de premsa, dient el perquè no es va arribar a cap acord, llavors un mes desprès no pot sortir a l'escenari dient tot el contrari.
Rajoy company abans d'obrir la boca mira't la hemeroteca, potser d'aquesta manera no quedaràs amb el que ets , Un aprenent a pinotxo. [noticia],
La veritat que si m'he de creure algu, entre el senyor dels petits fils de petroli del Prestige [prestige] i el president que li va plantar cara ho tinc molt clar jo m'inclino per el segon, encara que estigui envoltat de voltors i altres espècies.dimecres, 24 d’octubre de 2012

Les Factures de Albertis, ara Jo tampoc vull pagar


Aquests senyors d'Albertis semblen que siguin seguidors del Partit Popular, o com a mínim estan en el seu mateix nivell intel·lectual. Ara aquests personatges resulta que han decidit enviar carta a tota la gent que no va voler pagar i totes les cartes escrites amb l'idioma d'en Sirvent, es veu que aquesta empresa no coneix el català, be jo entenc que ara em diran que aquesta també es una llengua oficial de la Colònia i tenen tota la raó,si no fos perquè? aquesta empresa gaudeix de uns favors de la Generalitat que no gaudeixen les demés, aquesta empresa sempre surt beneficiada per tot, per tant el mínim que li podem demanar es que envii les cartes amb les dues llengües oficials. La Generalitat que es dedica a castigar i multar les propagandes d'empreses que només utilitzen el castellà, podria començar per l'empresa de l'Alemany però ho dubto com deu esser un subvencionador del partit li passarem per alt aquesta petita fotesa, te collons tot plegat. JO estic amb els senyor de no voler pagar , però ara amb mes motiu encara no vull pagar cap factura escrita només en castellà quan l'empresa estigui ubicada a Catalunya .

Al final resultara que el poble no es tant idiota com sembla.

Racc 1 ha fet una enquesta en la qual es treu un conclusió el poble de Catalunya no es idiota i te molt clar el que es juga d'aquí un mes i de pas si 2/3 PARTS del mateix poble te molt clar que en Mas esta jugant amb el de sempre el peix al Cove i que mai arribarà fins al final, el que no diu la enquesta es que el 1/3 restant no es que ho sospiti es que ho te molt clar que això es una pantalla de fum per distreure el personal, la independència de la nostra nació amb els Convenients es una missió imposible [noticia rac 1]LA LLIBERTAT DE LA MEVA NACIÓ , NO ES QUESTIÓ DE CANÇONETES

primer va ésser el rius de e-noticies treien l'estelada en un programa de intereconomia, ara aquesta cançoneta de pa sucat amb oli als matins de la nostra, la veritat que la indepedència de la nostra nació es una cosa massa seria per anar amb aquest friquisme per la vida. Potser que deixem de donar la nota i anem per feina, perquè sinó no deixarem de ser com els veïns, un poble de flokore i pandereta.

dimarts, 23 d’octubre de 2012

Josep Maria Gay, lliçons d'economia

Josep Maria Gay i les seves lliçons d'economia o més aviat un economista indignat.

Les Ambaixades dels Hereus de la Corona de Felip V, a la seva ,

Això de posar traves als electors de les properes eleccions al Parlament de Catalunya per part de les Ambaixades dels Hereus de la Corona de Felip V, deu ser el següent pas, primer va ser la por ara el negar-te un dels drets fonaments de una democràcia, la lliure elecció dels teus representats polítics. i així anem parlant de la puta Constitució hereva del franquisme mes carca i sense deixar al poble poder dir la seva
Per tant compatriota si per motius de feina, del plaer o del que sigui has tingut la mala sort de està fora de la nostra nació , ets víctima dels atacs de les Ambaixades i per tant no podràs exercir el teu dret a votar, Això si amb les excuses que vulguis, amb el temps que en trobem ara dintre del Segle XXI i que tinguin la barra de dir que no es pot votar per problemes logístics. en hi ha per llogar-hi cadires.[noticia].


dilluns, 22 d’octubre de 2012

Sense Paraules

A vegades no calen paraules per expressar el que sents en aquests moments. a la Nostra nació han volgut anar per serparat quan podien anar tots junts, aquí els partits independentistes han volgut fer seva la guerra, i això provocarà allò que divideix i guanyaràs ,  així serà els hi estem posant massa fàcils als Cyu perquè guanyin i no tinc clar quin serà la sortida del tunel amb aquesta gent al poder. tornarem a jugar a la puta i la ramoneta, situació que dominen molt bé tots plegats.
Bé avui tocava parlar de les eleccions basques i les gallegues, de les primeres ha passat el que tocava que quan han deixat presentar-se la gent democràticament , els partits invasors nomes s'han quedat amb les morralles questió de lideratge i de que el poble basc ho te molt clar tot.
En quan a Galícia, la veritat que cap sorpresa, allí va nèixer en Ciscu, d'allí es en Marià el cortet i allí hem destintat una morterada de diners per poder fer un tren d'alta Velocitiat perquè les gavines puguin retornar a casa per nadal. per tant res a dir tenia que passar el que va passar des de el moment que la seva llengua l'ha destinat a la llengua dels pobles i que allí ja han imposat la llengua de Castella, es el mateix problema que el País valencià. Tot plegat hem fet tard a la reconquesta de la llengua perduda.