dissabte, 13 de juny del 2015

Quan la LLista més votada no governa.

 la Cerdanya aquest cop estava quasi-bé tot el peix venut, només restaven tres municipis per decidir qui era l'alcalde i mira per on en els tres no governara la llista mes votada. Anem a Pams.
LLivia: Convenients 4 Ensorrant 3 i Esquerdats 2 , dons bé el pacte ha estat entre Ensorrat i Esquerdats i han fet al menys els dos primer anys el Cap de llista dels esquerdats.
Fontanals: Convenients 3 (llista mes votada) Esquerdats 3  i independents 1, dons bé els pactes han provocat que manin els esquerdats amb els independents
Guils: Independents 3 (llista més votada) Convenients 3 i Solidaris 1 , els pactes porten que governi els Convenients amb l'ajuda dels Laportites. 
Dons bé això es la democràcia, però clar portem molts dies escoltant que qui ens ha de governar es la llista mes votada, fins que arriba al nostre municipi i llavors tirem de pactes per agafar la vara de l'alcalde.
Jo no tinc clar si aquesta es la millor manera de votar, ni la mes democràtica , però el que si tinc clar que deu interessar perquè després de 40 anys segueix igual. Ara que han vist la cua a la Guilla potser la canviarem, però potser hem arribat tard.
I ja que aquestes son les regles del joc, només desitjar molta sort a tots els que han estat elegits, ara es el moment de demostrar que volen treballar per el seu poble.I que intentaran treballar per el màxim de gent del municipi i no pas només per a ells mateixos.Per fi ha arribat Sant Antoni, ja tenim els nous Directors Municipals.

Avui a mig dia he anat puntual a veure la pantomima aquesta de les votacions, un cop el secretari ha denominat al president (regidor de mes edat) i el Secretari (regidor mes jove) , ha començat el jurament del regidors, la veritat que de l'alternativa Cerdana he trobat molt coherent l'actuació  de la seva regidora. Si un no es  independentista, no ha perquè sobre-actuar i prometre una cosa que no hi creus.Tota la resta han promès posar-se a disposició del parlament desprès de les eleccions del 27 de setembre.

Desprès han començat les eleccions, R Moliner 6 Vots, R Rossell 2 Vots i J. Solergibert 1 vot,  Per tant el alcalde repeteix , desprès el discurs de rigor i tots s'han posat a disposició de l'equip de govern per treballar plegats. Jo em plantejo una cosa això son paraules o fets el temps ho dirà. perquè una cosa es el que es diu en política i una altre cosa es actuar en la mateixa.

Ara ja veurem el que passarà a partir d'ara, veurem com evoluciona el poble, ara que l'alcalde repetidor ha dit que aquest cop acabarem pagant el Poliesportiu ara començarem a pagar el Camp de Futbol de la Molina. Temps al Temps d'aquí quatre anys veurem el que hem evolucionat.dijous, 11 de juny del 2015

Adios Botella- Kika Lorace,

Chueca està de festa major, això que els neofeixistes no continuïn a l'alcaldia de la Capital del Regne es per estar contents, per aixo la drag qeen - Kila Lorace li ha dedica aquesta cançó

dimecres, 10 de juny del 2015

Ara si que veig que en algun lloc se'ns han begut l'enteniment

demostració Clara que en algun lloc se'ns han begut l'enteniment, o l'esglèsia està malalte o resulta que això de la crisi vocacional agafaen a qualsevol. però que un bisbe digui aquests barbaritats es de jutjat de guardia

Vox, En Busca de la DUI perduda.

M'he de treure el barret davant la situació, aquests senyors de Vox han denunciat al president Mas per fer servir l'expressió que disposava en el darrer calaix del seu escriptori la Declaració Unilateral d'Indepedència, dons bé aquests senyors gran Intelectuals no han sabut diferenciar una metàfora de una realitat i l'han denunciat.
Demanen que es registri el despatx del Mas i que aquesta declaració del DUI s'inclogui com a prova documentant en el procediment obert per Vox. acusat de rebel·lió i sedició. Això de buscar el minut de glòria està molt bé però de la glòria al ridícul hi ha una línia molt fina a vegades i jo entenc que aquesta gent en aquesta situació han saltat la tanca.[noticia]