dimarts, 9 d’abril del 2013

diumenge, 7 d’abril del 2013

Basté i els denonaments


Avui jo també em sento Monica Briceño i la seva situació, a vegades la justícia ha perdut l'objectivitat, així es molt fàcil tot plegat. moltes gràcies Basté per el teu davantal.

La Razon, o quan el pamflet neonazi fica la pota fins el genoll

El pamflet aquest neonazi de la Razon, s'ha autoanomenat defensor del govern colonitzador i del partit anti-popular, aquest diari tira en bala contra qualsevol que aixeca el cap en contra del que li donen de menjar aquest cop ha estat l'activista lider de la plataforma d'afectats per la hipoteca, Ada Colau que per atacar-la han estat tant intel·ligents que han confós a la Ada amb el seu doble del progama Polònia de Tv3 i li han endosat la foto de l'actriu que parodia a l'Ada ( Agnès Busquets) .
Aquest pamflet titlla a l'Ada de populista lider antipopular i de tenir relacions amb els etarres , potser això de que els diari han de ser objectiu començar a ser una quimera, aqui el tema es tirar fems contra els enemics fins que la merda surti per tot arreu, Questió de tenir pocs arguments, i aquests hereus del Franquisme els van perdre el dia que en Ciscu els va abandonar.
Imatge de la Agnes Busquets penjada en la pagina de la razon parlant de l'Ada Colau, felicitats senyors de la Razon vosaltres si que en sabeu de ficar la pota.