dijous, 4 de setembre del 2014

Montoro, abans de criticar algú un s'ha de mirar el melic

Aquests dies he escoltat l'actuació del ministre aquest paladí de la defensa de la  hisenda dels seguidors de la corona de Felip VI i la veritat que he quedat bocabadat.
I que consti que no seré jo qui defensi al senyor Pujol ni la seva família, però clar veure com aquest gent acusa, sense presumpció de innocència a una persona només per interessos polítics fot ràbia,. fa quatre dies quan la persona presumpta de frau fiscal pertanyia al seu partit llavors tot eren presumpció i no havia que forejar les feres , ara quan el hipotètic  defraudador es una persona aliena al seu partit i per motius de tots coneguts ja l'hem acusat i condemnat sense passar per el despatx del jutge, això es el que comporta tenir encara  tics franquistes.
I de pas vull par de la Camacho, ara aquesta senyora de reunions clandestines a restaurant com el camarga ara demana que hi hagi comparaciencies al parlmanet ect.. quan li va tocar anar a ella anar allí va sortir per la porta del darrera, només recordarli dons que tal faràs tal rebràs.

dilluns, 1 de setembre del 2014

diumenge, 31 d’agost del 2014