dissabte, 28 de març del 2020

dia 15 de la retirada, Avui parlarem de les Gangues .Quan els estalvis es mengen les Estovalles

Ahir vaig escoltar a la Ministra d'afers Exteriors d'Espanya en declaracions a Ràdio Euskadi ha admès sobre la compra de material de protecció del covid-19 que no coneixen prou bé el mercat xinès i que van comprar tota la partida de uns 659000 tests perquè era una ganga. 
Desprès la Presidenta de la Cambra de Cooperació Hispano-xinesa ha denunciat que l'estat no vol pagar en efectiu, vol utilitzar la carta de crèdit i això complica la venda, fins i tot reconeix que van comprar tard i malament.[noticia]
Ineficàcia total amb la bandera de la pàtria.
El problema de buscar gangues, no es situació en si que ja esta bé, però resulta que si  la ganga no funciona llavors hem perdut temps, temps que molta gent en estat  crític no te, potser ara no es el moment de buscar cap mena de ganga i  anar per feina, a buscar els tests que tant desitja tothom.
M'agradaria també parlar del Alt representat de la Unió per a Afers Exteriors i Política de Seguretat, va donar a entendre en un article que rere els oferiments per part de companyies xineses només hi pot haver intencionalitat política. Dons be desprès d'aquesta gran gesta Huawei ha decidit frenar l'enviament a Europa de centenars de milers de mascares per combatre el coronavirus, Moltes Gràcies Senyor Borrell, hi ha personatges que envers de lluitar contra el virus semblen que siguin els seus millors aliats.[noticia]. Avui he vist que ja ha sortit a escena el Senyor aquest dient que es una falsa  noticia [noticia]. El temps donarà constància de la realitat, el problema es que llavors com la memòria es efímera ningú se'n recordadarà.
La capital de regne ha trobat la solució per acabar amb el creixement dels contaminats del virus, si no el poden pagar mitjançant el confinament hi ha una altre solució, canviar la manera de  comptabilitzar els contaminats. això em recorda l¡acudit de Grouxo Marx i els principis. dons aquí tenen la solució deixar de fer proves amb pacients amb quadres molt típics, i clar al no ser confirmats no comptabilitzaran d'aquesta manera reduïm l'estadística dels contaminats. tot plegat una vergonya,[noticia]

divendres, 27 de març del 2020

la Policia veïnal

Això que els veïns de edifici es creguin amb el dret de senyalar algú ho trobo una mica feixista.
Amenaçar per no saludar com fan els demés, que passa que si no surt al balcó, ets una persona rara, a vegades no cal fer esmenar d'aquestes coses i està igualment agraït a les persones que treballen per nosaltres perquè tot vagi bé. 
Però aquí hi ha algú que s'ha volgut atorgar la categoria  de Deu Nostre Senyor i dir el que es pot fer i el que no, i sinó ho fas seràs assenyalat de totes les coses que has fet malament.
Felicitats senyors això de fer de policia veïnal està molt bé, ara quan s'acabi tot plegat a veure com mirem aquesta gent. perquè la trobaràs en l'ascensor, en el carrer, en les reunions del carrer. o potser que hem estat tant valents que hem signat anònimament la comunicació, llavors som una mica cobards.Dia 14 del Confinament : La improvisació com a gestió Política.

Ja portem dues setmanes d'aquest semi-tancament forçat, dues setmanes de llums i d'ombres, dues setmanes de veure com gestiona aquesta crisi el govern  de la nació espanyola, dues setmanes de miseries, dues setmanes de imporvisacions, lluites, dues setmanes de confondre guerres amb crisis sanitàries, dues setmanes de ordres, contraordres i gestions nefastes.
Amb aquesta improvisació només hi ha un que, que no juguem amb cromos sinó que el material que utilitzem per aquest joc son vides humanes. Potser abans de començar qualsevol cosa hauríem de mirar els pros i les contres, Potser hauríem de tenir clar que un error nostre representa la pèrdua de vides humanes, porto dues setmanes tancat i potser el filldeputisme m'esta sortint i al final hauré  decreure que potser la situació actual li va be algú.
Un exemple de la improvisió es el nou escenari que s'ha vist en el confinament de la conca d'Odena i Igualada, si el mati el govern espanyol ha rebutjat el confinament total i la pròrroga del tancament territorial. per la nit el BOE ha publicat l'autorització de la prorroga. `[noticia]
Felicitats senyors, això es coherencia política.amb aquesta fermesa politica amb la presa de decisions anem arreglats, avui diem naps, dema cols i demà passat ja veurem. Mentrestant el poble va menvant mica a mica.Gràcies Senyors per aquesta fermesa politica.
La concentració del 8 de Març,ha estat la culpable de tot plegat?, seguns alguns aquest ha estat el punt de partida, però resulta que a valència diuen que allí la causa va ésser el partit de futbol amb un equip italià, la veritat que tot plegat envers de buscar culpables seria molt més important en primer lloc buscar solucions. i deixar als culpables, si es que en hi ha , per quan estigui tot acabat, tot plegat ara importa molt poc d'on ha vingut el virus, sinó que es molt mes important la seva erradicació.{noticia]


dijous, 26 de març del 2020

Dia 13 d'aquest tancament obligat. Avui ha començat el dia nevant un altre cop

Aquest matí ha tornat a nevar una miqueta, ara que no fa falta neu perquè les estacions d'esquí estan totes tancades, ara neva. la natura te aquestes coses .
Avui us parlaré de la solidaritat del poble de la Linea de la Concepción que en un gest sense precedent han estat capaços de rebre a pedrades un autocar de traslladava 28 avis malats de coronavirus al seu municipi. Jo davant aquest gent tant humanitària em demano  farien el mateix si un dels avis traslladats haguessin sigut de la seva família.[noticia].
tot s'ha produit perquè s'han traslladat de la Residència de Alcalà del Valle a la de la Linea de la Concepcion, perquè a la primera hi havia un focus greu de coronavirus que va provocar la mort de tres resident i contagiat a la majoria dels avis i mes de la mitat dels treballadors de la residencia.
I amb tota aquesta mena de crisis mira tu ahir vaig rebre una trucada de un telèfon de Madrid (910889147). i vet-aquí la ve sorpresa es una empresa d'assegurances que ven assegurances de salud. no he llegit la lletra petita però segur que aquesta assegurança exclou la mort per coronavirus. 
l'empresa  ha trobat la manera de fer negoci en aquesta situació catastròfica. 
El que mes m'ha sobtat es la pèrdua dels 2 avions procedents de Xina que fa quatre dies tenien que portar  màscares i respiradors per la comunitat de Madrid. quatre dies desprès ningú no sap on son aquests aparell i lo mes important on son les máscares i els respiradors. [noticia].


dimecres, 25 de març del 2020

Dia 12 d'aquest suplici, avui amb una mica de Neu.

Aquesta matinada la natura ha volgut canviar  la imatge  de cada dia i s'ha posat a nevar, una mantell blanc de dos dits,però ha donat un color diferent a la rutina de cada dia. 
Però avui he vist que hi ha gent que son tant dolent, que la seva dolenteria es tant extrema que han arribat a dir això: Vox proposa treure la sanitat gratuita als immigrants irregulars durant l'estat d'alarma [noticia] Segur que molta gent li aplaudeix les gràcies a aquesta panda de desgraciats, però la vida dona moltes voltes i a veure si algun moment es troben ells en el lloc dels oprimits.
Avui estic una altre cop preparat per escoltat el nou capítol de les Històries de la Puta Mili i el sargent Arensivia  i els seus acudits. sin Novedad en el frente.
Avui parlarem dels farmacèutics , volen tenir accés a un mínim de material de seguretat, reivindiquen que estant a davant dels clients, gent que pot estar malata, i demanen ser considerats personal de risc 
per poder comprar guants, ulleres i mascares. Volen esser considerats personal sanitari.

dimarts, 24 de març del 2020

dia 11 del confinament, ja estic davant la televisío per escoltar el General Vilaroya

Jo crec que el govern Espanyol ja ha trobat la solució per acabar amb el Coronavirus, que activi al senyor Vilaroya amb el seu exercit i acabi amb el virus a canonades, perquè sinó no li trobo cap altre motiu perquè cada matí surti aquest senyor a donar el parte de Guerra. Això es un acudit dolent de la Puta Mili. Avui m'agradat l'escrit d'Antoni Bassas sobre el personatge [ara].
Aquest senyor que està en estat de Guerra, que cada dia de la setmana es dilluns,que es tracta a tots de soldats i que diu que el primer soldat es el rei, aquest personatge que sembla tret de un comic, aquest senyor que el seu bon dia es dir sense novetat en el front , Aquest senyor es el que surt cada dia a donar-nos que? confiança, esperança, Això que els Militars gestionin una crisis sanitària es patetic, potser el que manca en el nostre país es mes serveis mèdics i menys exercits de pacotilla

dilluns, 23 de març del 2020

Dia 10, No vols Brou dons vinga dues taces

Bé desprès d'escoltar al president del govern dels hereus de Felip V que tindrem quinze dies mes de confinament. ja m'he començat a preocupar que nassos faré amb quinze dies mes de prorroga. 
 Avui m'he dedicat a mirar els diaris que parlen de la meva comarca, regió7 i un nou que no coneixia i que es diu la veu de la cerdanya , el quan diu que a la nostre comarca ja hi ha 4 infectats del Coronavirus [enllaç].
`Per el Facebook està corrent un vídeo de una parella que per la carretera del Remei a  Sant Martí d'Aravó hi ha una parella que esta fent fóting, aques vídeo el podem dedicar al senyor Joauin Luna i el perquè la gent no vol que en situacions de confinament no vinguin gent de fora, Perquè alguns d'aquests personatges es pensen que estan per sobre el be i el mal, i que a ells no els hi va el confinament. Dons a tota aquesta gent tant solidaria només els hi `puc dir gràcies. I si en  algun moment el Karma passa factura que els tingui en el seu pensament.

diumenge, 22 de març del 2020

La Corda Fluixa- Reinventant


Avui vull dedicar el meu bloc al primer grup musical que ha gravat un videoclip del nostre municipi, per el petit poble que m'ha tocat viure es tot un aconteixement tot plegat

de moment nomès n'he trobat tres de videoclips gravats, però desitjo que no siguin els ultims.

Dia 9, segon diumenge de confinament. Avui m'ha sortit la vena Agnòstica.

Aquest mati, deu ésser que porto massa temps tancat i el que queda, m'ha sortit la vena Agnòstica, sobre tot quan he vist la noticia del DiariodeAragon, en qual diu que l'església perdona de tots els pecats a tothom que pateixi la malaltia  del Coronavirus [noticies],
Jo no soc ningú per dir el que ha de fer l'església, però si envers de anar de perdonavides, destinés una part del seu patrimoni a la recerca de una vacuna per eliminar  aquesta situació. Segur que a la llarga el poble li agrairia  .
Hi havia dos actors en aquesta comèdia, que fins fa poc no havien sortit a l'escenari , i quan ho han fet potser era millor queia s'haguessin quedat a casa, Esglèsia i Monarquia, moltes vegades han anat agafadets de la ma, però aquest cop millor que totes dues haguessin estat desapareguts. 

Aquest encara que sembli una tonteria, es el millor favor que es pot fer als veïns i amics . Avisar si has estat diagnosticat amb Covid19 perquè els teus amics i veïns estiguin preparats.
I ara que està de moda fer Ertes perquè no s'han plantejar per donar exemple fer-ne un de tota la Classe política. Podrien començar per El Senat i el Congrés, Passant per totes les autonomies, diputacions i fins i tot governs municipals, i tot aquest calerons que ens estalviarem destinar-lo a la busca de la vacuna.

El que està clar de la situacio actual es que han aparegut de nou les Sectes  grups religiosos i gurús, Amb l'excusa que ells son els salvadors del mon i que tenen la manera de parar la pandèmia [noticia].