dissabte, 14 de novembre de 2009

Els punts dèbils de Reagrupament, segons Sanchís


EL senyor Vicent Sanchís ha publicat un escrit al diari avui, on marca els punts débils del partit independentista reagrupament.
Destaca que el primer punt dèbil d'aquest partit es la inconsistència Ideològica, desprès el compara amb el PI. i que aquest partit només presenta la independència de la nostra nació, com a pal de paller i que hi ha molts mes temes, el que passa senyor Sanchís que mentre no disposen de la independència de la nostra nació tot el resta es paper mullar, ja que sempre estarem depenent del que diran a la capital del Regne dels Hereus de Felip v.
El segon punt dèbil es que pateix extraparlamentarisme. Quan no es tenen mitjans ni poder està clar que els mitjans et menyspreen i aquest es el problema de Reagrupament, només sortirà als diaris si veuen que fa mal al adversari del diari en qüestió.

La veritat que com diu el proper alcalde del meu poble, en aquesta vida hi ha una màxima, es que la gent parli de tu, encara que sigui malament, això indica que els hi fas por, i es molt més important a la vida que et tinguin por que no pas compassió

15 de Novembre


Avui volia aprofitar aquest petit blog per felicitar a una ex-amiga, la veritat que va ser com una bufada de vent nou a la meva monòtona vida però com tot te un començament i un fi i aquest va arribar, Només vull aprofitar això per Felicitat a la Paqui, moltes felicitats per el teu trenta-set aniversari .

Aniversari ( Joan Isaac)

Ets un oasi en el desert
d'on ve l'oratge en que t'escric.
Ets una sínia de colors
on gira i gira el meu desig.
Ets art i part de mi...

Ets el meu temps que va passant
qui dóna ritme al meu respir.
En el meu dubte ets la llum,
combat dolcíssim al meu llit.
Deu anys i sembla ahir..

Si ha fet calor, m'he capbussat
en una platja dels teus ulls.
I si fa fred, trobo recer
a la vall dolça que duu just
al centre del teu pit.

Que els déus ens deixin veure'ns envellir.

divendres, 13 de novembre de 2009

Televisió Sense fronteres, quan la gent s'aprofita de la ignoràcia per imposar les seves idees


La veritat que això es molt mes antic que el caminar, quan un poble no està ben informat es quan tot plegat la llei dels dictadors són molt mes fàcils de imposar, es a dir quan tu deixes que el poble no pugui escoltar dues versions de un fet, això continua sent el que era fa trenta anys una dictadura, però aquesta dictadura a més es democràtica. Curiosa situació la de la nostra societat.

Be per sort nostra sempre hi ha iniciatives popular avui us parlaré de una promoguda per Acció Cultural del País València, que des el mes de febrer fins ahir ha recollit quasi bé 170.000 signatures de suport a la Causa de una Televisió sense fronteres.

Aquests idealistes volen que el govern dels hereus de Felip V asseguri que totes les televisions en llengua catalana es puguin veure arreu del territori lingüístic. però amb dues línies a mi m'encantaria poder veure Canal 9 , això si tot menys el tema polític que per veure al senyor dels vestits i al ploramiques millor mirar un compte de dibuixos. [noticia]

dimecres, 11 de novembre de 2009

la Guardia Urbana de Can Fanga, la ma esquerra del Hereu

Ja ho deia aquella dita que els gossos a la llarga s'assemblen als amos, dons be aquesta mateixa comparació es el que els hi està passant a la Guàrdia Urbana que cada cop més s'assemblen al seu cap el senyor Hereu. Com aquest personatge es incoherent per naturalesa, no podem esperar que la guardia urbana de Can Fanga tingui cap coherència,

I així li ha passat a en David Fernàndez, que l'han multat per portar el Cat a la matrícula del seu cotxe, la veritat que jo trobaria normal que això passes fora de Catalunya per la persecució que cada moment estem sotmesos, però a casa nostra i a Can Fanga dona que pensar, però bé desprès mires que governar i clar llavors ho tens mes clar els testos s'assemblen sempre a les olles. [noticia]

Però mireu una ciutat plena de pol·lució, de contaminació de senyores que han les cantonades, de tràfic de drogues, de gent que fa les seves necessitats al mig del carrer, i clars l'exercitat del Hereu només es dedica a multar a un pobre nano per portar el Cat a la matrícula, curiosa manera de governar te aquest personatge. Potser al hereu li esta passant el que va passar al meu poble alcalde que arribi te la qualitat de fer bo l'anterior. Això si l'ajuntament de Barcelona s'ha gastat en estudis externs 13 milions d'euros, potser menys estudis i menys sancións abusives,[noticia]

a Masella, ja ha caigut la primera nevada

Aquest anys aquesta especie que tenim en perill d'extinció anomenats pagesos, van preveure que aquest any no seria un any de neus i si mes aviat un any de fred, molt de fred.

Però clar a la primera de canvi ja ens ha caigut la primera nevada , ha estat petitota però be ens ha deixat tota la vall ben blanca.

La llàstima que desprès de la nevada ha arribat el estiuet de Sant Marti i aquest ens ha portat molta humitat i molta calor, i això ha provocat que la neu que avia caigut marxi amb marxes forçades.

Bé però les estacions de la nostra comarca obriran aquest divendres tant Masella com la Molina tenen previst obrir aquest divendres i així donar per començada la temporada d'esquí .


jo dimarts vaig tenir l'oportunitat d'esquiar una miqueta i si us soc franc la veritat es que la pista de coma oriola estava de conya, però clar serà el temps i la seva evolució el que ens marcarà que es trobaran els esquiadors a partir de divendres.

Però que hi hagi neu es un bon començament perquè això vol dir que vindrà gent i això farà que els comerços, restaurants i totes les empreses dedicades al turisme comencin a fer calaix, que amb aquesta época de crisi es primordial.

dimarts, 10 de novembre de 2009

un ruiz mateos català, o quan els politics arcaics veuren perillar la menjadora

Bé tot plegat es por, por a perdre la menjadora, por a fer el ridícul, por a que un nouvingut els tregui de lloc que tantes llepades de cul els hi ha costat, por a que no puguin col·locar als amiguets en llocs de prestigi, por a deixar el poder.

Així són normals les declaracions del senyor Zaragoza en un debat per presentar el llibre l'espectre del tripartit.
Potser el que s'hauria de presentar es un llibre que s'anomenés, els desastres del trist-partit, però bé això es palla de una altre paller, dons en aquesta presentació en Zaragosa ha sentenciat que a Catalunya només te cabuda cinc partits els de sempre i el resta son aparicions com la de Ruiz Mateos amb data de caducitat. La veritat que aquest senyor això de la regeneració política li ve una mica gros, total el que ell vol es continuar a la menjadora, engreixant.se i que els demés deixin de donar la murga. [noticia].Extremadura,davant la crisi promociona la masturbació


Be curiosa manera de gastar-se els calerons, però en una època com aquesta tirar per la finestra 14.000 euros en una campanya promocionant la masturbació , amb el eslògan de que el plaer està a les teves mans , es bestial tot plegat. Ara una comunitat on la taxa d'atur es la mes alta de tot el regne dels hereus de Felip V, han tingut la magnifica idea de distreure el personal, i les llums de quatre il·luminats han trobat que la millor manera perquè aquest no es revolució es que de tant en tant es facin una masturbació. Per tant no hi ha com promocionar i ensenyar maneres i tipus de masturbacions. Tot plegat una al·lucionació.[noticia]

dilluns, 9 de novembre de 2009

El 13 de Desembre no et quedis a Casa


El proper diumenge 13 de desembre del 2009, no et quedis a casa, si has tingut la sort de que en el teu municipi es celebra un referèndum per l'autodeterminació, fes el gest i vota.
Tant si estàs d'acord com si tot el contrari, però fes ús del teu dret d'opinar, d'aquesta manera podràs expressar la teva opinió. Perquè l'opinió s'ha de expressar en les urnes i no pas en la barra del bar,Per tant aprofita aquesta oportunitat i digues la teva.

En Política, qui tingui les manes netes que tiri la primera pedra

La veritat que no caldrà tirar de la manta, les coses per si soles es van posant a lloc, i tot plegat fot molta pudor, ara que tenim casos tant divertit com el del senyor Millet o el cas pretòria, ha sortit una sentencia curiosa, que dos ex presidents de Ferrocarrils de la Generalitat han de tornar quasi be tres mil·lionets de no res per cobraments indeguts.
Aquests senyors Enric Roig i Antonio Herce s'han embutxacat tres mil·lionets d'euros amb promoure un pla de pensions de nit i amb la llum apagada a esquenes del Consell d'Administració en el qual els beneficiaris eren ells mateixos.[noticia].

Be el càrrec de President de Ferrocarrils es un càrrec polític per tant els darrers culpables de tot plegats son els senyors de Conveniència i Desunió. Però clar com el femer està tant ple de merda que una mica mes no s'acabarà de veure.

Ja tenen prou raó els senyors de Reagrupament Independentista que manca una regeneració política a tot nivell i amb tothom potser si no fem esborrada i obrim un compte nou no farem res de tot plegat. Està tant escampat el virus de la corrupció que tothom te un tic a la ma que provoca que la ma s'escapi directe a la caixa.diumenge, 8 de novembre de 2009