dissabte, 26 de maig del 2018

Les Pintades de la Comarca, calen tantes mostres d'incivisme

Aquesta setmana he tingut la gran idea de donar un vol per la comarca, he anat fins la molina per veure les pintades que hi ha al barri de baix del mateix municipi m'he arribat fins a alp per veure les pintades del pas de vianants, el quitrà pintat am llaços groc, fins a Alp per veure els pont que va fins Estoll i l'entrada del poble, amb pintades i repintades de uns i dels altres, a Bolvir direcció talltorta amb la pintada de senyals de circulació. ect....I jo em demano?
Aquesta gent no podrien pintar-se casa seva?. Perquè tot plegat això no reporta res i fa lleig a part de que tindrà un valor economic molt alt netejar les mateixes. Potser es molt mes cívic posar llacets grocs d'aquesta manera la unica feina afer es treura'ls per part dels contraris.
Ara que parlo de treure llaços grocs voldria recordar als senyors del Túnel del Cadí que segons el Cartell aquell de la Carretera la seva concessió comença desprès del desviament a Queixans per tant els llaços que hi havia penjats al riu segre no estan en la seva concessió per tant en hores de feina potser els treballadors del túnel no els han de treure, i menys amb el cotxe de l'empresa. 
Llaços grocs com els que hi ha a Ribes de Freser marquen la diferencia i sempre saps que en un mati i amb pocs calers pots netejar la zona, en canvi a tots aquestes pintades i repintades i moltes mes pintades la gent embruteix la zona i això a part  costaria un ronyó deixar-lo com el principi.