divendres, 17 de febrer del 2012

Els Socialistes Andalusos, donant lliçons de Solidaritat

La ignorància es molt descarada, massa moltes vegades, i aquest cop els senyors aquests de la bandera vermella la faus i el martell han tocat el summum de tot plegat, aquest cop s'han passat set pobles, perquè aquests personatges en vulguin donar lliçons de solidaritat es com dirli a la guilla (Guineu) que us guardi els pollets.

Sabies que. Tot això és possible gràcies al espoli de la meva nació, sabies que nosaltres cornuts i pagar el beure i ells treuen pit de les seves comptes, la barra va per barris, però el barri de baix en té molta d'aquesta.

dijous, 16 de febrer del 2012

No ens Falten Diners, ens sobren xoriços

Amb aquest eslògan s'ha presentat la portaveu adjunta de Compromís a les Corts Valencianas , Dons bé el president de les Corts Valencianes amb la democràcia que els avala ha decidit la seva expulsió de la sessió, desprès de instar-la a posar-se una jaqueta i tapar aquest missatge.
El problema de tot plegat es que a la Senuoreta Monica Oltra se la castiga per dir la veritat. Potser si haguessim fet una mica de neteja de xoriços i altres succedanis moltes de les coses que ens estant passant avui, no passarian, ara estem recollint el que varem semblar es a dir això de llençar només fems al camp provoca que ara recollim merda.


dilluns, 13 de febrer del 2012

Marca, on arriba el periodisme i desprès es queixen dels gavatxos

bé els senyors de Marca han deixat el seu segell en aquest repotatge, aquesta gent es la mateixa que cridava com posesos quan va sortir la conya aquella dels guinyols i l'esport de la Corona dels Hereus de Felip V, i resulta que quatre dies desprès fan un reportatge sobre les el vintè aniversari de les Olimpiades fent la conyeta sortin en Pasqual dient fent memomira fins on es pugui. Moltes Felicitats senyors del Marca les vostres actuacions os posen a lloc.

diumenge, 12 de febrer del 2012

Whitney Houston ens ha abandonatLa veritat que es una pena, avui ens ha deixat una gran cantant, jo vaig coneixer la seva música per culpa de una ex-companya la qual era adicta a aquesta música i sobretot a les traduccions al castellà d'aquesta cantant. La vida continua però avui he perdut una part de la meva curta i monòtona història. Gràcies Whitney per la teva música.
Gràcies Gloria