dissabte, 29 de setembre de 2012

Tornarem a Sofrir, tornarem a lluitar , tornarem a vèncer, aquesta cita del discurs d'en Macià l'any 1936 sembla que no hagi passat el temps i sigui molt actual, a veure si aquest cop es compleix la cita. i per una vegada guanyem de veritat la llibertat que tants patriotes han desitjat

divendres, 28 de setembre de 2012

Ens Interessa estar Europa si personatges com aquest poden arribar a la vicepresidència.


Jo cada cop amb mes força tinc un gran dubte, desprès d'escoltar les amenaces que ens expulsaran d'Europa i tota aquestes bajanades. Que surti un pallasso com el Alejo Vidal Quadre dient que em de ser intervinguts per la Guàrdia Civil i tonteries d'aquestes i aquest paio es vicepresident (en hi ha tretze mes) es molt fàcil plantejar-se si ens interessa estar en aquest lloc. On es prima el feixisme i un fatxa com aquest pot arribar a aquest càrrec.[noticia]

Taiwan els i ens veu així

dijous, 27 de setembre de 2012

Ara que torna l'hivern, dies de colors: Celtas cortos

Gràcies Joan Tardà, Algú ho havia de dir

Em trec el barret davant aquest senyor, la veritat que es una mica barroer, però nano com diu les coses, a casa de l'enemic i sense vergonya, per tot plegat gràcies senyor Tardà no pari, les coses com calen.

l'importància del discurs del Marianico

Fidel imatge del que interessa a la gent, això es el que interessa a la gent el que pugui dir en Marianico, la gent passa de tot, i ell a la seva treguen pit i dient que Gibraltar es espanyol. Potser abans de dir això , aquest senyor es miri el melic i em digui si Gibraltar es espanyol perquè Ceuta i Melilla no son del Marroc, o perquè el País Basc i Catalunya no són el que vulguin ser, de pas potser s'hauria de demanar si hi ha algun habitant de Gibraltar que vulgui perdre la sobirania anglesa per passar a ser súbdit de la Corona dels hereus de Felip V. El referèndum potser també el podríem fer de tota la península o en aquest cas només de Gibraltar, millor que no s'ho plantegin perquè aquesta situació també la tenen perduda.
També m'he pogut fixar amb la televisió estatal que ja es va cuidar de fer veure que hi havia molta gent no va enfocar la gran assistència de politic escoltant al messies, potser es per la llengua perquè com aquest senyor només coneix la llengua d'en Sirvent (Cervantes) per ells aquesta llengua es minoritària perquè parlen anglès.
Pobre Marianico, ha tret les maletes per escampar la boira i resulta que als Estats Units també s'ha trobat a gent que desitja la independència a l'entrada i manifestants del 25 de setembre a la sortida, es a dir la fugida endavant d'aquest nefast polític no li ha servit per res, només per fer mes el ridícul. No paris Marianico que la Merkel ja te el morrió a punt. No passarà l'hivern.


Civisme al meu Poble

Avui he retirat la imatge del cotxe que va aparcar dintre de la font de la Guia, i no per els consell de l'infractor sinó perquè la gent no va entendre el sentit de tot plegat
Jo només demanava Civisme als veïns del meu poble i els hi recordava que tenen que aportar tots una mica del mateix per aconseguir que tots anem millor.
Es veu que aquí això no funciona o com diu la dita amb mi o contra mi, i clar això amb la participació de molts anònims uns dient que s'havia de portar al paradó al infractor i amb el mateix infractor.tot  s'havia sortit de mare.
Perquè si volen que la gent que ens visita l'estiu compleixi les normes cíviques i de circulació hem de començar per complir-les nosaltres mateixos, i això no funciona així , resulta que nosaltres som els primers en voler que la gent es comporti correctament i som els primer en trencar aquestes normes. Per tant si a Casa teva tu dones un mal exemple no voldràs que els demés compleixin aquestes normes.
També li vull recordar al senyor infractor que no cal que em contesti en castellà i desprès tradueixi el text al català per desgràcia meva vaig néixer en temps d'en Ciscu on em van imposar aquesta llengua, ara gràcies això en puc parlar dues per tant les entenc amb mes esforç o menys.
En la vida de comunitat no perqué una cosa sigui còmoda per una persona hem de putejar als demés, potser si envers d'aparcar dintre de la font ho haguessim fet a dos-cents metres no haguessim caminar una mica però la iaia que volia anar a buscar aigua a la font no haguès de marxar sense el seu objectiu. Llavors el poble hagués estat mès cívic.

dimecres, 26 de setembre de 2012

Una imatge millor que mil paraules


les bajanades  i la política van moltes vegades agafats de la ma, en aquest cap això ja ratlla el sublim perquè un ha de ser molt curt per dir una bajanada d'aquest nivell i anar a dormir tranquilament, perquè clar el que ha dit el lider socialistes d' Extremadura el senyor Guillermo Fernàndez Vara, en una entrada en el seu blog, dona fe del nivell d'aquest petit polític. 
Aquest personatge si que si Catalunya aconsegueix el seu objectiu tindrà que retornar a la seva comunitat la quantitat de 150.000 persones que Catalunya els va ser sostretes mes els seus fills i els seus nets, 
Dons bé dir-li aquest senyor Feudal que les persones són lliures d'anar on vulguin i potser els hi hauria de demanar aquest gent si vol tornar, potser quan vegin el nivell polític d'aquesta comunitat sortiran per cames. perquè clar dir això en el segle XXI dona peu que hi ha gent que encara està en la època feudal.[noticia].
El quaderm foradat d'en Guillem es el Blog d'aquest personatge aquí us poso un enllaç d'aquest il·luminat - [blog]

dimarts, 25 de setembre de 2012

El 25 de Novembre no et quedis a Casa, Vota


Martí descansa en Pau company

Aquí teniu la resposta perquè no volem saber res d'aquesta gent, persones que han de insultar a un mor per sentir-se valents dona peu a veure de quina mena estant fets tots plegats. Jo que ja viscut aquesta manera d'actuar en el meu poble (durant l'enterrament d'en Jose Tajà i Alsina els demòcrates van actuar de la mateixa manera) he d'entendre que s'ha de ser molt covard haver de insultar a un patriota com en Martí Gasull d'aquesta manera, sinó van ser capaços de dir-li res mentre estava en vida com poden insultar a una persona que ha perdut la vida malauradament. Potser ja va sent hora de dir que nosaltres els catalans no volen ser com aquesta gent i quan abans marxem millor.
Nosaltres hem perdut a un defensor de la nostra cultura, la veritat que sap greu quan ens abandona un patriota i aquest era dels destacats, però tranquils pintors de pintures rupestres que a cada porc li arriba el seu Sant Martí  i vosaltres no en tindreu de pintades potser perquè vosaltres com jo passarem aquesta vida sense aportar res de interessant. 

No manca Dir Res més .

Tardà i les seves prediccions A veure si aquest cop te raó, i l'encerta

dilluns, 24 de setembre de 2012

No hi ha més sord que aquell que no vol escoltar


Dons be senyor Mas vostè de la frase: Catalunya nou estat d'Europa que es el que no entén. 
El Poble Català li va dir molt clar el que volia, però clar vostè que està per sobre del be i el mal ara s'ha tret del Barret la proposta que Catalunya tingui el mateix estatus que Puerto Rico.
Segons en Salvador sostres quan en Mas parla amb els empresaris catalans els assegura que no vol la independència mas proposa un Estat lliure associat com l'Illa Caribenya.
No tinc clar si en Mas s'ha caigut de la figuera, o està tant ficat en el seu paper d'embaucador que no veu que aquesta lliçó ja l'hem superada això de jugar a la puta i la ramoneta ja sona a passat, el poble català en la seva majoria vol la independència, i vol trencar tots els lligams amb els Hereus de la Corona de Felip V. 
Només el nostre president i els súbdits van per un altre camí, ells a vendre fum i a jugar amb el poble, però aquest cop el poble ho ha deixat molt clar nosaltres volem independència.diumenge, 23 de setembre de 2012

Porté-Estany de Passet-Estany de Fontviva- Pantà de Lanòs

Avui volia fer una petita excursioneta i anar fins l'estany de Fontviva i al final m'he tirat quatre hores i mitja caminant, però també he de dir que ha valgut la pena .
He deixat el cotxe a l'aparcament de l'estany de Passet, per arribar fins aquí s'ha sortir de puigcerda direcció Túnel de Pimorent i trencar abans d'arribar al túnel direcció porté un cop passat el pont abans del poble es trenca a la dreta travassem tot el poble fins arribar a una barrera on es traspassa i es segueix per aquell camí de muntanya fins arribar a l'aparcament, Tenim el llac de Passet als nostres peus, comencem a caminar seguint la carretera asfaltada fins arribar a una central elèctrica , a la dreta surt un camí que es divideix en dos un que va per la dreta i un que va per l'esquerra jo he agafat aquest per anar i he tornat per l'altre fa un circ , en mitja hora he arribar al llac de Fontviva només hi havia marmotes i un campistes amb les seves barraques , tot el demés era pau i tranquilitat. 
Un cop he fet les fotos oportuna, he seguit el camí direcció Lanós fins trobar el trencall de dalt i he seguint pujant dues horetes fins arribar al pantà de Lanós la veritat que es magnific, paga la pena l'esforç d'arribar fins aquí. 
De retornada he baixat per el camí que surt de la carretera del Coll de Pimorent fins trobar el trencall que em porta fins l'aparcament del llac de Passet, al final ha estat quatre hores i mitja d'excursió, jo que anava a fer una excursió de mati he arribat a casa a les tres de la tarda. Però com diu aquell això no es paga amb calers. si teniu oportunitat no us ho perdeu.
Escucha Espanya- Escolta Espanya


Jo només em demano com es que les televisions estatals las que es tenen dominats no han publicat cap aquest tall , amb la seva llengua, que no necessiten traducció i el poble tindria clar el que vol el poble Català, o es tant obvi els nostres desitjos que es millor callar-los, aquests paios fan servir molt be les directrius propagandístiques de Goebbels .