dijous, 16 de maig de 2013

Urkullu, o que facil es opinar dels demés amb les butxaques Plenes.

Bé avui tinc ganes de parlar del "senyor" Iñigo Urkullu, el lehendakari basc ha qualificat de contrasentit afavorir aquell que no compleixen el definit.
I clar que això ho digui un personatge que disposa de dret de pernada, una comunitat que disposa de un règimen especial i el qual no es munyit per ningú, això ratlla el surrealisme.
Opinar tothom o pot fer, però una persona que disposa del concert econòmic que opini de l'expoliació dels demés, i el que han de fer i com ho han de fer ratlla el surrealisme.
potser aquest senyor hauria de soportar el poble Català, i llavors que obri la boca, perquè això d'opinar sense fonament es molt facil. jo ja començo a estar una mica tip dels personatges aquests que tenen solucions per tot però que no arreglen res.
els tipus aquests que jo anomeno "elshauriesde" estan de moda darrerament , però el que han de fer aquesta gent es menys opinar i mes actuar, perque amb l'actuació es veurà si disposen de raons o no per dir el que diuen[noticia]

dimecres, 15 de maig de 2013

l'Alpi i la Totxesa comuna.

avui buscant per Internet coses del meu municipi m'he trobat amb aquesta perla un escrit del Diari de Girona de data 18/11/2011 que parla de una part del meu municipi, un escrit que compara al Cérvol Alpí amb la totxesa comuna, entenent totxesa , a ser una mica totxo.
bé jo mig entenc al periodista que volia expressar que en aquesta societat ara es dóna molta més importància al maltracta ment animal que no pas a l'humà, que aquesta societat s'ha tornat una mica boja. 
Però Clar en el moment en que posa com exemple a l'Alpi, com a veí del poble li he de dir quatre coses,
Jo per l'any de naixement em vaig perdre aquesta situació, jo he sentit a molts veïns del municipi parlar de la situació, i no he sentit a cap d'ells queixar-se del comportament d'aquest animal. i Clar desprès dir que la seva mort va ser fortuita i provocada per ell mateix per atacar a uns buscadors de bolets .
 Jo només li demanaria al senyor Jordi Vilamitjana Pujol si em podia explicar quan ha vist que algú vagi a caçar bolets amb escopeta, jo entenc que anar a buscar bolet com a mínim portes un ganivet per tallar-los però anar amb una escopeta a la muntanya es un perill.
Perquè quan hi ha batudes de porcs senglar ,amb època de bolets fa mija por.

 Per tant l'Alpí va ser mort per un caçador però no sense voler. Aquesta afirmació no se la creu ningú. quan algú va al bosc amb una escopeta està molt clar a que va. No cal victimitzar a un caçador per voler remarcar la conducta de un animal. i molt mes voler castigar a la societat per ser com és.

I si voleu podem parlar del comportament del mateix, l'alpí era un animal per tant es comportava com a tal en època de cel era violent i l'altres èpoques era mans. La gent del Municipi se sentia molt orgullosa d'aquest animal que gràcies a les seves situacions ens va situar al mapa.
Clar segons en Vilamitjana aquests societat sense valors sòlids per anar per la vida, sense valors arrelats a la terra, sense sentit comú es donen torrents, un exemple es l'Alpi d'Alp. 
Dons bé senyor Vilamitjana potser si que nosaltres som ximples, som totxos, però com a mínim nosaltres podíem disposar de un amic animal que ens feia companyia , potser el seu problema es que te manca d'aquesta situació ( com això ho diu un totxo d'Alp poc valor pot tenir),

dimarts, 14 de maig de 2013

Orgullosos de les forces d'Ocupació????

Avui repassant la premsa de fa un dies m'he trobat aquesta declaració de la delegada del país colonitzador, que com sempre parla em boca de tots els catalans i segons ell , els catalans ens sentim orgullosos de la guàrdia civil, bé de tots els guardies civil que voleu que us digui, mireu jo em sento orgullós de tractar amb els guardies civils de muntanya i sempre els hi dic que si en qualsevol moment em perdo o em faig mal a la muntanya prefereixo que vinguin ells que no pas l'exercit d'en Mas, questió de gustos, no pas mes aviat questió de professionalitat i portar molt mes de temps fen aquesta feina.
Però d'aquí a sentir-se orgullós de tots els guardies civlls , siusplau aquells personatges que et demanen que parlin la llengua de l'imperi, que t'han de menysprear perquè tens un domini superior a ells en idiomes dona molt que deistjar. [noticia].
Perquè en el fons el problema radica, que molts d'aquest defensor de l'estanquera i el brau encara viuen en temps d'en Cisquet i el tricorni, i tot això  hauria de ser històrica, encara que tot plegat es que els franquistes es van posar la pell de xai i continuen movent els fils com abans. es a dir en el fons tot plegat es la dictadura camuflada de democràcia, amb una constitució caduca i feta a la mida dels hereus del Franquisme, i desprès aquests mateixos s'omplen la boca de llibertat i de democràcia i la única cosa que tenen per defensar les seves opinions es una Constitució signada amb el soroll de sables darrera i una monarquia imposada per el franquisme a darrera hora.

La LLei del Silenci, o més aviat Franco segueix viu.

La veritat que tot plegat no deixa de ser còmic, resulta que ells que s'omplen la boca tatxant de Nazís als independentistes catalans, dons bé ells són els que actuen d'aquesta manera. 
Aquest cop utilitzan la llei del silenci, si no podem atacar amb el diàleg les idees de un poble, ells tenen la solució el silenci, fer callar la noticia que no ens agrada es la millor manera d'acabar amb aquesta, el problema no són ells i les seves idees, el problema són els demés que se les escolten i actuen en consequéncia. això es el que ha passat amb  el compte de  twiter #llibertat.cat . com no agradava el que ens deia, la millor manera de contratar un silenci.[noticia].
Amb les animalades que es diuen per les xarxes socials, i que només sigui la llibertat catalana la que soporta aquestes situació deixa molt que desitjar de la democràcia i de llibertat d'expressió, no dels Hereus de la Corona de Felip V , ja que aquests encara viuen en temps del Cisquet i el seu tricorni, sinó de tot la resta de països mal anomenats demòcrates, que veuen la democràcia amb un vidre opac,
I desprès encara he d'escoltar alguns politics dir que els Europes són els que ens han d'ajudar, hi ha una dita que diu que el poble que oblida la seva història està comdemnat a repeterir.la, Nosaltres hem sofert dues vegades el desengany i l'abandó dels senyors del Nord, per tant no cal que busquem ajuda en països que només van a la seva, tot el que no puguis fer tú no demanis que t'ho facin els demés. Per tot plegat si volem ser lliures som nosaltres els que hem de trencar les cadenes, perquè els hereus de Felip V , a la xita callando ells a la seva ja van erosionant mica a mica com l'aigua ho fa a les vores del riu,